Nyomjátok a dislike-ot csajok, arra gerjedek! :D :D
Nyomjátok a dislike-ot csajok, arra gerjedek! :D :D
Dragam magamnak kezelem a telot igy evidens,hogy nem tudom felvenni mindig .... probalkozz ha szerencsed van sikeeeeeeruuuuul 😃😃😃😃✌🏻️
Köszönöm szépen.drága!
szeretettel újra várlak!
Sziasztok! Lili (19)-ről tudna valaki véleményt írni aki már volt nála?
Sziasztok!
Jöjjön pár gyöngyszem az elmúlt időszakból. :)
Helena 26, aki most épp Nyiregyen rendel Cruz 25 ként, egy év oda vagy vissza mit számít! :)
A hölgy egyébként szép és csinos lány élőben is, a fotói teljesen naprakészek.
Nos, azok miatt a cicik miatt mertem kockáztatni. Meg is kaptam őket, gyönyörüek, szerencsére el is lehetett velük időzni kicsit.
De itt véget is ért a tündér mese, jött a jól bevált "romantikus" hozzáállás, tedd a dolgod amiért jöttél és haladjunk. :D
Barátnő feeling nulla, hozzáállás elégséges, fűszerezve egy kis fadarab effektussal.
Teszi mindezt úgy hogy az átlagostól jóval magasabb a rózsák száma.
Gátlásosoknak, nehezen ráhangolódóaknak nem ajánlott! :D
Mira 33. Több sikertelen próbálkozás után másnál, ő a rendelkezésemre állt.
Az ajtóban egy dögös, szép arcú milf fogadott. Na mondom jól kezdődik, hajrá! :D
Rózsák átlagosak, de igencsak profit orientált a hölgy mert minden áron a szerintem nem reális rózsákért kínált extrákat erőltette volna.
Mivel nem kértem, ezért itt is fordult a kocka, jött a jól bevált csináljuk és haladjunk feeling. :)
Nuku ismerkedés, barátnő effekt, vágjunk bele. Francia jó volt, de közben ne érjek a hajához mert k.va hosszú még a nap és mi lesz így estére, cicivel óvatosan mert nem játék, finoman itt, óvatosan ott, pedig pont az érzéki vonalat kedvelem, és még a körme is letört a csúcs előtt pár pillanattal, azt hittem elröhögöm magam a végén. :D
Haverom szavai elgondolkodtattak mikor meséltem neki, minek mégy ilyenhez mikor kis utána járással ingyen is megkapnád az ilyet? :)
A mostanában többet emlegetett Hanna 26.
Törpapa nagyon finoman fogalmazta meg a képekhez képest azt a plussz 10 kilót, "nagyon stabil a lány". :)
Erre kell számítani aki rászánja magát.
Ennek megfelelően a mellek is gravitáltabbak, jól sikerültek azok a képek no.
Rózsák átlagosak. Ő egyébként hozzáállásban kellemesebb volt mint a fentiek, kedves, barátnősebb, teszi amit kérsz, a francia és az eksön rendben volt.
A végére az Ikrek nevű formáció.
Aki szereti a husisabb csajokat, mindenképp ajánlott.
Nagyon kedvesek, odafigyelnek rád, valódi leszbi show, hozzáállás ötös!
Rózsák nagyon barátiak, mondhatni átlagosak, eksön végén nem dobnak ki, ők ajánlják hogy megmasszíroznak, kényeztetnek picit.
A hozzá állásuk nagyon hasonlít a Bogi 30 hozzáállásához, ő komolyan még a lelked is megsimogatja, lehet nem véletlen hogy együtt rendelnek. :D
Aki további infóra kiváncsi írjon. :)
Szia.
Igen voltam a secretmaszazsban. Ajanlom hogy menjél el nagyon elit hely egyszerüen kifogástalan . Szinvonal kellemes légkör minden egyben van és még Jázmin is szupi.
Ő valoban sportos rá igen lehet ezt a jelzőt mondani !!--nem ugy mint lea 24 re ahogy a multkor is irtam ugyanazt tartom mert igy van és hiába irt itt kitérő válaszokat akkor is igy van!! ----eddig csak az igazat irtam és eztan is azt fogom ha megsértődik valaki ha nem. Lea 24 csak kizárolag arc és és felsőtest képeket rak ki --most épp látok egyet amin háturol van egy fotelban---és tessék igazol is engem hogy molett sokkal meghatározobb jelző mint hogy sportos. Aki sportos a secretmasszazsbol jázmin.
É ahogy olvasom itt a kommenteket volt itt előttem aki hasonloan csalodott 2 hölgyben. hát igen ez ilyen.----
Ugyhogy én ajánlom a secreat masz. -- nézd meg nekem nagyon bejött az egész hely atmoszférája meg a csaj is.
Egy hártánya van virágszálak nem kevesek de azt gondolom havi 1 szer megengetheti magának mindeni aki ilyen re vágyik annak jó lehet.
sziasztok
A sok új lány közül kihez érdemes ellátogatni?
Hello sok szeretettek várlak ha most tudsz jönni saját lakásomon tudlak fogadni :) ha egy érzéki meghitt szexre vagy akár vadabbra is vágsz :) keress bátran nem bánod meg a puncim nem bánt ne félj töle :) hívj bátran
Üdv
Mivel úgymond Én is jelenleg a "vándormadarak" táborát részesítem , (Kecskemét, Héviz , Pécs) meg kell említenem ,hogy nem minden szárnyas rablómadár .
Köztünk is akad olyan aki valóban érti a dolgát , csak ahogy említetted is fel kell kutatni .
