Szia!
Adok egy e-mail címet, ha küldesz ide privát elérhetőséget, akkor én tudok segíteni!
***moderálva***
Szia!
Adok egy e-mail címet, ha küldesz ide privát elérhetőséget, akkor én tudok segíteni!
***moderálva***
Sajnos ez van!!Már lassan nem lehet taláni itt normális lányt!!A régi lányok meg nem igen jönnek vissza ezek végett!!
Életszerű, tárgyilagos, hihető! (régebbről ismered esetleg Alexát? esetleg osztálytársak voltatok? ha az nem is, de biztos, hogy a magyartanárotok ugyanaz volt, mert pont ugyanazokat a helyesírási hibákat vétitek)
Most már Barbika de szánalmas tényleg ami itt folyik Szombathelyen,tisztelet a kivételeknek de ez a sok lehúzós sötétbőrű lány magasan lerontja a színvonalat
Tisztelt Mira és Fütyülős!
Kérjük, ezt a beszélgetést ne a városi topicban folytassák!
Köszönjük!
VL Szerkesztőség
Megint egy kis infó a múltkori hozzászólásomhoz.
Ismét városunkba érkezett Szabina 18, de most Alexa 18 néven hirdet.
Nem véletlen a névcsere, de ez senkit se tévesszen meg.
Van még egy Alexánk ő 22 éves és nagyon nem összetévesztendő a két hölgy.
Alexa 22 képei és a valóság alapján is tutti kis csaj. Belevaló vagány lány jó szöveggel és eszméletlen jó alakkal. Sexben is tudja hogyan kell bepörgetni és kivégezni az embert.
Remegő lábakkal távozás után csak azon járt az agyam, hogy mikor tudom legközelebb meglátogatni. Jó tanács, 1/2 óra garantáltan kevés Alexához, mert mindent ő is kiakar próbálni veled és kicsit gyors lesz a tempó. Több idő kell mindent kiélvezni vele.
Én már visszajáró vagyok nála szereti a meglepit, és itt nem az ajándék értéke
a mérvadó. Nagyon tud örülni a legkisebb figyelmességnek is, és utána a jutalmat is megkapod. Az ágyban kezdeményező nem nyafogós.
Szerintem érdemes meglátogatni.
Ajánlott !
Hűha! Na hogy fogalmazzak, hogy ne moderálják ki? Mondjuk ez a meddő vita tiszavirág életű lesz, de ha már nem tanulsz...
1. Eldönthetnéd végre, hogy bunkó vagy, vagy nem! Mert egyszer ezt írod magadról, egyszer azt.
2. Hülye kérdésre, hülye válasz! Nem, nem a te hibád, hogy arccal hírdeted magadat, hanem a muzulmánoké!
3. Te azt honnan tudod, hogy én miken élem ki magamat. Megnyugtatlak, van életem a VL-en kívül is. ;)
4. Ha megnézed a hozzászólásaimat 90%-ban este írom őket, tehát feltételezhetően napközben dolgozom. Lehet hogy gép előtt dolgozok, de lehet, hogy nem. Bármi meglepő is legyen ez számodra. Vagyis számotokra.
5. Kiosztom? Inkább megpróbálom kiszűrni a hozzád hasonlókat az ide látogatók számára!
6. Egy dologban egyet értünk. Tényleg nem VOLTÁL egy bunkó valaki, de most az vagy! ;)
Végül: Remélem lassan észbe kapsz a gazd*ddal együtt, mert ebből te jól nemigen fogsz kijönni. Nem szeretek szellemi csatába indulni fegyvertelenekkel szembe! De ha a szerkesztőség hagyja ezt, valami oknál fogva akkor mehet! Bár lassan le fognak tíltani minket! ;) Derűs estét!
Most látom,Nicole ismét Hévízen van! Masszázs terén nagyon ott van, és mint írtam olyan idomokkal rendelkezik,ami igencsak ritka.A mindenem az a hatalmas, formás, kőkemény popsi!
Sajnos a kérdéses hölgy még meglátogatásra vár, most csak bíztatni akartam a kollégákat! De igyekszem,mielőtt eltűnne Ő is a közelből.Már többször jártam úgy mostanában,mire mentem volna,sehol sem volt a hölgy!
