Tuti tudja amit kell! Te meg ha leszel elég bátor és nem itt hanem ahol kell ott "kíváncsidkozol" megtudhatod! :D
Nándi · Őstag · Tuti tudja amit kell! Te meg ha leszel elég bátor és nem itt hanem ahol kell ott "kíváncsidkozol" megtudhatod! :D
Sziasztok.Tud valaki 50 feletti csinos, bevállalós högyet aki nem sűrűn hirdeti magát?
Mit tudsz róla ?
Ez AZ a Heni? 😃
helló! Barbi 39 néven hirdetett egy hölgy egerszegen valaki nem tudja az elérhetőségét? egy ideje nem hirdett!
Szia! Szerintem érdemes; odatette magát és nem kifogásolt semmit élőben (amit telefonon megbeszéltünk), nem nézte az órát, nem siettettet.
Nándi · Őstag · Igen! Igen!
Nekem meg a moderálásra jelentették,a valós hozzászólásomat.Valakinek fájt,hogy én pedig még tudtam dugni a csajt.
Szirgyu · Újonc · Milyen meglepő, hogy az előző hozzászólásomat, amelyben csupán a száraz, valós tényeket voltam bátor megemlíteni, törölték.
Úgy látszik, nemcsak a lányok, de az igazság is meztelen.
És amiben,még rendkívül kitűnő,és messze átlag feletti ez a csaj (Conyról beszélek), az ápoltsága,és a tisztasága,saját magára,és a környezetére is.Patika a csaj,tök steril,ápolt,tiszta,illatos mindene.Tiszta lakás,tiszta fürdő,illatos lepedő.Nem talalálkoztam még,ilyen pedáns,rendmániás,hirdetővel.Jól esik bemenni ilyen csajhoz.
Hello szivi nem veletlen vannak kivételek!! Varlak beszeljunk! És köszönöm szepen 🙋♀️😉🌹
Nándi a helyszíni értékbecslő ...:-))
üdv:
spray
nem mondod.....
:-))
üdv:
spray
Nándi · Őstag · Nálam alap, hogy valamennyire lehessen kommunikálni a kiszemeltel!
Hidd ell vannak akikkel lehet!
Meg olyanok is akikkel nem!
Utóbbiakhoz menj te. :D
jja
de ahogy irta azt is lehet kulturaltan
nálam pl tejjjjessen belefér, már telefonban a tájékoztatás keretei között
nna mindegy , engeggyük el....
;-P
üdv:
spray
Szeretettel varom az ertelmes urak jelentkezését!!😤💪
és ha mán telefonba bemongya?? a rózsacsokrok méretit??
üdv:
spray
Szia!Pedig brutálisan jó az a csaj,én járogatok hozzá már két éve,kb ilyen heti szinten,nekem van minden,működik vele a dolog,megkapok tőle mindent.Az csaj egy csoda,egy álom,nagyon jó az ágyban!És ezek alapján,tényleg úgy lehet ahogy mondja,hogy nem mindenkit "vesz be a gyomra".Amin nem is csodálkozom,pár vendég,kicsit magára is nézhetne,meg el is gondolkodhatna.
Nándi · Őstag · Lehet ezt kulturáltan!
Nem rontok ajtóstól a házba!
Nálam már ott kiesik a csaj ha azzal a darálós szöveggel nyit mi és mennyi meg extrák!
Nézd nem ma kezdtem, szereztem némi rutint kapiskálom mennyit kell letennem, hogy ne érezze egyikünk se kellemetlenül magát!