Kedves Kiskakas július 16-án még rólam érdeklődtél, azóta biztos hogy nem voltál nálam, mert csak olyan vendégeket fogadtam, akik már jártak nálam. Bocsi.
Kedves Kiskakas július 16-án még rólam érdeklődtél, azóta biztos hogy nem voltál nálam, mert csak olyan vendégeket fogadtam, akik már jártak nálam. Bocsi.
Snezi nagyon ott van szük punci,feszes mell,nem egy lelakott Hölgy!
Voltam Alice-nál :)
Ha valakit érdekel valami írjon privát
Zsuzsa 37 korrekt,nagyon jó a hátsója ,arcra is szép,de mellben nem túl erős,és kleós haja van.
sziasztok
Amanda 29 ? valos vélemény van ? ajánlott? jok az uj képek
kössz
Gréti (39) van valakinek friss infója róla?
Látom van egy 3 évvel ezelötti vélemény,tud valaki frissebbet mondani?
Elég jól néznek ki az új képei.
DRÁGÁIM!
PÁR NAPIG ISMÉT GYŐRBEN VÁROM KEDVES,ÁPOLT, IGÉNYES KANDÚRKÁIM!
HÍVJATOK,VÁRLAK TÁRT...KAROKKAL! ;)
PUSZI
LORENA
(TELEFONSZÁMOM MEGVÁLTOZOTT! A HIRDETÉSI ADATLAPOMON MEGADOTT SZÁMON ÉRTEK EL EZENTÚL! ;))
Nicolette (39)
Szeretem a húsos csajokat (is), na ő az. Gigantikus mellek, de nem leeresztett lufik, hanem jó kemények. Kellemesen indult, szimpatikus hang, kor stimmel, lakás jereván legfelső emelet=meleg. Lehet ez volt a baj a hölgy szeret beszélni, amit a leírásában állít nem nagyon teljesült: szeret irányítani, domináns, stb. Mintha nemrég kezdte volna az ipart, kicsit fogazós volt a franciája, csapzott (vizes) haj, a francia viszonzást gyorsan meggondoltam amikor megcsapott az egyhe s*ggszag, a lábát is elfelejtette borotválni, egyszóval HATALMAS csalódás, részemről NEM JÁNLOTT!
Már kezdem megszokni, hogy az életben körül vagyok véve olyan MILFekkel, akik lazán letagadhatnának 10-15 évet, egy ránc nincs az arcukon! De a hirdető hölgyek többsége megelőlegezi magának a MILF jelzőt és lazán le is tagadja azt a 10-15 évet, ami viszont azt eredményezi, hogy a megadott korához képest nem lesz milf, mert sz@rabbul néz ki, mint a behazudott korának valódi milfjei :D remélem érthető voltam :)
Tisztelt hirdető hölgyek! A MILF nem egyenlő a Mature vagyis az érett/idős nővel, hanem "Mother/Mom/Mum I'd Like to Fuck" azaz olyan anyuci, akit hú de megd*gnék! Hirdetnek itt kifejezetten ronda, öreg nők is "milfszex" és hasonló jelzőkkel.. szánalmas.. tisztában kellene lenni előbb a szó jelentésével!
Jártam Anitá(40)-nál a vvölgyben. A hely nem volt ismeretlen számomra, tudtam mire számítsak, nagyon rendben van. A hölgy fejre többnek tűnik 40-nél, de a teste még 30 sincs! Valóban picike, nagyon csinos, formás popsi, gyönyörű és feszes mellek. Egyébként kedves, kínált itallal, lehet vele beszélgetni. A franciája isteni, igazi "sloppy blowjob" (cuppogós, bőnyálas). Viszont az nem tetszett, hogy félórát kértem - erre kaptam egy nf-et, majd lábmasszázst és aztán viszontlátásra.. Kicsit úgy éreztem utána magam, mint az a bizonyos macska akit kivágtak sz@rni :D
Biztos sietett, vagy rossz napja volt, vagy bennem volt a hiba, ettől függetlenül ajánlott kategória, legalább is franciára, mert a többit sajnos nem sikerült megtapasztalnom :(
Kedves Vendégeim!Mai naptól újból elérhető vagyok,és lehetőleg még egy jó darabig!!:P
Most Hétvégén is elérhető leszek!!!Puszi :)
Barby
Jessyka 21 :
Az elmult hetekben tobbszor kerestem,nem vette fel a tegnapi napig.Eggyeztettunk egy időpontot majd a megbeszeltek szerint erkezeskor felhivtam.Megint nem vette fel...de ugy hogy kozben masnak igen,mert foglalt jelzest kovetoen azonnal hivtam ujra.(Nem kinyomta)
Eggyeztetéskor direkt kerdeztem hogy biztos e hogy tud fogadni mert messzebről utazom be.Mindenesetre vartam egy orat sikertelenul.Nagyon szep csaj a kepeken es lattam mar par pozitiv velemenyt is.Nem mondanam h nem ajanlott,de aki messzebbrol utazik be gondolja at mert nem megbizhato.