További szerencsés kalandozást :)
Nicole
:) végre van Daniella!
És miért baj ha kedves " hölgynek" nincs foga? Én kimondottan utálom ha harapdálják :-D
Tisztelt Fórumozók!
Kérjük, ezt a beszélgetést a továbbiakban ne a városi topicban folytassák!
Köszönjük!
Köszi, h szóltál ;) Már régóta keresek egy ilyent :DDD
Eddigi tapasztalatom alapjan Gabi viszi mindenféle szinten a primet .tökéletes.ajanlom mindenkinek!!!!
Üdv mindenkinek.Az utóbbi időben sajnos csak negatív dolgok történtek velem amiről néhányat meg is osztottam itt az oldalon,de nem is mindet.Úgy gondoltam ennyi negatív után már csak pzitív következhet és végre eljött ez az eset is.A hölgy akire tegnap este a választásom esett "az nem más..."volt mint Dia 22.Igaz én szeretem úgy 165cm nél meghúzni a határt (mert én sem vagyok egy 190 es góliát közel sem)és a kimondottan vékony lányokat szeretem (a formásan vékonyakat,ahol azért van szép kerek popsi, karcsú derék és nem kell nagy cici,de az legyen feszes..)Dia kicsit magasabb volt nálam legalább is a fehér magassarkújában amiben fogadot.A látvány viszont lenyűgöző.Akár honnan is néztem sütött róla az erotika.Alapból kedves szoktam lenni mindenkivel,így ővele is amit maximálisan viszonzott is.Nem csinált félhomályt aminek nagyon jó volt mert nagy kár lett volna nem látni egy ilyen nőt.Öröm volt hozzá érni.Nekem egy nőben a formás combok és a kerek popsi ami elsődlegesen izgat.Itt ebben nem volt hiány.Nem kellet kérnem,hogy pucsítson ami én szerintem szintén egy vérpezsdítő része tud lenni egy ilyen együtlétnek.A látványra visszagondolva még most is megmozdul....Nem vagyok közel sem vele korabeli,de ennek a korkülömbségnek a leheletnyi befolyásolását sem éreztem nála.Hamar egymásra hangolódtunk.Olyan érzékien csókol,hogy azt tanítani kellene.Már ez kiemelné a nagy átlagból,de ezzel a momentummal még csak a bemelegítésnél tartottunk.Kényeztetésemre nagyon jól reagált amit ennekmegfelelő kéjes hang efektusokkal adott tudtomra.A franciájára sem lehet panasz.Finoman és intenzíven kis kézhasználattal és bőnyálasan csinálta.Fincsi volt.(legközelebb 1 órára megyek hozzá és erre a részre is nagyobb időt fogok szánni....)Isteni látvány a kerek szexi popsi hátulról.A punci az nagyon szűk vigyáznom kelett nehogy 2 perces menet legyen....Élvezi amit csinál ez nem kétséges, ami nekem külön élvezet volt látni,hogy ne csak teszi a dolgát mint egy szalagmunkás""Szemből folytattuk és így is lett végünk nem csak nekem neki is.Azt talán nem kell ragoznom,hogy az az érzés amikor egy lány velem együtt élvez el látni az arcán a kéjt a gyönyört és érezni ahogy a puncija megszorongatja a farkamat a csúcsra érve...ez egy tökéletes pillanat amit én nagyra értékelek.(és élvezek)Nem játszotta meg magát egyszerűen önmagát adta.Nagyon jó volt vele.Köszi Dia.Még egy gondolat ami sokaknak fontos lehet.A rózsaszálak aránya átlagos vagy inkább az alatti mostanság egy átlagon felüli szolgáltatásért.
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy a hirdetők előszeretettel írnak magukról beszámolót, vagy mást. ("Írjatok már infót X.Y.-ról." , "Nem tudjátok X. Y. hol van, mit csinál, miért nem hírdet?"...stb) Ezt nem lehet hathatósan szűrni, mert ha már más az IP cím, már nem érzékeli a rendszer "önreklámnak". De azért a "régiek" kiszúrják az ilyen fajta, gyanús írásokat, főleg ha túl csöpögős, és túl szép, hogy igaz legyen.
Amúgy az is igaz, hogy sok olyan tag, hirdető unlike-ol, akiknek semmi keresnivalója nincs itt. Ezért vetettem fel többek között a szűrő kiterjesztését a hirdetőkre is! Ráadásul a fórum is pang, és tényleg már kedve sincs ide írni az embernek semmit. :/
"Pedig tűlünk zöldebb a VL gyepe!"
Üdv! Rátapintottál ennek a fórumnak a problémájára.
Ha beszámolót írsz, lehurrognak, kineveznek futtatónak vagy meggyanúsítanak mással. Ha másért nem, akkor azért hogy ne érezd magad jól.
Ezek után ki fog beszámolót írni?
Itt többet ér, aki frappáns beszólásokat ír a másiknak.
Én erről már írtam, de nem változik a helyzet.
Inkább keress olyan lányokat, akik hozzák a minőséget és maradj annál a néhánynál. Ott tudni fogod mire számíts.
Nehéz lesz, de segítséget itt nem találsz vagy alíg...
Hanna 26
Melyik Hanna, mert van több is.
Soha nem láthatott. 40 alatti sportosabb testalkatú ápolt emberke vagyok de nem arcoskodásból kb 5-6 évet letegadhatnék. És igen. Az eljárás az ami gerinctelen és nem korrekt. Tetszik a csajszi uh kíváncsi lennék rá, de természetesen nem erőszak a disznótor. Van másik lehetőség.