Ha jobban megnézed a két Angelina profilján látható képeket, akkor észrevehető, hogy ugyanarról a lányról készült az összes.
Ha jobban megnézed a két Angelina profilján látható képeket, akkor észrevehető, hogy ugyanarról a lányról készült az összes.
Melyik Angelináról van szó? Mert ugyanis ketten is vannak itt akik "Angelina 20" ként hirdetnek és mindketten vörös hajúak. Nem ártana tisztázni, hogy tisztán lássunk és nem utolsó sorban, hogy ne sértsük a másik hölgyet.
Sürgősen verd ki a fejedből!!!!!!!!!!!!!!
Olvass utána a korábbi hozzászólások között!
Azok a nők akik arcal hirdetnek nyilván komolyan és hosszú távon gondolják a jelenlétett itt. mert a neten több 100 évig fent marad a képük és boldog, boldogtalan tovább másolja. ergo letörölhetetlen a múlt.
Kedves, aranyos hölgy, fotók és életkor az adatlapnak megfelelnek. A Zöld Elefánt környékén fogad (ha ez mond valamit :) ) Picit amatőr fílinges, de érezhetően azt szeretné, ha a vendég jól érezné magát. A rózsák száma a helyi átlag, viszont sok mindent tartalmaz, csak kérdezni kell. Részletekbe nem mennék bele.
Szép estét!
Gondoltam kis élménybeszámoló, mert a fórumon mostanság éhínség van, akinek nem inge,az ne , meg aki a saját ingét is reklámozza ez meg ne tegye.
Tina(36): helyszín a lánglovagok dicső kastélyának szomszédsága, átlagos panel. Maga a hölgy a képhez képest kicsit absztrakt, +10-15 mint amit gondolnék, viszont a hozzáállása a kezdetektől fogva igen ponzitív volt így maradtam. Xtr-ról nem esett szó, igazából fel sem hozta, az alap kedvességben (seven-twelve) nf, végig, szx, stb.., igazából minden volt ami akkor érdekelt, nem azt mondom hogy nem volt soha jobb, de összességében egy kellemes, korrekt, lelkes szolgáltató volt (velem) bár még új (gondolom, még nem találkoztam vele) de a kategória kedvelőinek ajánlott.
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Sziasztok! Szeretném megosztani veletek pozitív élményemet. Munkám által Pécsre utaztam. És gondoltam teszek egy kis kitéröt és kicsit ki kapcsolodok. Meg látogattam az apróban hirdetö Orsi 42-öt. Fel hívtam ,egy nagyon kedves barátságos női hang volt. Már így elsőre nagyon meg nyerö volt.
Oda érkezésemkor nagyon kellemesen fogadott,rá nézésre a képek önmagukért beszéltek. Egy nagyon szép arcú,jo alaku dekorativ hölgy fogadott.A hölgy nagyon ad magára és ápolt,igéynyes.A lakás nagyon tiszta,kellemes környezet.
Egy kellemes órát töltöttem el vele,azt kaptam amit vártam. Nagyon jól csinálja a dolgát,lâtszik hogy tapasztalt.
Aki egy igazi barátnőre vágyik,az ne hagyja ki. A rózsaszálak is nagyon jók.
Én biztos hogy visszatérő leszek :)
Aki szereti az igazán érett Hölgyeket,annak merem ajánlani.
Erősen ajánlott Kategória!
A leányzó igen kedves 35 éves. A képei talán kicsit régebbiek, de nagyjából tükrözik a valóságot. A hozzáállása igen pozitiv. A kért rózsaszálak megegyeznek a pécsi átlagnak. Ügyes a franciája és a szex is jó volt vele. A 2 menet közti masszázsa kimagaslóan jobb volt mint a legtöbb lányé.Szerintem ajánlott a kis hölgy.
Drágám! Megértelek!
Embörök!Nekem nagyon bejött,akinél voltam!Akit érdekel elmondom privibe!A nevét!
Tündéri aranyos!
Régen éreztem magam ilyen kellemesen!
Sziasztok!
A Mayapearl néven hirdető hölgyet neztem ki magamnak.
Valaki valami infó?
Érdemes ellátogatni hozzá,tapasztalat?
Köszönöm!
lehet,hogy már késő,mert voltál Rebecca 26 nál,de a tapasztalatom,hogy kedves és szép lány! Talán ő az egyedüli Sopronba,aki szebb élőben! A bökkenő,hogy tényleg csak massage 😭. Amit még gond nekem,hogy ritkán elérhető. De még jobbat nem találtam Sopronba.
Tisztelt Szerkesztőség!
Eza Bianka okt.23-án jelent meg Sopron egén!
Az a Bianka akiről szó esik a fórumban,Kaposváron székel!
Mindettől függetlenül a Tisztelt "kollega" vagy inkább lyuksógor?? :) - 2014 óta tagja a klubbnak!
A többit rábízom mindenkire döntse el!
3 azaz három megnyilvánulása volt! Az mind csak kérés volt!
Mi is szeretnénk tudni a véleményedet!Bizonyára van tapasztalatod bőven!
Sor kerül rá kisboa és jön a vélemény is róla :)
Tisztelt Látogatónk!
Köüszönjük a kedves kritikájukat. Lesz chat, viszont jelenleg ennél sokkal fontosabb fejlesztések vannak a háttérben, ami nélkül maga a chat sem működne. Mivel az oldalunk új felülete egyaránt használható asztali gépről, mobilról, tabletről, így ezeknek megfelelően kell megoldanunk minden feladatot.
Megértjük, hogy Önöknek nagyon fontos a chat (egyeseknek szinte csak az volt fontos az oldalunkon), lesz is. Ha nem így terveztük volna, nem tettük volna ki a chat ikonját.
Az üzeneteim menüpontban egyébként tudnak privát beszélhgetéseket folytatni addig is
Tisztelt bubu1112!
Ezen az oldalon van kereső, kérjük használja az, mivel jó pár vélemény olvasható!
Köszönjük
"
Hi!!A véleményedet csakis alátámasztani tudom!!!Voltam még a nyáron nála!Tényleg!=Kedves!Türelmes!Belevaló!Teremtés!+Jól elis dumcsiztunk!😉Nálam:10/8
😇Face!"
Azthiszem gratulálni kell Neked!Hacsak nincs közöd a hírdetőhöz?!
Féléve járogatsz erre!S pont erre kaptál gusztust írni!?
A többiről írnál ,akiknél járátl?
Azt hiszem,nagyon megköszönné Neked minden idelátogató,száját tátó vendég!
S ha ilyen jól emlékszel rá,talán a többinél is eszedbe jutnak esemény foszlányok!
Köszönöm a férfi nép nevében!
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy volt-e már valaki Pati 30-nál???
Ha esetleg van valakinek valamilyen infója azt megköszönném!!
Előre is köszi!
Tényleg azt hitted hogy majd pár nap aztán működik a chat? Elég egyértelmű volt már abból hogy lényegében minden megújult de a chat nem, hogy ezt meghagyják felejtőben...
Főleg hogy konkrét dátumot nem irtak...ha már azzal indul valami hogy ''idővel, meg hogy folyamatban van'' az egyenlő azzal hogy várjátok...