Régóta tervben van egy látogatás hozzá, most ezzel még jobban megerősítetted bennem ezt vágyat. :)
Régóta tervben van egy látogatás hozzá, most ezzel még jobban megerősítetted bennem ezt vágyat. :)
Üdv mindenkinek ma megláttogatam Barbi 19 nevű leányzót megérkezéskor egy nagyon vagány formás csaj fogadott,de itt még nemgondoltam volna hogy negatív érzésel fogok távozni tusi után még kB egy két percig a telot nyomkodja nagyon kínos helyzet aktus előtt elkezte ráncigálni mint egy bolond mondom egy kicsit lassabban mire ö mert nem jó utána húzta a gumit francia 10/4 jó indulat aktus fa darab 10/4 de csak jó teste véget, végeztével felkapta a ruháját és kiment a nappaliba telot nyomkodni irtó ciki,szerdáig maradnak itt Vivien barátnőjével részemről harmadszor voltam nála elsőnek utoljára és soha többet de ez csak az én véleményem bár igaz mondta hogy nagyon fáradt de aki qvnk áll az ne csodálkozon ha megbszélgetik na üdv mindenkinek
Alma: Mindig fiatalabb csajszikat hajtottam, de kíváncsi voltam mit is tud egy tapasztalt milf. Korábban olvastam pozitív véleményt a hölgyről és a "jócsajokon" az "étlapja" is tetszetős volt, így felhívtam és kértem tőle időpontot, szerencsére tudott fogadni. A lakás panel, de nagyon szépen berendezett, a parkolás ingyenes. Alma nagyon kedves nő, szeret beszélgetni, jó beszélgetőpartner. Külsőre nagyon szép és ápolt, formás és feszes teste van. A hozzáállása az eddigi legjobb amivel dolgom volt, minden kívánságom készséggel teljesítette. A popsija méretfüggetlen, ami nálam óriási bónusz! Egy órára mentem amibe két együttlét fért bele, a rózsaszálak a pécsi átlagnak felelnek meg, bár ezért a minőségű kiszolgágásért még keveselltem is.
Lett egy új Kendránk, anno a (ha jól emlékszem) "Jill" néven hirdető képeivel, most viszont az arc ki van takarva.
Szia! Szerdáig tudsz hozzám jönni ha ráérsz ;) Puszka :)
Sziasztok! Mai élmény alapján Kamilla (23) teljes mértékben a képeinek megfelelő, rendkívül dekoratív fiatal hölgy. Ráadásul kedves, figyelmes, közvetlen, csak ajánlani tudom. Az is ritka, hogy ennyi minden alapban legyen és tényleg ő is élvezze az együttlétet. Nehéz végig bírni a menüsort:) Vigyázni kell rá, hogy sokáig élvezhessük vendégszeretetét, nehogy egyesek bunkósága elriassza...
Átérzem a véleményedet! :DDD Jártam már én is úgy, hogy megnyitottam egy ilyen egyén profilját, még a képeiről sem derült ki egyből, hogy transzi, aztán csak miután végignézegettem a képeit, olvastam el a bemutatkozását. Ekkor hánytam el magam, hogy képes voltam végignézni a képeit izgalommal. :OOO FUJJ!!! :O
Ritkán írok hozzászólást, de most megteszem hogy más ne járjon úgy mint ahogy ma én. Nem szeretném elrészletezni, a lányt sem szeretném megbántani de amit ma kaptam Arina 21 -től az 10/2. Nem most kezdtem a kikapcsolódásnak ezt a formáját, elég jól meg tudom ítélni, hogy ki szeretne szolgáltatni és ki az akinek az a lényeg hogy mihamarabb eltűnj. Arina iszonyatosan unott volt a legelső pillanattól, be is árnyékolta egyből az én hangulatomat is. Az á*ai csalogatóak lehetnek, gondoltam másik megyéből jött ahol hasonló árakon dolgoznak. Telefonban ami még benne volt az árban az személyesen már nem, unottsága überelhetetlen, szolgáltatása gyenge, bőre kevés szolival is barna. Remélem segíthettem!
