Köszi!
Köszi!
Jázmin(21) vagy Jazmin(21)? Van mindkettő jelen pillanatban. Ráadásul két különböző hirdetésnek tűnik, 2 különböző telefonszámmal. Nem az ékezet nélkülire gondoltál véletlenül?
Te vagy a menedzsment? Hát 20 évesen nem is lehet "lehasználva":)
Ok. Köszi hogy szóltál.
Pécs, Sopron, Szombathely.
Elárulok egy trükköt: Amikor belemész a fórum menübe, ott kiválasztod, hogy Városok. Nem kattingatsz tovább, hanem ott írod a keresőbe be, amit, akit keresni akar, és akkor minden város fórumán keresni fog.
Az összes fórumban is lehet keresni, csak akkor a Városokhoz sem lépj be
:) Remélem segítettem.
ödv és derűs napokat
Hali emberek!
A Bella(21) és a Jázmin(21) hölgyak messzire kerülendők! Még akkor is ha tovább változtatják az adataikat! :)
Remélem nem kerül modira, mert ez hasznos lehet a kollégáknak!
Pá!
Igen ő hírdeti. Én voltam nála kifejezetten az anál miatt. Hmm. Ő nyitott ajtót, de amikor beléptem volt egy nagyobb darab nő is. NAgyon nyúztt volt Amanda feje, mint aki most kelt fel az éjszakai műszakból 4 óra alvás után.
Előre megbeszéltük az árat, erre mikor ott vagyok ***moderálva*** akart kérni. Mondtam, hogy telefonben nem ezt beszéltük meg, erre mondta, hogy "akkor jó, legyen ennyi".
Az aktus kb 10:1 de az is csak azért mert finom popsija volt. Gyorsan la akart rendezni. Soha nem megyek visszahozzá. Nem értem az ilyeneket, hogy miért ezzel foglalkoznak. Kiábrándító volt.
Hello! Csak masszázs. Nekem nem jött be.. Amikor a végéhez közeledtünk, már épp eldurrantam volna, szólt hogy "bocsi, de túlléptük az időt". Mondanom sem kell, hogy azzal amit addig csinált mehetett a levesbe. Maga a lazító masszázs nagyon frankó volt, de amit addig felépített, a végére le is rombolta. Egyszer voltam, nem megyek többet.
Sziasztok! Tudna valaki Győrben Szabadhegy vagy Marcal 1 en ajánlani egy lányt? Vagy Környéken Veszprém irányába?
Köszönöm a segítséget előre is.
. . ez esetleg más lejáratása esetnek jobban megfelelne . . . , de hogy valaki önmagát járatja le, . . . EZ az az eset most :)
Sziasztok mostantól éjjel nappal vagyok és lakáson bármikor hívhatok szívesen fogadlak titeket puszi
Egy próbát mindenképp megér, nekem speciel bejött.
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Amina
Volt szerencsém Aminához (26) nem volt valami nagydurranás.Viszont valami mégis megfogott. Mai napon vissza is mentem volna, hívtam,de más vette fel a telefont. Roma volt az biztos. Felejtős...
Mostantól péntek du 16 h-ig akár Barátnőmmel is tudlak fogadni ! ☺
Éles lezbi és minden finomság 😉
Puszi
Luca
sziasztok,
szóval Honey 25-vel kapcsolatban semmi információ nem érkezett. Ezért arra gondoltam, hogy mint a mesékben általában a szegény legények is szokták: egy életem-egy halálom, de én a Honey-t felpróbálom :) Na idáig elég jó a történet. Hívom, kikapcsolva, majd észrevettem, hogy a hírdetése sem aktív már. Szóval csúnyán elb.sztam a dolgot, mérgemben a telefont leb.sztam (még szerencsére, hogy törhetetlennek tünt), az ajtót is beb.sztam - majdnem kitört az üveg - mivel az alkalmazott szavakat az előszavak nélkül végeztem volna. 2 örökkévalóságnak tünő másodperc alatt megnyugodtam, telefon elő, és Kimberly-t tárcsázom. 15 perc múlva tudott fogadni. Na innen a történetem is jóra fordult. - És, mint a mesékben is lenni szokott: Boldogan élek, míg meg nem halok :) Ámbár az utóbbit még egyenlőre nem terveztem be, és remélem másnak sincs szándékában reset-elni :)
Kb. ugyanazt tudom írni Kimberly-ről, mint múltkor irtam - gyengébbek kedvéért: jobb oldalt, fent az a kereső arra szolgál, hogy régebbi hozzászólásokat lehessen keresni kulcsszó, vagy hozzászóló megadásával. Egyszerű, mint az 1x1
üdv és derűs napokat
Nekem sem vette fel a Heni24 :( Hivtam a Gina Diamondot ő se vette fel, aztán negyed óra mulva egy finom jelzés a telomra ,hogy valaki hívott, látom a Gina ( tudja bármikor megcsörgethet nincs bajom belőle ) vissza hívtam fel is vette, egy kis tere-fere beszélgetés, aztán időpontegyeztetés :) ő ,nekem már egy "járt út, akkor nem megyek egy járatlanhoz " de.... azért az Aminát meglátogatnám, de ő sem vette fel a telot, bizti vendége volt, azért nem adom fel még.....
szia gizmó mi a neve az örökösföldi lánynak köszi
Pontosan, sok hölgynél igaz ez, hogy amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten. Persze akad akinek a kezét is megkérhetnéd akkor is fa**skó maradna. De szerencsére az olyanoknak nincs itt jó híre.
Lehet adni bátran a dislájkokat, ettől függetlenül tény, hogy az átlagéletkor jelenleg kereken 38 év (sokat nem csiszol a statisztikán, hogy a duplán szereplő hölgyet hogyan számolom). És hetek óta semmi frissítés-frissülés. Szerintem vagyunk néhányan, akiknek más elképzelése van erről a fajta "szórakozásról". Ez nem szemrehányás senkinek amúgy, ne vegye senki személyes sértésnek, hisz amúgy remek szolgáltatók vannak az ún. törzsgárdában. Ez csak egy vélemény, nyilván el lehet menni másfelé, aki húszéves vékony feszes-testet akar simogatni, én is azt teszem...:)
Lizi debrecenben hirdet most!