ez esetben én magam kértem a törlést. csak a kérdezőnek szólt a válaszom.
ez esetben én magam kértem a törlést. csak a kérdezőnek szólt a válaszom.
Sziasztok!
Szonja 31-ről infója valakinek privátban?
nagyon megköszönném!
Kedves Jill!
Sajnálom, hogy tőlem kell megtudd, de képzeld el, hogy itt, a fórumhozzászólásoknál, ha rákattintasz a hozzászóló kékkel kiírt nevére, és az éppen egy hirdető, akkor egy felugró kis ablakban megjelenik az adott hirdető éppen futó hirdetése. Persze most Nálad igaz, hogy nincs éppen futó hirdetésed, de az előző hozzászólásomkor a Te neved alatt éppen Nina masszázs néven, Győrben, és a Te fényképeiddel volt fent egy hírdetés... Sakk-matt ;)
Persze ezt a hozzászólásomat is elküldheted moderálásra, de mivel semmi sértőt nem írtam, szerintem felesleges ;)
mert nem rossz. a képével nincs baj. ténylegesen ő az.
Fórumon?
sehogy, arra nem jön értesités
megnézed azt a topikot ahova irtál vannak-e új kommentek
Ha reagáltak akkor ott van a ''Előzmények megtekintése'' ott láthatod kinek cimezték a választ
Hetfon jartam az aproban hirdeto Odettnel.
A hirdeteseben semmi sem igaz es kamu keppel hirdet. Se tetko, se sudar alkat, egy nagyfulu r*ma lany, aki tok baratsagtalan.
Sajnos megis maradtam, nagyon nem kellett volna. Melytorok nincs, kenyszerfrancia nincs. ***moderálva*** fizettem egy 1/4 teljesitmenyert.
Vigyazni!
SZIASZTOK! VÁROM RÉGI KEDVES ÉS LEENDŐ PARTNEREIMET EGY FINOM MASSZÁZS ÉS SOK MÁSRA!HÍVJ ÉS LÁTOGASS MEG CSINI OTHONOMBAN!PUSZI MOMÓKA
Ma nagynehezen sikerult elernem rami19et. Megbeszeltuk az idopontot mire majdbem odaertem hivom h ottvagyok aztmondja h elfelejtette h van meg elottem 1vendege meg e tudom varni. Mondom meg. Majd ramcsorog kb 20perc mulva visszahivom nemveszi fel. Hivtam vagy 30szor de semni. Majd 2ora mulva csorog h bocsi vendegem volt . na nekem o felejtos lett
Ha a bejegyzésemhez kapok valami hozzászolást azt hogy tudom megnézni
Üdv. A ***moderálva***között hirdető Baján rendelő Sziszike(szőke, virágtetkós) csaj egy sz@rházi inkorrekt picsa. Fél órára neveztem be+popsi. Ehhez képest jó ha 10 percet voltam benne. -ebben a francia is benne van- kérdeztem hogy miért jött le rólam ennyi idő után? Azért, mert nála az előzetes megbeszélés a levetkőzés a tusolás is benne van a fél órában. .. És a melltartó levétele az nála plussz extra. . A popsiának még a közelében sem voltam, nemhogy benne...asszem nem kell többet írnom róla. Egyébként ***moderálva*** rózsát adtam neki....Aki ezek után is elmegy hozzá az megérdemli. Ismét beigazolodott hogy a régi, járt utat ne cseréld le egy járatlanra. Nagyon felejtős. Inkább verjétek ki! És ezt most komolyan gondolom!
KEDVES RÉGI ÉS ÚJ VENDÉGEIM!
SZERDA DÉLUTÁNTÓL PÉNTEK KÉSŐ DÉLUTÁNIG ISMÉT VESZPRÉMBEN VÁROM KEDVES,ÁPOLT, IGÉNYES KANDÚRKÁIM!
HÍVJATOK BÁTRAN!
VÁRLAK TÁRT...KAROKKAL! ;)
PUSZI :*
LORENA
(TELEFONSZÁMOM MEGVÁLTOZOTT! A HIRDETÉSI ADATLAPOMON MEGADOTT SZÁMON ÉRTEK EL EZENTÚL! ;)
Ezzel szerintem sokan így vagyunk. Én már nem próbálkozom.
ezt nem Angel kapcsán írtad, amúgy?
Én azon csodálkoztam, hogy egyáltalán maradt belőle valami. ;)
Sziasztok.A böszörményi Heniről valakinek nincs infója?Hirdetés levéve,szolgálati mobil kikapcsolva a privát számát meg nem találom.
Már legalább két hónapja eltünt,mit is ne mondjak hiányzik.
Vagy ha látod Heni írj már rám. Egy régi visszajárós Bocs......tből.
Nem nez ki rossznak hm hmkicsit mutermuek a kepei
Szia Doc,nem vagyok Györben,és nem is voltam.
Üdv maaktarsak ezert van az hogy en inkáb a jo bevalt milfecskeket latogatom es nem a kis szalag m***asokat. mert a milfecsket a tapasztalataim szerint mindig hoztak a formajukat!
" ***Kérjük az önreklám mellőzését!*** "
Már előre látom, hogy a moderátorok hamarosan ezt a szöveget fogják a kommented tetejére írni. :P:D
***Kérjük az Önreklám mellőzését!***Niki
Hozzám nyugodta jöhetsz. Kedves és aranyos ézrzékkel teli lány vagyok