További jó vitatkozást,kételkedést és grafológiai elemzést kívánok mindenkinek!Ameddig ti írogattok én inkább elmentem a Lilyhez és tök jól éreztem magam!Megerősítem a korábbiakat;aki egy jó és igényes csajra vágyik,keresse a Lilyt!!
További jó vitatkozást,kételkedést és grafológiai elemzést kívánok mindenkinek!Ameddig ti írogattok én inkább elmentem a Lilyhez és tök jól éreztem magam!Megerősítem a korábbiakat;aki egy jó és igényes csajra vágyik,keresse a Lilyt!!
Ez jó!! ;-)
Ezt honnan lathato?
Sziasztok. Nelly 21-ről valaki tud infót. Megbízható szolgáltató? Segítséget előre is köszi
Sziasztok Heni 20 éves leányzot NAGY ivben keruljetek !! Nagyon a perceket nezi hiaba holgykent kezeli az ember !
Reflektálnék!
Kitti(25): Messze elmaradt a produkció a korábban mások által magasztalt hirdetőtől. Egy részről majdnem minusz volt a lakásban. A lány nekem abszulót nem jött be. Vékonynak vékony, kedvesnek kedves, de ennyi. Kb. 30 éves a hölgyike, puha, "szivacs" bőr, a cicik, popsi szintén. (nálam a csinos, feszes bőrt jelent kortól függetlenül) Franciska 10/4, action 10/6. A rózsák legyenek a vázában, az ügyfél legyen kivégezve, aztán húzzon a francba - érzésen volt. Lehet hogy másnak ez bejön, de nem nekem. Sajnálom, de többet nem megyek. :/ Elhiszem, hogy valakinek jó volt vele, "de nekem nem jött át".
Meg a fiatal kis szöszi Barbi is eltűnt egy ideje :(
Szerintem ZsaklinBea. :(
Sziasztok! Jövö hétenn Pécsett leszek, tudnátok odadó,, kiprobált lányt ajállani? nagy igényem nincsen, legyen jo a franci és ne legyen unott arcú! Köszönöm!
Ha ennyien állítjátok, hogy tényleg annyi amennyi akkor lehet én néztem be és keverem valakivel. Bár a tetoválások eléggé árulkodóak, de elképzelhető. Ez esetben megkövetem a hölgyet és elnézését kérem.
Másik városban voltam nála 1/2 éve, akkor Ő volt. Élőben is szép és nagyon jó mindene!!
Őt én is szívesen meglátogatnám, ha egyszer arra járok.
Én csak 10/10 adok neki 😊
Sziasztok, jövöhéten városotokban leszek, kit ajánlanátok maszázsra, csúszka maszázsra egy franciás befejezéssel? Illetve tartalmas szexprogramra is köszöném az ajánlásokat. Kor nem számít csak a hozzáállás. köszi
Ezeket a tapasztalatokat én is teljes mértékben meg tudom erősíteni !!!!
Kár a helyért, mert a hölgy valóban korrekt szolgáltató !
Hi. Kis beszámoló:
Kitti25: Telefonban kedves, egyeztetés, helyszín a parasztvezér str. Diszkréció az annyira nem jó összefutottam más vendéggel aki másik lányhoz ment ugyanide. A lány (aki a képeken is szerepel, és tényleg) csinos, kedves. A gyors zuhany után csók, kis előjáték, igen izgatóan csinálja, minden ajánl magától. Az action nekem nem volt annyira jó, de ez nem feltétlen az ő hibája, ha van negatív kémia szx közben ez az volt, de igazából nem tudom, hogy tudta volna jobbá tenni (talán nem jó kulcs a zárba vagy kitudja..) így nem is az ő hibája, összességében egy átlagos élmény, de másnak lehet egy fantasztikus is.
Nicol23: Helyszín ugyanaz mint fent. A lány nagyon alacsony, kicsit barnább, sokkal visszafogottabb és kevésbé kedves hozzáállással mint Kitti. Itt a bf feeling a kanyarba sincs, de azért mindent csinálgat.
A sors furcsa fintora hogy vele az action jobb volt mint Kittivel, de ez nem rajta mulott. Átverés végülis nincs és ha nem is oly lelkesen de minden megtörténik, ha nincs más megprobálható.
Szabina42: Telefonban kicsit halk, félénk, először élőben is ilyen de végül feloldódott. Helyszín az ótósmeki. A hölgy a képen tényleg ő, arca is minden mint a képeken. Alapvetően kedves, nem vékony, de ugye kinek a pap, kinek.. A korrek rózsaszedés után kezdődött az élmény, bár a francia kicsit fogas és annyira nem jó, de a hatalmas melles kisegítés kárpótol. Az action egy erős 10/6,5. A végén beszélgetés. Összességében ajánlható.
