Némelyikkel esetleg lehet, de csak házon kívül, privát. Barbinál én még nem próbálkoztam, akivel igen, az már nincs ott...
Némelyikkel esetleg lehet, de csak házon kívül, privát. Barbinál én még nem próbálkoztam, akivel igen, az már nincs ott...
Jól mondod..."csak közelebb" Tisztelet a kivételeknek....
Üdv. Lassan odáig fogok eljuzni, hogy inkább elmegyek Győrbe, inkább levezetek 100pár km-ert, de ott legalább közelebb van a színvonal a pesti-éhez. Gabika , és a Fahéj nevű hölgyekről tudtok valamit?
Mit lehet tudni Evelin 25 ről? Volt vele valaki?
Nem tudok napirendre térni, ami Cicussal történt. Ő egy nagyon kedves, figyelmes, intelligens nő volt, aki művészi sznten értett a csábításhoz és amit csinált azt teljes odaadással tette.
Nyugodjék békében!
Csak most nehogy az jöjjön, hogy a konkurencia elkezdi terjeszteni, hogy ez meg az meg amaz is bevállalja mert akkor abból megintcsak nem jutunk előrébb.
Sziasztok!
Sneziről és az apróban hirdető Enikőről szeretnék információt. Írhattok privátban is. A válaszokat köszönöm előre is!
De beszámolót is írjak rendszeresen felkeresem Bella szolgáltatót szalkán kedves korrekt ÉS lehet rajta mit fogni de megéri ;-) kevésel beéri és plusz lehet vele beszélgetni hülyülni is és olyan franciát nyom hogy a homlokod horpad;-) persze aki a playmatet keres és csak olyanal éri be az ne menjen több ideje marad rám;-)
Mondjuk azt sem értem ha valakinek nem jön be a szolgáltató miért nem fordul ki az ajtobol és pláne miért kezd bele a dologba?! Én is hagytam szolgáltatót mert ajtóban nem az a látvány fogadott amire számítottam de nem kezdtem szapulni itt persze más lett volna a helyzet ha lenyulnak lopnak közben de ezt nem is olvastam! Sőt olvastam pozitívan nyilatkozokat is méghozzá őstagogtol is ezért csak magam véleményére adok;-)
Vulkános csajok is megadják maguk??
Ez a Alexa történet egy szappan operához kezd hasonlítani l, tervezem meglatogatni aztán előbb vagy utóbb úgyis elmegyek;-) vivi is elgondolkodtató Anett is jó kritikát kapott eddig ;-)
Hála a jóėgnek
Vigyázzatok mert Petra hamarosan lelep a városból... mitha Réka lenne... arrivederci Zsaklin. :)
Erre a legillekétesebb Ő maga! Vegyél egy mély lélegzetett és merd felhívni!
Tisztelt Fórumozók!
Kérjük Önöket, hogy ezt a beszélgetést ne itt, a városi topicban folytassák!
Köszönjük!
VL Szerkesztőség
A helyzet nálam is ugyanez, bár én 2 csajjal is találkoztam, aki felajánlotta. Kettővel. A kb 30-ból, akinél voltam. Egyikük sem hirdet már, de jobb is. Amint megtudom, hogy valaki ilyet ajánl, már ugrok is át a hirdetésén. Úgy egyébként engem is érdekelne, hogy kik azpk, akik ilyesmit vállalnak, mert nem szeretnék velük én is találkozni.
Kedves józsef attila nem fogok veled leállni vitázni mert korekt hirdető vagyok és leszek is még nyiregyen hirdetek!
És ha eljön a vendég maximálisan fog távozni!
Pedig már egyszer leirtam ha neked nem tetszett régen valami azt nem most kellene előszedni mert régi dolgokon râgodnák megállna a világ!
Ha meg a sovány lányokra buksz akkor nem énhozzám kellett volna gyere mikor ki van irva az adatlapomra hogy (nem a sovány lânyok közé tartozom) de mindegy!
Ugy hogy csak ennyit akartam légy jó vigyázz magadra puszi
Neked attila!
Nem ismertem személy szerint Cicust,de attól függetlenül borzasztó ami történt hisz bármikor bármelyikünkel megtörténhet e féle szőrnyűség..nem érdemel senki ilyesfajta tragédiát,aki ilyet tesz nem ember...remélem megkapja méltó büntetését,ez felfoghatatlan...nyugodj békében...😢
Sziasztok. A mai kínálat, pfffff.... Siralmas. Az a fajta vagyok akinek a vékony, formás lányok jönnek be. Ma a Viki lehet befutó(nála még nem voltam, pedig sok jót olvastam róla)Beuss al nem tudom mi van:/ Cintiát(szöszi) továbbra sem lehet elérni. Vivien 20 hát ő meg minden, csak nem vékony. Előzőekben írtam róla....
Az összes többi meg már kiélt, vagy dagadt. Sírva tudnék fakadni... Tényleg ez a színvonal kell. A mai kínálat 90%-pesten éhenhalna....