Ennyi új csaj ami most van Nyíregyen :) mi van itt most makktársak ?! Na de... mint tudjuk, " nem minden arany ami fénylik " :) csak óvatosan.....
Ennyi új csaj ami most van Nyíregyen :) mi van itt most makktársak ?! Na de... mint tudjuk, " nem minden arany ami fénylik " :) csak óvatosan.....
Hu! Pedig pont kinéztem én is!Mert telón tényleg kedves,megnyerő modora volt.De már csak pénteltől lesz megint.Köszi a jelzést!
Lina 24-nél voltam. Keco Jerevánon. Képeken ő van. Telefonban kedves, rugalmas. Tisztaság: 10/9. Francia 10/5, egyéb: 10/8. Összességében 10/7 nálam. Kicsit gépies, de gyakorlatias, kevés duma, a külső megnyerő. Egynek jó volt nálam, nulla barátnő feeling miatt többet nem megyek vissza.
Privátba légyszi valaki küldje el Alice számát,mert eltüntek az üzenetek...admin, hova lettek ? Köszi
Szia!
Legutóbbi tapasztalatom alapján ajánlam Rami 19-et, gyakorlatilag az általad megjelölt hely szomszédságában.
Üdv.
R.
Sziasztok. Valaki eltudja érni Angelint Szalkáról? Napok óta hivom és nem érem el.. És mar csak 2 napot vagyok ithol. :/
Szia, 1 percenként megálltál, jajj ne..pihenjunk stb.elhiszem h vki hamar els*l, akkor órara kell menni. ebből állt az egesz, jajj. ne..varjunk...ezt csinaltad..ne ne varj..pihenjünk...Erre ne haragudj de nem vagyok kikepezve....ha meg vki egyszer ketszer haromszor mondja oke, de h folyamatosan hozzad nyúlni nem lehet, mert folyamatosan alljunk meg..így nem lehet normalisan szxelni.De ha mondod a telefonban, h szx közben szeretnel 10-15 x megallni, akkor ide sem hívlak.atfutott az agyamon közben, h te lehetsz az , a híred megelőzött...:)
Üdv Dior
Kedves vendégeim! Habár rövid időre, de ismét elérhető vagyok Pécsen. Szeretettel várom meglévő és új vendégeimet.
KEDVES ÉS ÚJ VENDÉGEIM!
KEDD DÉLUTÁNTÓL CSÜTÖRTÖKIG ISMÉT GYŐRBEN VÁROM KEDVES,ÁPOLT, IGÉNYES KANDÚRKÁIM!
HÍVJATOK BÁTRAN!
VÁRLAK TÁRT...KAROKKAL! ;)
PUSZI :*
LORENA
(TELEFONSZÁMOM MEGVÁLTOZOTT! A HIRDETÉSI ADATLAPOMON MEGADOTT SZÁMON ÉRTEK EL EZENTÚL! ;)
Nem szoktam :D
Aztán ne hallgasd el a tapasztalatokat! :-)
Újra itt. :)
Két hölgyről írok pár sort.
Jessyka 21: Magas, vékony, fiatal lány, arcképpel hirdet, pontosan olyan élőben is. Ahogy látom járja az országot, tehát ki kell fogni.
Csinos, nagyon kedves, mosolygós, első alkalommal nyilván feszült picit, de hamar oldódik.
A rózsák átlagosak, hozzáállás jó, nem nyafog, csinálja amit kérsz, de ahogy éreztem az érzéki vonal fekszik neki jobban.
Kellemes volt vele.
Aránylag új versenyző a Kitti 25.
Ő is a magasabb tipus, vékony, csinos, pont olyan mint a képeken.
A cicik látványosak, bár a gravitáció hat rájuk, de attól még szép a formája.
Nagyon érzéki lány, a simogatásra, puszikra remekül reagál és ami nekem különösen tetszett hogy szereti ha a cicikkel foglalkoznak.
Sajnos keveset tapasztalok ilyet.
Hozzáállás szintén jó, amit kértem teljesítette, lehet vele élvezni a szexet rendesen. :)
Rózsák átlagosak, de a telefont nem ő kezeli, ezt a hangjából azonnal le lehetett szűrni.
Mindkét lányról elmondható hogy az érzéki vonal követője, ajánlott kategória. :)
Üdv.Valakinek egy jo ajánlata Kaposváron,Kőszi.
Szia "mekegek"!
Nem gázoltál bele a lelki világomba, bizonyos szinten igazad van. Ezen a néven kevés beszámolót írtam és ez azért történt, mert kb. 3 évvel ezelőtt ez a fórum teljesen kihalt Sopronban, senki nem írt tapasztalatot így kiléptem innen. Előtte azonban "igazi ja" néven több tapasztalatot leírtam, valószínűleg akkor még nem voltál itt gyakori látogató, illetve nem tudhattad, hogy e kettő egy és ugyanaz. Mellesleg nem "elvártam a segítséget", hanem elsősorban a szolgáltató lányokhoz szólt az írásom. Sok segítséget kaptam és reagálást priviben, amit meg is köszöntem, de erről sem tudhattál. Szóval semmi gond, nem gázoltál bele a lelkivilágomba. Igazad van, többször fogok írni tapasztalatot, ha lesz, ígérem.
Sziasztok, meg akarok látogatni Crystal 24-et. Valaki tudna valamilyen infóval szolgálni róla? PLS! Vélemény, élmény vagy akármi.
És kiről van szó tuladonképpen?
kitii rol pls irjon valaki aki tud valami infot!! ha tud privatba is lehet!!
Kedves vendégeim. KERESEM azt a vendégem akivel kiadó lakásáról(albérlet) beszélgettünk Tatabányán. Kérem jelentkezzen ha magára ismert SMS -ben a hirdetési számomra. Sajnos telefon hiba miatt elveszett a száma.üdvözlettel Maya 35
Kitti19-ről vagy Minea-ról tud valaki valamit?
Hmm... a Heni24 képei bejövősek, "mellesleg "nagyon jó :) a héten leccsekkolom mindenképpen !