Uraim!Én már többször voltam Lilynél és csak a legjobbakat tudom róla mondani! Az állítolagos problémáitok közt szerepel pl a rózsák száma .Nos,figyelembe véve az szintű szolgáltatást amit Lily nyújt,ez elhanyagolható!Maximális tiszta,illatos környezet bomba csaj!Egyáltalán nem flegma,megfelelő hozzáállás esetén nagyon aranyos,kedves!Gondolom ha veletek idióta vki,ti is azok vagytok vele!És a mellei?Ha nektek gond az,ha nagy a melle és formás,akkor erre nem tudok mit mondani!Összegezve Lily szolgáltatása tökéletes,figyelembe véve azt is,hogy kicsit kevesebb rózsáért,mennyire nem kap semmit az ember!Lily prémium kategória,ami minden területen drágább,viszont a legjobb is egyben!(Holnap 9-kor találkozunk Lily)
... még valamikor novemberben voltam, de szerintem most is értékes lehet az információ: Dórcika 31
Egyeztetés: most könnyen ment. Kb. egy éve próbálkoztam már, akkor egyeztettünk is időpontot, odamentem, és nem vette fel, majd mikor felvette, akkor 10 percet ajánlott fel... De ezt kommenteltem is annak idején. Akkor megfogadtam, hogy nem fogok hozzá menni ezért. De tudni kell megbocsátani, illetve a csillagok is olyan állásban voltak, hogy felkeressem.
Helyszín: aranyos híres írónk által elnevezett iskola közelében (aprópó nincsen itt 200m-es határ, hogy iskolától 200m-t be kell tartani, mint a kocsmák esetén? Mert az itt biztos nincs betartva), a lakás szokásos jósavárosi panel, de nincs lepukkanva. Biztonsági szolgálat nincsen.
Külső: a képek régebben készülhettek, súlyra igazabb lehet egy *** moderálva *** megadott adat. Nekem már egy kicsit több van rajta, mint ami az én komfort zónám. Szóval mit rajta fogni, de kövérnenk nem mondanám.
Együttlét: mindent meg tesz a vendég kedvéért. Egyaltalán mindent jól csinál, én a komfortzónán kivüli testsúly/magasság (0,3 feletti érték) miatt nem tudtam teljesen feloldódni, de az az én egyéni szoc.problémám.
Hozzáállás: időt nálam nem nézte. Caacsogós, jóval időn túl voltam, akkor is alig tudtam eljönni :)
Akinek nem gond az arányos súlyfelesleg, annak mindenképp ajánlom. Biztos sok visszajárója van.
... és mint mindig: ezek az én tapasztalataim, és az én szubjektív rálátásom alapján készült :)
üdv és derűs napokat
Üdv
A napokban tiszteletemet tettem
SZÖSZI 20
nevű lánynál.
Mivel olvastam fütyülős beszámolóját döntöttem a lány mellett. Sokszor, szinte csak régóta regisztrált felhasználók beszámolóira alapozva mentem lányokhoz.
Ez 90%-ban pozitív, volt már viszont hogy változott egy lány hozzáállása mire eljutottam hozzá. Nos ez az alkalom is egy negatív élmény volt sajnos. A hiba valószínűleg már az egyeztetéskor is fennállt, telefonban ugyan segítőkész volt de unalom hallattszódott hangján. Ennek ellenére elmentem hozzá, az autós mekihez. Bejutás egyszerű nem csinál belőle problémát. Arcra tényleg nem rossz bár annyira azért nem jött be, és igen az unottság az arcára is kiült. Elképzelhető, hogy tényleg rossz napja volt, vagy történt valami mielőtt érkeztem, de én az akkori történéseket írom le. Nem volt túl bőbeszédű, nem kell, hogy locsogjon de még az alap kommunikáció is döcögős volt. Kifizettem neki az átlagos rózsákat, zuhany, majd rátértünk a dolgokra.
Kezdve a natúr franciával ami JÓ indulattal is csak 5/10
Szex 6/10 ugyan, oda fekszik, ül, áll ahova akarod de elég üres és hűvös az egész. Fél órára mentem,(szerencsére) kipróbálni, hát én személy szerint nem megyek vissza. Nem kellett sietni de nem tudtam száz százalékig feloldódni.
Vagy mindig ilyen a hozzáállása és Fütyülős társunknak szerencséje volt, vagy én jártam pórul az egyébként jó szolgáltatónál. Ezt sajnos az eddigi kommentek alapján nem lehet kiszűrni.
Szintén friss élmény egy ismerősömtől aki Crystal24-et látogatta meg. Mivel nem regisztrált és nem is áll szándékában így én írok róla pár sort. Helyszín toco város felőli része, árak magasabbak a megszokottnál.
Nem siettetős, szép arcú, kis masszázs, natúr fr extra.
Kis szótlanság de egyébként ajánlott kategória.
Higiénia tisztaság maximális. És elvárt ;)
Nagyon korrekt beszamolok, megsporoltal egy kort nekem - koszonet erte!