Lányok! Nektek a mostani szombat munkanapnak számít?
Lányok! Nektek a mostani szombat munkanapnak számít?
Sziasztok! Eddig nem nagyon voltam aktív, de szerintem ezután se, de megosztom egy élményem.
Bellácska. Kor valós, képek aktuálisak, beszélgetni nehézkesen de lehet. Pozitívum, ennyi.
Az a bajom, hogy a telefonban nem vele beszéltem egyszer se, mert ha azzal lettem volna akivel beszéltem akkor valószínűleg, jobban éreztem volna magam. 1 órát szándékoztam ott lenni, de hamarabb eljöttem. Aranyos csaj amúgy, de ez a szakma nem neki való. Árak nincsenek hangsúlyban a nyújtott szolgáltatással. Meggondolandó őt vállasztani.
Ilyenre inkább van ajánlat
Szia! Nem tudom, mennyire sürgős a dolog, mert jelenleg épp az új hely kialakításával vagyok elfoglalva, de magamat tudom ajánlani ha erotikus masszázst keresel! Garantáltan magasabb színvolnalon dolgozom mint a fent említett helyen! puszi Rebeka
Engem pont az ellenkezője érdekel. Egyedül 2 szolgáltatóval. Néhányszor már bejött. Előtte érdemes egyénileg tapasztalatot szerezni és a duplából némi kedvezményt kérni.
Mert van olyan lány aki ilyet bevállal?? Akit eddig kérdeztem még mindig óckodott töle...
Egész Hétvégén elérhettek!Gyertek és kapcsolódjatok ki egy finom masszázsal és sok-sok finomsággal!Puszi Momó :)
Vani masszázsa, infó valakitől. Remélem ez nem törlődik.
Mondom szívesen meghívlak egy kávéra és ha hasonlóságot fedezel fel köztem és Luca közt akkor elkezdek hírdetni :D :D
Úgy legyen... Ámen ;) Ne úgy járjunk, mint Tomeh87-el...
Nekem eddig még nem volt szerencsém a drága puncikkal. Bemész és onnantól csak az Ő műsora van. Vigyázz a cicimre, ezt nem lehet, azt nem lehet.
A hátadra fektet - egy kicsit simizi a cerkát néha bekapja, amikor úgy látja hogy ez jó, akkor vvköpeny fel és beleül és rutinosan gyorsan kivégez és ezzel vége is részéről a műsornak. Ilyen helyekre legjobb esetben is csak egy fél órára megyek.
Esemény dús szép estét
Egy-két felmerülő megjegyzés:
Kereslet-kínálat: a rosszabb 10/15-ösöket azért nem fogják hanyagolni, mert a vendégek is nagyon különbözőek, más igényekkel. Valakinek az jön be, hogy szép legyen, 15 perc alatt lerendezi a dolgot, és kész. A másik véglet, aki a müsort előtérbe helyezi az esztétikummal szemben. Míg többségében az utóbbiak lógnak inkább itt a fórumon, míg az előző kategória ránéz a honlapra, telefonál, megy és akkor nézi megint az oldalt, amikor kanos. A fórum is igazolja ezt, hogy inkább BF hiányára panaszkodunk, fadarab effektusra. Biztos nehéz elképzelni, de van olyan is, akinek az kell. És többen vannak, mint gondolnátok. Ezért nem fog eltünni a 10/15 kínálat.
Ugyanakkor osztom én is azt a véleményt, hogy ha valakihez visszajárós lesz az ember fia, akkor nem az ár miatt, hogy olcsóbb, vagy nem, hanem jó a müsor. Maximum kettő jó esetén végig gondoljuk, hogy ugyanaz a müsor, de az egyik olcsóbb. Én első alkalommal sosem ítélkezem a rózsaszálakon. Ha jó a müsor (ami szubjektív, inkább úgy írnám, hogy nekem bejött a müsor), akkor oda vissza fogok menni. De ez nem azt jelenti, hogy másnak is jó annál az előadó hölgynél...
üdv és derűs napokat
Alice a szeretkezés koronázatlan királynője! Na őt bátran merem ajánlani!
Így van !!! Ez teljes mértékben így van sajnos itt is igaz az a nagy marketing törvény, hogy ami drágább az jobban eladható,mert a többség az gondolja,hogy jobb is. A legtöbb esetben pedig természetesen nem így van.
Nem három hetente járok arra, 3 hét múlva megyek ismét. Külföldön dolgozok és Sopronon át visz az utam ezért járok viszonylag sokat felétek. Nincs máshol írásom mert eddig nem írtam véleményt sehova de ígérem neked ezentúl bárhol járok véleményezek, az hogy milyen stílusban és mit írok az a személyiségemtől és a szolgáltató által nyújtott teljesítménytől fog alakulni!!
Ezt jól látod.......
Azért annyit mint kivülálló!De olvasó!Megjegyezhetek?
Igaz három hetente jársz erre!S érthető ,hohy a városi fórumban ilyen ritkán írsz!
De ezek szerint viszont ,abban a három hétben máshol jársz!Azokat milyen néven találjuk meg!
Vagy direkt csináltál egy karaktert ,csak Sopron városára?A többit hol olvashatjuk?
Szóval nem kötekedés részemről.S ezek szerint ,nagyon szép olvasmányaid lehetnek más városokban?
Köszönöm ha ezt megosztod!Velünk!Mert mindenből lehet tanulni!
Eggyet értek veled teljesen !!
Köszi Krumplibogar! Azért reménykedem, hátha érkezik egy jó ajánlat!
Kereslet/kínálat. De igazad van. Sosem sajnáltam a rózsákat a jó élményért. De pont a legutolsó Szonja 27-es randimon (ami nem egyessel kezdődő ötszámjegyűre végződött) jöttem rá, hogy nem kell ám feltétlenül a zsugori virágboltosok árképzését figyelembe venni - és itt egészen konkértan az árok street teamről beszélek - sokszor elég kettővel többet telefonálni.
Szóval a 10/15-ös menyecskék nálam alapból felejtősek (lesznek mostantól). No persze vannak kivételek, pl Anikó 26, amikor a 10/15 nem a csikló átmérőjét jelenti miliméterben, hanem azt, hogy alapban benne van minden, amit az 10/15-ösök még 2-3 plusz rózsáért számláznak.)
Ez rajtunk is múlik kedves kollégák, egyszerűen hagyagolni kell az ilyet, bármennyire vonzó a lehetőség!
És legyen egy (fiktív) példa: Gaby 26-al pedig bemutatkoztunk, telefonban baromi szimpatikus volt, élőben még szebb. Szonja után határozottan bírtam volna, de aludtam rá egyet.
Nem mentem. Nem azért, mert nem telik, hanem mert rossz érzés, amikor hasonló kaliberű nővel töredékrózsáért tudok találkozni. Pl Virág 30, Ivett 30, Daniella 32, hogy csak a most hirdetőket nézzük.