Nekem is dobjál légyszi egy elérhetőséget! :)
Nekem is dobjál légyszi egy elérhetőséget! :)
Sziasztok! Kit ajánlanátok első alkalomra?
a név változásról csak annyit,hogy nincs olyan név ami illene hozzám. ;) Ennyi, megunom mert nem tetszik. Nem találok hozzám illő nevét ezért változtatok gyakran. amúgy nem vagyok rossz szolgáltató. Az emberekkel az a baj,hogy úgy itélik még a másikat,hogy nem is ismerik.. Ennyi. ;) Szép napot.
Nekem sincs okom a név változásra,drága milf nem a név teszi az embert,hanem a viselkedése. és én korrekt vagyok! De ha nem hiszed vagy valaki kételkedik,nyugodtan bepróbálhat. Ez nem önreklám cél miatt irtam,még mielőtt félre értések esnének.
Lehet, hogy figyelmetlen volt és nem javitotta a város nevét!
Lehetne kicsit érthetőbben, ha nem ide való, akár priviben is.
Félig olvastam csak el Faustina VÉLEMÉNYét. És nagyon igaza van. Az a baj,hogy sok a színvonal aluli csaj. És sok az alkudozós pasas!.:(
És az a baj,hogy valóban aki normális Hirdető,annak sajnos nem úgy megy! mert mindig van aki rontja a többiek melojat. Hm. A szombathelyi fórumban az emberek felháborodva fujnak rám mert kimerem írni a tényeket. Mert ezek tények, és ilyenkor szokott jönni,hogy nem nagyon szokott érdekelni kinek nem tetszik. Mert soknak fáj az igazság és tehetetlenségükben csak felháborodni tudnak.. ;)
Alice ritkán hirdet, csak akkor ha fogyatkoznak a vendégek. Jó szolgáltató, már annak aki úgy gondolja, hogy hosszú távon büntetlenül űzheti vele a nf-át, csókot, hárman párban-t. Stb. Ráadásul úgy hogy közben elfeledkeztek róla hogy előtted aznap már páran megtették. De ezt ugye mindenki maga dönti el. Tehát tényleg elkövet mindent, hogy jól érezd magad, főleg a csajod előtt mikor átadsz neki vakamit. Amire ahogy hallom nagy az esély!
Szia Angelface!
Semmi baj, nincs harag, de úgy éreztem jobb, ha ezt tisztázzuk! :)
Ahogy írtam én is, minden más stimmel!
Köszönöm a beszámolódat, szeretettel várlak máskor is!
Puszi,
Y.
Helló!
Pécsen a Jókai tér közelében van szolgáltató lány? A Thai masszázs - szalonban van valami erotikus színezetű masszázs? Ha valaki tud írjon. Köszi
Nem ő volt az első lány az oldalon, aki bejelentette, hogy végleg kiszáll, aztán egy idő után újra hirdet. :D Ez bármelyik lánynál előfordlhat. Aki hozzászokik egy bizonyos életszínvonalhoz...
Budapesten normális vendégből van hiány, itt meg normális lányokból. Remélem kiegyenlíti majd egymást a kereslet-kínálat! 😊
Azt mondod itt az új Nina? Erős szavak! 😊 Kíváncsivá tettél, el fogok hozzá menni. Szerintem sokan várunk egy új Ninára. 😊
Alice amúgy nagyon csak a p*nzre utazik. Nem nyújt annyit mint amit kér! Mostanában eléggé leélt is lett. Lefogyott itt ott lóg. ***moderálva***
Eddig tartott április óta a végleg kiszállás.Újra aktiválta a hirdetését ami még kaposvári volt utána írta át a várost Sopronra gondolom.
Üdv uraim.
Tudnátok nekem ajánlani egy hölgyet akinek tényleg nagy mellei vannak?
Persze kulturált és rendezett is. Eggyetlen plusz vagy extra a popó lenne.
Nagy mellek jobban érdekellnek. Alkat nem tul érdekes de ne legyen Nagyon husis. ill 65kg alatt.
Remélem tudtok ajánlani Székesfehérvárrol jövök nem akarok mellé nyulni.
kosz a tippet zolika. szonja 29-nek en is megneztem a sz*xfilmjeit amikben akkorat alakit, hogy elmegyek hozza. Tok jo hogy neha p*rnos csajokat is lehet talalni az oldalon.
Én mostanában nem szóltam hozzá itt semmihez, mert egyrészt egy valakihez járok csak, így nem nagyon tudok újat írni (Annak ellenére, hogy minden egyes alkalommal jobban érzem magam nála/Vele: )), másrészt nem érték el az ingerküszöbömet a hozzászólások.
Ez a kor téma viszont érdekes. Előre leszögezem : Nem támogatom, ha valaki éveket letagad a korából, ha ezt azért teszi, hogy vendégeket szerezzen. Viszont azt sem értettem sokaknak, miért olyan fontos ?
Ott vannak a képek, amik persze lehetnek retusáltak, de tőlem aztán lehet valaki 35 éves pl., ha jól néz ki a képek alapján, akkor úgyis meglátogatom, de ha nem tetszik, akkor lehet felőlem 19 is, akkor sem fogok elmenni hozzá.
Illetve azt azért még szerintem érdemes szem előtt tartani, hogy a lányok bizonyos esetekben nem a vendég megszerzése érdekében játszanak az életkorukkal, hanem, hogy az alapján se lehessen őket felismerni. Szóval, szolgálhat olyan célt is, mint az arckitakarás... Persze itt tényleg csak 1-2 év +/- és nem 5-10 év... :)
Megörültem! Kinga Éva kitűnő szolgáltató újra kaposváron.... Ja , 5 percmúlva Sopronban.Hát hogy van ez?
Melisza.. Tiszta gáz,egy pesti lány (Zsanibaba)hirdetéséből nyúlta a szöveget,,,, nagyon ciki!
:DD