Hát mindegy mostmár :)
Hát mindegy mostmár :)
Valószínű hogy hétvégén nem rendel.Sok lány van így. Majd hétfőn keresd,addigra talán visszatér.
csak 75kg vagyok és kicsit szörös de mint ahogy neked se jön be minden csaj ugy a csajoknak e minden pasi , voltam már ojan nönél aki jol nézett ki és haverral jol szexeltek de én nem jöttem be neki alig csinált vmit az meg nekem nem volt jó de egyszer mindenki megtaláljaa partnerét biztos , sok sikert
Bocsi igen Viki 18 ról van szó megéri keresd meg
Akkor te biztos nem egy OJAN 110 kg-os, szőrös, "vadállat" vagy mint én. ;)
Amúgy a te beszámolód elég vulgárisra sikeredett, az enyémmel ellentétben, de mint már korábban írtam: "A stílus maga az ember!"
Jó napot!
Pontosan! Barbi 20 ;)
:) naná h marketing, hisz reklámozni szeretnék egy messze átlag feletti szolgáltatót úgy h leírom a tapasztalatom :) ***moderálva*** vagy mi? Végülis igen, mert Wandanal megérte fizetni, jól éreztem magam míg vele voltam. Visszanéztem a hozzászólásaid, mondom egy ilyen tökös gyerek biztos jókat irt, hát a hozzászólásaid olvasva kicsit sem tudtam meg többet a győri szolgáltatókról...
Más:
Nikol 40 szinten pozitív élmény! Higiénia, kedvesség, tiszta lakás, értelmesség ugyan az, mint Wanda 34-nél. Azt hittem, hogy a fotók csalnak és "löttyettebb"
mint a fotókon, de nekem élőben meg jobban tetszett, főleg a nőies, széles csípője, ami magassagához nagyon rendben van! Ágyban teljesen baratnofeeling, kezdeményező, érzéki, szexi, ügyes. nagyon ajánlott Ő is.
Negativ, Kitty 32, köze nincs a fotokhoz, szinte sörhasa van, telefonba közölt árak magasabbak lettek, mikor találkoztunk...
Szombathely
életem legjobb utó-nyaralásaként :)
Hali.
Végre lehet olvasni 1-2 értelmes kommentet. Mindkét hölgy érdekel akikről az előttem szólók irnak. Kössz fiúk a hasznos infót. Igyekszek meghálálni.
Üdv
szia,
köszönöm a válaszod.
... gondolom csak elírás a 21, mert akire én kérdeztem, az Barbi 20 :)
üdv és derűs napokat
Barbi 21 teljesen rendben van! Igazi diaklany feeling, hegyes cicik, artatlan tekintet :D 8\13 hufbamérve ;) extrak +2, kiveve popot! Franciaba meg fejlodni fog, nem regota csinalja, de nekem tetszett az eloadas, csalodni szerintem senki nem fog.
Pfú micsoda csöpögő marketingduma. Neked ezért ***moderálva*** vagy mi?
Sziasztok Zitusrol nem tudtok vmit tegnap meg fent volt de ma mar nem találom:/
Viki 19- hirdetőt nem találok, nem elírás? És Viki 18 lenne?
Üdv! Bár nem győri vagyok és nem is járok arra, de nem bírom megállni hogy ne említsem meg Dalma 20 (***moderálva***) profilját. Mik azok az agyonszerkesztett képek? Kedvencem a bőröndös, úgy görbül a bőrönd ahogy a csaj lába. :D Pedig csinos csaj lenne, nem tudom miért kellett a képeit így eltorzítani. Képek szerkesztőjének üzenem: ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Messziről kerülném a csajt ha helybeli lennék, az tuti.
Tapasztaltam, de még Kaposváron... :)
Tisztelt Hirdetők / Látogatók!
Ahogy már korábban kértük, ismét kérnénk, hogy ezt a vitát szíveskedjenek ne, vagy ne itt folytatni
Köszönjük!
Ja igen, így már emlékszem az ominózus esetre. Nem gyengén volt aljadék dolog ez az illető részéről. Biztos valami tahó vagy igénytelen mókus lehetett, akit jogosan elzavartál. Vagy képtelen volt "teljesíteni", és így vezette le kudarcát. Vagy valami unatkozó nethuszár mázas népművészeti cserépedény (egy kis k*csög, magyarul). Akárhogy is volt, akármiért is tette, ritka egy undorító gerinctelen húzás volt a részéről. Az ilyen alak húzza a micsodáját a méhkaptárba.... XD
Én még azzal a "szolgáltatóval" sem tettem volna ezt meg, aki nagyon durván átverős-lehúzós volt velem. Még úgy sem, hogyha tudtam volna ki is valójában, mert úgysem old meg semmit, és főleg nem kárpótol. Balek voltam, úgy jártam. Megvolt a tanulópénz, ezentúl óvatosabb leszek. :)
Sziasztok újra :)
hat pl azzal szedtek szét hogy saját névvel és arccal hirdettem.... és ezért felkerültem a napiszar.com ra :) ezért lett név csere és arc nélküli hirdetés. :)
en is így vagyok vele ha szar napom van nem dolgozom. Mindenkinek adott a lehetőség hogy mást csináljon 😂😂😂😂
az alpárisággal semmit nem oldunk meg sajnos...
sajat magának rontja az üzletet.
Dehat mindenki maga döntse el ;)
Sok értelmes lány van, akik már rég rájöttek, hogy a negatív kritikát nem eltaposni kell, hanem tanulni belőle, mert hosszabb távon ez sokkal hasznosabb.