Szia látom te is ***moderálva*** vagy és nem megy a szekér nálad megtisztel az irigységed de viszonozni nem tudom nem fogod el érni szedjem le hirdetesem söt teszek is hozzá.Napokota zaklatol minket foglalkoz nöidel biztos bün rondák és igénytelenek
Szia látom te is ***moderálva*** vagy és nem megy a szekér nálad megtisztel az irigységed de viszonozni nem tudom nem fogod el érni szedjem le hirdetesem söt teszek is hozzá.Napokota zaklatol minket foglalkoz nöidel biztos bün rondák és igénytelenek
Javasolnám a kedves szerkesztőségnek az indokolatlan moderálásra küldés utáni szankciókat, ha már rendszeres egy adott illetőnél/illetőknél. Valamint üdvözlöm az utóbbi sorozatnak az objektív elbírálását! :)
jaja, en elvbol nem megyek sem tobb neven szereplo, sem par napos "aratasra" erkezo holgyhoz sem
Ki mennyi hirdetést tesz fel semmi nem tiltja még a VL- alapszabályzata sem.
Lehet nem is tud róla, nem Ő teszi fel hanem a***moderálva***. Az más dolog, hogy a hirdetések halmozása, több szolgáltatást igénybevevőknél negatív véleményeket vált ki, ami véleményem szerint inkább hátrányos a hirdetőre. Leányzók fotóik alapján vonzóak, ott domborúak ahol kell. Nekem bejöttek, kedvencként jelöltem ( később töröltem) azok közé soroltam akiket a közeljövőbe felszeretném keresni. A hirdetések halmozása miatt erről lemondtam, ami azt igazolja, hogy másokhoz hasonlóan negatív véleményem alakult ki a hirdetések halmozása miatt így gyakorlatban is igazolódott, hogy a hirdetések halmozása hátrányos a hirdetőkre. Ettől függetlenül tudomásul veszem és elfogadom a hirdetések halmozását. Ha a hirdetőknek így jó hogy önmaguk ellen ellen-reklámot folytatnak, ne csodálkozzanak ha nem gurul a szekér. Szintén negatív véleményeket vált ki a szolgáltatást igénybe vevőknél ha a bemutatkozó szöveget más hirdető bemutatkozó szövegéről koppintotta.
Lora 22-ről.
2014.11.25.07:44-én regizett Lora ( 20-ként ) becsületére legyen mondva ahogy betöltötte a szüli napot úgy módosította valós korát, így később Lora (21) majd Lora(22)lett. Szemre való formás lány, ott domború ahol kell. Rózsacsokor vastagabb az átlagnál, Fór.m közelében volt elérhető.
Ma ismét Fruzsinánál(RL) jártam délután. A telefont csak 3xra vette fel. Megkértem, hogy smink nélkül, pólóba fogadjon, smink nélkül is tetszett a látvány. Megkaptam a teljes bnő feelinget. Aki szereti a "barátnőzést", annak őt ajánlom. Annyi a baj vele, hogy nem mindig van fent a hirdetése és nem a legkönnyebb elérni telón.
Kendráról friss infó? Látom a képein, hogy szerkesztett és olvasva a régebbi kommenteket élőben egész más és a szolgáltatása sem a legjobb. Változott valami, megérne egy próbát ?
Tudnék olyat írni, hogy azonnal moderálva lenne de nem hiszem hogy sok értelme van :) célba úgy sem ére! Srácok inkább osszátok a tapasztalatokat,.elvégre ez egy fórum!! ;)
Hali! Csak neked csak most ..meg írom privátba csak az utca nevét ,a többi már a te dolgod :)
Kedves Beatrix!
Igazad van, és elnézésedet is kérem, valamint mindenkiét, akit akaratlanul is lejárattam. De ha telefonszámmal szerettem volna pontosítani, és azt kimoderálják a hozzászólásból, addig ez mindig így lesz. Valamint ha vlaki több névvel adhat fel több hirdetést.... Na ezeken kellene változtatni, hogy a tisztességes hölgyek ne keveredhessenek gyanúba. Mert amíg vki egyszerűen új névvel tér vissza, az nem tisztességes...
Üdv: Doc
Azért arra kíváncsi lennék hogy milyen indokkal küldte a kedves olvasó moderálásra a hozzászólásaimat? Netán valótlant állítottam? Trágárkodtam? Hátrányos helyzetbe hoztam tán valakit? :) pusztán csak tényként közöltem valós dolgokat amihez a személyes véleményemet is hozzáfűztem úgy gondolom kultúrált formában. Na de így van az ha fáj az igazság. ;)
Teljesen igazad van,nekik nem érdekük hogy visszajárós legyél,ugy is lelépnek egy pár nap után, csak ezzel az a probléma hogy az itteni korrekt lányokat hozzák hátrányos hejzetbe,ezek telefonba mindent megigérnek, és a helyszinen már teljesen mást mondanak.És 1-2 hónap után ujra itt vannak uj névvel ill.tel.számmal.........
Nézem az új képeket. Mona négyszer teszi ki ugyanazt a hét képet, míg Melisza barátnője háromszor ugyanazt az ötöt. Mi értelme van? Siralmas.
Drágáim!
Megérkeztünk Gyönyörű barátnőmmel /Beatrix/ Sopronba!!
Aki szereti a dupla kényeztetést,4-kezes masszázst,gyorsan foglaljon időpontot,mert CSAK 4 napig leszünk a városban!!!
csók
Barbyka
Mivel van 10 tetoválásom es nem kicsik elég nehéz is lenne kitalálni illetve volt olyan vendegem aki azért ment el mert túl soknak gondolta. Ezelőtt arccal hirdettem. Es igy is sokan meg ismernek. Tavaly is írtak a névnapomon is illetve a születésnapomon is :) nem ertem ezen mi a probléma. Szerintem városunkban van nagyobb probléma is mint az hogy én a saját nevemen hirdetek. Pl az ha elmész a lányhoz és nem ő van a képeken. Vagy már nem azokkal a feltételekkel fogad mint ami a telefonban elhangzott 😊😊 szép napot Kedves Janus 😊
Vivienn -- legalábbis szerintem -- a fotók alapján a legtjobb nő az oldalon! Ha nem kéne majd 200 km-t utazni, már rég ott lennék, de lehet hogy így is szerét ejtem (sajnos semmi egyéb dolgom nincs a környéken).
Szia!
Mit értesz belváros alatt? Amikor én hívtam a körúton kívül volt. Más helyre költözött volna? Behatárolnád egy kicsit pontosabban?
Köszi
Szerintem világos, amit a "szimpi" leírt. Kerülendő több okból is.
Vannak itt megbízható lányok, nem az ilyen vándorokat kellene helyzetbe hozni.
Mona 19 négy hirdetés, Melissza 24 három hirdetés. Biztos együtt rendelnek mert Mona szokása ragadóssá vált. Atya ég...
Köszönöm megértésed :)
Erről van szó..
Gemina!
Kedden reggel 9-re beszéltünk meg randit. Kapovári lányoknál nem szokás elfeledkezni a vendégekről. Legközelebb, ha időpontot adsz valakinek, írd fel a noteszedbe.