Szívből kívánok Minden fórumozónak (Vendégeknek és Hitdetőknek egyaránt), illetve az oldal szerkesztőségének boldog Karácsonyt és meghitt Szent Estét!
Golekon
Szívből kívánok Minden fórumozónak (Vendégeknek és Hitdetőknek egyaránt), illetve az oldal szerkesztőségének boldog Karácsonyt és meghitt Szent Estét!
Golekon
Merry Christmas! :)
Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok a hírdető hölgyeknek, fórumozó társaimnak, az oldal szerkesztőinek :) most két nap fókuszáljunk a családra, hogy aztán újra induljon a "tiltott gyümölcs " megízlelése :D
Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves hirdetőnek, szolgáltatást igénybe vevő és fórumozó társaimnak.
Neked is viszont :)
Boldog karácsonyt kívánok,mindenkinek! :)
Valamennyi itt hirdető hölgynek és fórumozó társaimnak békés boldog Karácsonyt kívánok!!!
Békés Boldog Karácsonyt Kivánnok Mindenkinek.
Békés boldog karácsonyt mindenkinek!
mindekinek nagyon boldog karácsonyi ünnepeket és boldog uj évet kivánok joe
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Minden Kedves Úriembernek és Minden Lánynak. :)
Azt hiszem te látod jól a lényeget. :-) Ez nekem eszembe sem jutott.
Draga Fiukak! Aldott, bekes, boldog karacsonyt es csodalatos Ujesztendot kivanok nektek!!!! Meryllke
Vészesen fogyatkoznak a lányok mint ha rostálnák öket és a szerkesztőségnek sem sikerült egy közösségi chat programot be szerezni fél év alatt bár tudom igéretet kaptunk , így valójában mindenkinek békés boldog karácsonyt kívánnék és aki teheti a hazai (otthoni) sült csirke poziciót ki ne hadja mert csak egy évbe van karácsonyi ajándék :-) szépen fogalmazva gyomláld meg a saját kertedet is mert ha el hanyagolod hamar el gazosodik! üdv mindenkinek
Kedves Pöcörő! Izlések, és pofonok...tudod! Én nála kialakítottam egy nagyon jól működő dolgot,amit máshol nehéz lenne!Egy fiatal szolgáltatóval nem sikerülhetne,sem a p*nzre menő profi hölggyel! Egyébként végigpróbáltam a fél országot, nézd végig a fórumot! Sok városban vannak kedvenceim, akik rám hangolódtak, és viszont! Ez egy hosszú folyamat eredménye! De várom, és szívesen veszem az ajánlásaidat egy jó kapcsolat kialakítására!Üdv.!
kellemes karacsonyi unnepeket, es boldog ujevet kivanok minden regi, es leendo vendegemnek.
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Ivett (20) jól tolja az ipart,
nincs mellébeszéd, csacsogás,
csinos,feszes,szexi.
még a végén rákapok Debrecenre, meg a vékony csajokra.
ajánlott
Lehet dolga van, vagy ilyenkor piheni ki magát, elkerülve a kiégést.