De azért volt,hogy sikerült! Lívia volt Hévízen egy lelkes szolgáltató,Őt két esetben sikerült meglátogatnom, most talán Egerszegen van. Aztán Katrin szintén jó volt,már Győrben szolgál. A csúcs Nicole volt szintén Hévízen, azokért az idomokért még Kecskemétre is ellátogatnék,de bízom benne,hogy visszatér a közeljövőben.Keszthelyen volt a sétálón Mínea,hatalmas mellekkel,de távolabbról nézve inkább egy bébyviziló alkata tűnt fel benne,pozitívum a hozzáállása volt.Ennyi az utolsó két hónap,legalább is itt.A régi klasszikus hölgyek még mindig hozzák a jó formájukat, miden tiszteletem az Övék, a kitartásukért,és a hozzáállásukért!
Most Ti meséljetek!
Beszámoló!
Chanel 45nél jártam,aképeken Ő van.
Juharfa utcában rendel,karcsú érett nő,nagyon jó cicikkel.
Kezdeményező,tudja,és teszi a dolgát.
Nálam 10/8,érdemes meglátogatni.
Sziasztok!
A hirdető sok lány közül kiemelték egyet...Ő Nancy :)
Szerintem iszonyat közvetlen,tényleg barátnő feelinget nyújtó csajszi.. Aranyos nagyon.!
Na és a " többiről " nem is beszélve... Elképesztően szexi..
Nagyon ajánlom mindenkinek ;)
Egy sráccal kapcsolatban a TELEFONSZÁM FEKETELISTA fórumban olvashattok!
AJÁNLOM MINDEN KECSKEMÉTI SZOLGÁLTATÓ FIGYELMÉBE!
Azt imádom a legjobban amikor valaki napi szinten felhívogat, elcserverészik velem a problémájáról és mindig azt mondja, hogy legközelebb már tényleg jön. KÖNYÖRGÖM ! nem vagyok telefon segélyszolgálat. Nem tudok senkivel órákig beszélgetni a problémájáról, mert ezt ugye senki nem fizeti meg és max egy köszönömöt kapok., vagy bunkó módon egyszerűen a kapott infó után rámteszi a telefont !
Eddig is nagyon sokaknak segítettem telefon tanácsadással de most ennek VÉGE !
Ha valamilyen szexuális jellegű problémád van erre vannak a terápiáim ami kizárólag csak személyes találkozás útján működik. Ráadásul rendelkezem egy nívós weboldallal ahol előzetesen mindenről tájékozódhatsz, hogy mik a lehetőségek, megnézheted a videóimat amik szintén abban segítenek, hogy el tudd dönteni igénybe veszed-e ezeket a kezeléseket.
KÖSZÖNÖM A MEGÉRTÉST!
Szexuálpszichológus
Minden kedves Látogatónak és Hirdetőnek kellemes HALLOWEENT Kívánok szeretettel :)
SZIASZTOK!
HA BÁRMILYEN SZEXUÁLIS JELLEGŰ PROBLÉMÁD VAN SOK SZERETETTEL VÁRLAK TERÁPIÁIMMAL 100 %-os SIKER. A HOSSZÚ HÉTVÉGÉN IS VAGYOK. ELŐZETES IDŐPONT EGYZETETÉS SZÁMKIJELZÉSSEL
Dr. Bahrehmad Carmelitta
pszichológus, szexológus, szex terapeuta, szexuálpszichológus, tini, pár, család, mature terapeuta, életmód-életvezetési tanácsadó, online szex tanfolyam oktató
:DDD
Mesélj Kisboa!
Sose vagyok bunko egy emberrel sem csak ha meg erdemlik.
Az en hibam hogy arccal vallalom magam?
Meg is te is itt eled ki magad.
Es tudod ez a szanalmas ennyire az oldal fuggoje vagy hogy ide jarsz a lanyokat leosztani.
Egesz nap a gep elott ulsz es azt varod mit tudsz mar ide kiirni? NINCS ELETED?
Nagyon szepen kiosztottal csak valahogy nem erdekelsz , de engem nem kell lemocskolni , mert nem vagyok egy bunko valaki.
Most már Réka néven van Krisztina!!
Tisztelt B.PISTI 21053!
Igen van.
A topicoc jobb felső sarkában található nagyító ikonra kell kattintani és megnyílik a keresési lehetőség. Itt lehet hozzászólóra, tartalomra keresni