Most ujra van 😀
Hali mindenkinek.
Ma Anikónál jártam (nem először). Hát nem hazudtolta meg önmagát. Olyan franciát kaptam emberek! Húúú 10/10.
Erősen ajánlott a hölgyemény. Voltam már néhány szolgáltatónál nyíregyen és azt kell mondjam hogy a hozzáállást mindenkinek Tőle kellene tanúlni, már ha az tanúlható(sztem nem). Vigyázzatok rá. Páratlan.......
Gabriella felejtős.
Kioktató,és tényleg idegbeteg.
Ave!
Egy hete jártam Valerinál! 10/10
Ajánlott kategória, főleg akinek bejönnek a MILF-ek.
Minimum órára menjetek.
Szegasztok
Voltam Anita 20-nál, a vöröshajúnál, mármint a hírdetésben vörösként volt megjelölve. A lényeg: nekem nem hasonlított a képen szereplő személyre. Valaki ezt alá tudná támasztani, vagy cáfolni? Amúgy közepes volt vele az együttlét. Mégegyszer azért nem mennék.
Sziasztok! Mi a véleményetek Gabriella 35 szombathelyi hírdetőröl?
Sziasztok, szeretném közölni kedves vendégeimmel hogy nem vagyon elérhető jelenleg egy két hétig! Puszi szép napot mindenkinek
Nikol 20 nál én is voltam egyszer,és többnéven is hirdeti magát.Meglátogattam de hamar távoztam,aminek az oka hogy, korán kérték a rózsa szálakat.
Helyszín stimmel. Nem tetovált.
Kedves Uraim!
Egy ideje érik már ez a szöveg, amit most ide lepötyögök. Természetesen szeretném leszögezni, hogy kinek nem inge..és a többi elcsépelt közmondás.
A problémám a következő, elszaporodtak azok a fickók, akik lebeszélnek egy találkozót majd nem jelennek meg. Tudom, tudom, lányok közt is van ilyen, épp ezért merem kiírni ezt ide, hiszen aki futott bele ilyen lányba, az jól tudja, hogy mennyire bosszantó, hogy elkészülsz, útra kelsz, ráállsz agyban és egyéb szervekben ( :-D ) aztán kopp.
Közbe is jöhet valami, történhet bármi, teljesen érthető, de legalább tiszteljük meg a másikat egy sms-el vagy egy rövid hívással.
Nem tartom tisztességesnek, hogy egyesek ilyen önkényesen játszanak mások idejével.
Úgy gondolom, hogy még mindig vannak itt olyan lányok, akik megérdemlik a tisztességes viselkedést.
Mindez vonatkozik a szelektálásra és szimpátiára. Ti is bizonyos kritériumok szerint választotok. Úgy gondolom ehhez nekem is minden jogom meg van. ( szándékosan írok csak a saját nevemben. )
Szóval ha szimpátiát, higiéniát emlegetek vagy esetleg közlöm már a telefonba, hogy szerintem jobb lenne más lányt keresnie az illetőnek, akkor én miért vagyok lehordva?
Szerintem igenis fontos, hogy mindenkinek öröme és elégedettsége legyen egy "randi" alkalmával. Amihez számomra elengedhetetlen kritérium a normális kommunikáció vagy tisztelettudó beszéd. Tapasztalatom szerint a nálam megforduló urak is hasonlóképp vélekednek erről.
Nos, kiéltem szónoki hajlamom és remélem, hogy a legtöbbeknek átjött a mondanivalóm. :-)
Bízom benne, hogy senkit sem sértettem meg.
Minden jót és sok kellemes percet kívánok a jelenlevőknek! :)
puszi,
Yvonne.
Végre egy értelmes komment. Ideje lenne megszűrni a hirdetőket.
Sziasztok?
Dóri29 röl szeretnék infót.