Ketrin (20) vagy Kitty (19)ről valakinek tapasztalata? priviben is jöhet,köszönöm
Sziasztok.
Sabine Lady -l tudtok valamit Sopronban Kapuváron hirdetet elérhetöséget .
Zsikecica, Rianna, Bekacica: ***moderálva *** KEDVESEK,ÁPOLTAK, AMIT ÍGÉRNEK BETARTJÁK,NEM "LEHÚZÓSAK", TISZTA HELYEN VANNAK.
Sziasztok!
Egyszer írtam már ilyen kérdést, akkor válaszolt is rá az egyik fórumozó, feltenném mégegyszer. Ebben a városban ki az, aki ajánlott kategória mostanság? Még mindig érett lányban gondolkodok, de megteszi nekem a 25 év feletti is. Elsősorban a nagy mellű, kerek, formás fenekű lányok érdekelnek barátnőfeeling-gel, teljes odaadással. A haj színe az lehet vörös, fekete, szőke, barna. Magyar lányban gondolkodok, indiaiak nem jöhetnek nálam számításban. Kis mellűek is szóba jöhetnek, persze náluk is legyen egy minimális mellméret, amit lehet fogni. :)
A válaszokat előre köszönöm! :)
Imádom Anitát (23), mert mindig csodálatos fotokkal kedveskedik nekünk!:)
Nemrég látogattam meg Babbett (43) -et. Nagyon kedves, nagyon fincsi nő. Alacsony, nagyon jó alakú, a képei a valóságnak megfelelőek, bár szerintem élőben sokkal jobban néz ki. Kedves arc, szexi cuccban fogad, nagyon korrekt és érti a dolgát. Nagyon jól tolta a franciát és nagyon jó kis teste van: nem túl kemény, nem túl puha, pont jó. Formás cicik, finom punci, nagyon jó élmén yvolt vele lenni. Hozzáállás, hajlandóság csillagos ötös. Kiválóan éreztem magamat vele, csak ajánlani tudom.
- CD
Üdvözlet!
legfrissebb kalandom: Polly21
Korát olyan 30 körülre saccolnám, arcra olyan átlagos mint szép, az én ízlésemnek legalábbis. Mint általába sokszor,most is úgy volt hogy nem ő volt a fő célpontom.
Mikor megérkeztem akkor volt egy kis gubanc. Bejelentette hogy a barátnője hosszabbított, ezért várnom kell fél órát. Hát én erre hirtelen úgy kiakadtam hogy le is mondtam a dolgot.
Aztán hívtam pár lányt, nem vették fel. Lenyugodtam és gondoltam nem sok az a fél óra, ha másikhoz megyek akkor később jutok be úgyis. Így aztán 10 perc múlva visszahívtam hogy mégis megyek, és ha lehet menni csörgessen meg.
Ez meg is történt.
Maga az attrakciót nem részletezem, de van ott szinte mindenre lehetőség ami szem- szájnak ingere. Félidőre neveztem be hozzá, és hát egy jó kis előbuli után nem sok kellett hogy paripa position után kivégezzen.
Mivel sokat félidőben nem várhat az ember, azt kell mondjam hogy kihoztuk belőle a maximumot. Összességében ajánlhatónak mondanám.
Itt megragadva az alkalmat mint rendszeres "ágyrajáró" leírom hogy már nagyon régóta tervembe van a Zoya és a Gréti38 de egyszerűen soha nem jön össze előzetes időegyeztetés elmulasztása miatt, ami ugye nálam nehezen megoldott hátráltató tényező. Na de nem adom fel.
Az biztos, hogy Micust haza is vinném, ha lehetne :)
Megéri bizony! Nagy dumás a csaj,de nagyon tud szeretni :)