Kedves Győriek!
Szeretnék, de nem biztos, hogy eljutok Hozzátok, de a 3.kerben ha Pesten jársz megtalálsz K-Sze-Cs-V 11-22-ig, előre bejelentkezéssel (2 órával dlőtte), ha úgy adódik én várlak :-) Christal 06205900280
Kedves Győriek!
Szeretnék, de nem biztos, hogy eljutok Hozzátok, de a 3.kerben ha Pesten jársz megtalálsz K-Sze-Cs-V 11-22-ig, előre bejelentkezéssel (2 órával dlőtte), ha úgy adódik én várlak :-) Christal 06205900280
Kedves Székesfehérvári Vendégeim!
Vigyázat! Rebeka19 kamus! Csak pénzt akar kunyerálni videókért cserébe.
Sziasztok!
Tamaránál (29) járt már valaki? Milyen tapasztalattal?
Az fix 😀😀😀
Mer' bisszztoss mással voltál elfoglalva mikor "kezelés"be vett ....
üdv:
spray
Volt, keresőben is megtalálod, ajánlott lány, mehetsz hozzá nyugodtan! Én is tervezek visszatérni még hozá ;)
Mindkettő bombázó, csalódásmentes, nyugodtan mehetsz!
És már nem is ez volt a neve legutóbb. 😀 El is felejtettem megkérdezni tőle miért váltott nevet.
Írtam privát üzenetet.
Szerencs vagy környékéről volt egy 60+os hölgy aki időnként elérhető. Tapasztalat esetleg telefonszám amin elérhető megvan valakinek? Előre is köszi :)
Ha kimegyek a "Doberdói" harctérre............ :D
Hozzám is jöhetsz
szia
van ő, csak a kemény magnak :)
Sissi 49-röl valakinek valami szösszenet esetleg? Jöhet privátba is. Köszönöm előre is
Sziasztok!
Még új vagyok itt, első ilyen látogatásra keresek lányt. Ehhez kérném a segítségeteket 😄
Dóra 27 és még Réka 24 akit kinéztem eddig 🙂
Sziasztok , Leila vagyok.. most pont rá erek ha szeretnél jönni.. 06301823788 érdeklődj;)
Üdv, mindenkinek ! Adelin (25) valakinek volt már szerencséje hozzá ? Szívesen fogadnék pár véleményt privátban! Előre is köszi!
Sziasztok!
Dolce massage-ról van valakinek infója? Sajnos már elég régen láttam a hirdetését.