Csak nekem hiányzik az Ágica-Zsuzsa duo?
Csak nekem hiányzik az Ágica-Zsuzsa duo?
Aztán milyen korhatáron belül keresel hölgyet és milyen testalkattal és fontos-e, hogy színtiszta Magyar legyen? Ezek ismerete nélkül
nehéz bárkit is ajánlani!
Cruz 25-öt nézzétek meg, baromi jó melle van
Pontosan.
***Kérjük az önreklám és egymás lejáratásának mellőzését!*** (Szonja,Ízisz)
Jóés lenne ha a jövőben több személyes tapasztalatot olvashatnánk az oldalonés irdető hölgyekről, tudjuk kikhez érdem. es menni, mert nagyon sok a vakvágány. Például: voltam niki41-nél,és viviennél, akik -ellentétben a te élményeiddel -számomra totális csalódás volt.egyikük büdös a másik lekezelő, flegma. Iziszről nem tudok rosszat mondani, bár csak egyszer jártam nála, de nem tapasztaltam olyat mint te.mellesleg nem is vállal popót így aztán nyilván összekevered egy másik lánnyal.
Szonja29 igazi kis vadmacska! A puncija olyan szűk mintha a popója lenne, es,A franciája is best of.
Jessica a valóságban úgy néz ki, hogy a dohányboltban rendszeresen elkérik az okmányait mert nem néz ki 14-nél többnek. Igazi pedofil feeling. esma. Iziszbe no
Jessyka21 telejesen más mint a Jessyka19 :)
Én kb. 2éve jártam nála Kassai str., akkor azt mondta majd legközelebb lesz papás-mamás - hát ez még nem jött el.
Egyébként meg van áldva mindennel ami kell jól franciázik és akkora a puncija hogy a tenyerembe alig fért el.
Természetesen előbb masszíroz és utána levezet.
Hhol rendel ez a Kiara24 nevű szépség? , ha útba tudnám ejteni szívesen meglátogatnám.
Előre is Köszi!
Röviden megosztom tapasztalatomat Britaniról.
Tegnapi telefonos megbeszélés után,ma fogadott a megbeszélt időben. Hangja kedves volt,de már nem mertem előre örülni a sok kamu hirdetés miatt. Aki itt van Sopronba az tudja :(
A lakás tökéletes,tiszta,minden a helyén. 10/10
Első benyomás,"végre egy olyan lány,aki jobb mint a képeken" 10/10
Kedvesen beinvitált és egy üdítő mellett megbeszéltük mit szeretnék,stb. Egy gyors pancsi és indult a móka.
Franciával keztük,de előtte hozzámbújt és simogatott. Ez nekem új volt az előző tapasztalatokhoz képest. Formás mellei vannak amivel igazán jó játszadozni.
A franciája nagyon kellemes. Nem kézzel játszik,hanem tényleg úgy csinálja,hogy az jó legyen. Kivégzés után egy massage és jöhetett egy kis erotika.
Az órát nem nézte,kezdeményező volt,de kérdezte mit hogy szeretnék. Tökéletes hozzáállás 10/10
Az alakja nekem 10/11,de mindenki mást szeret.
Dolog végén zuhany és pár perc beszélgetés után távoztam.
Hogy ne csak sztároljam,van egy apró negatívum azért. Sajnos közös francia nincs,amit valahol megértek a higiénia miatt. Pedig nagyon szép punci ;)
Hát gyerekek ennyi. Nekem ez volt a tapasztalatom és a véleményem.
Nálam Ő a nyerő
Köszönöm funshipspecial ;)
Sziasztok!
Mészike hirdetőről van valakinek infoja?
Szerintem sokan meglátják egy új hirdető fotóit, és már megy is like gomb.
irtam neked privátot!
Még tavasszal voltam nála (azóta külföldön voltam, meg nem is nagyon járok lányokhoz). Ha kultúráltan viselkedsz, a legjobb választás, az órás programban 45 perc masszázs volt (nekem bejött) a végén kis action, ami szintén jó volt. Alakra rendben van, á*ai normálisak voltak akkor. Az aranyhegyen voltam nála. Ajándékozás a végén volt, abszolút korrekt. Ha kikapcsolódni szeretnél, nem csak egyet lőni, ajánlom.
Tisztelt látogatók!
Engedjétek meg ,hogy megosszam élményeimet ,mert egy jó ideje nem lehet olvasni hitelt érdemlő beszámolókat csak str*ciháborút és kamu önfényezést!
Nicky: szemtelenül fiatal,vékony ,kedves csajszi! Fiatalsága ellenére nagyon pozitív a vendégekkel és mindent megcsinál amit megígér!
teljesen p*rnó feeling 10/10
Niki 41 :igazi milf kategória popókedvelő ....ezt is kértem ! Minden pózban lehet dugni a popsit ! szerintem élvezi is! 10/9
Vivien: Szőke ,régebben jobb nő lehetett de most sem rossz,megcsinálja amit megígér 10/8
***moderálva*** hirdetett egy csaj sarivera néven privátban megvan a száma ...na ha valaki az igazi p*rnófilmes anált szereti akkor keresse fel a végen szopástechnika csillagos ötös! Csak azért nem pontozom ,mert nem hirdet itt !
Szintén ***moderálva***wanabee szintén poposzex fanoknak ajánlott ,milf ,kora ellenére szuper test ,feszes cicik és popó!
ízisz :régebben voltam nála,mert popókedvelőnek hirdeti magát de viselkedésbeni problémái teljesen beárnyékolják az *r értékarányban nyújtott teljesítményét,olyan mintha szivességet tenne azzal,hogy megcsinálja azt amit hirdet...de hát hölgyem van az a közmondás,hogy aki kurva megb*sszák!10/6
Dóri 28 Apróban hirdet ,felhívod nem mindig ő veszi fel a telefont !Győrszentivánon rendel ,elég kalandos helyen valami c*gányoknál lakik
volt ,hogy mentem és egy nővel állt kinn a kapiban és a madamnak kellett f*zetni!
Aki bevállalós és nem fordul sarkon annak felejthetetlen popóélményben lehet része a végén torokra élvezéssel és mindezt***moderálva***!
gumit viszont mindig vinni kell ,bár vállalja a popót anélkül is de hát manapság a nemibetegségek korát éljük ! Egyébként a basoba tiszta és friss lepedő van mindig leterítve! 10/9
Pedig Gina a képei alapján szimpatikus. Köszi a beszámolót.
2 napja én is hideg vízben zuhanyzom, ez szerintem nem az ő hibája.
Egyébként a leírtakkal én is egyetértek, hasonlókat tapasztaltam.
Tisztelt dean!
Ezen az oldalon van kereső, kérjük használja az, mivel jó pár vélemény olvasható!
Köszönjük
Folytatnám a sort, ha van rá igény....
Kiara(20) aki Shanel(20) is volt már: Ígéretes hirdetés, csinos lány a képeken. Nos a telefonba elmondta az "étlapot", majd mikor odaérnék a helyszínre hívom újra. Ekkor meglepetésemre közli, hogy nála csak masszázs van, max SOS franciska. Mondom neki: MI lett a megbeszéltekkel? Aszongya: Á, olyan sose volt! Na erről ennyit. Újabb lehúzós brigád... és kitudja hány néven fog(nak) még feltűnni....!?
Gina(21): Telefonba kedves hang, normal prize. Na akkor megyek. Helyszínen free parking, Ajtóba "elfogadható" látvány, így maradtam. Bár ne tettem volna.... A pici lakásban iszonyat macskapiszok szag, rendetlenség, kosz. Fürdőszoba dettó. Ekkor már a rózsák a vázában voltak, így maradtam. Franciska 10/2, action: 10/2 (fadarab effect), test jó lenne, ha nem lógna a poci. Vagy genetika, vagy szülésre tippelek, de egy férfi ember is megirigyelné. Egyszerűen csak a rózsára hajt, és menjen a "paraszt" minél előbb. Senkinek nem ajánlom.
Azt nem értem ki vagy kik "like-olják" a fent említett hirdetőket, és a hozzájuk hasonlókat? Ennyi regisztrált E-mail címük csak nincs! Vagy ennyire leesett a színvonal Debrecenben? Brutális lehúzás, átverés, futószalag effect, magas áfa folyik jelenleg, aminek a levét leginkább a normális hírdetők isszák meg a látogatók mellett. Sajnálom hogy lefelé megy a színvonal, vagy csak én látom rosszul? :/
Lehet akármelyik hirdetésre indulsz be ugyan annál a hölgynél kötsz ki! :D De az nem szúr szemet ha egyik hirdetése garis a másik miért nem az? Véleményem szerint a képeken kölönböző hölgyek vannak.