Hali! Többször is voltam Myánál , szerintem kissé valótlan amit írsz, korrekt hozzállás , odafigyelés és ténylegesen az van amit te akarsz, nálam egyszer se volt óra nézés vagy hasonló dolgok !
Hali! Többször is voltam Myánál , szerintem kissé valótlan amit írsz, korrekt hozzállás , odafigyelés és ténylegesen az van amit te akarsz, nálam egyszer se volt óra nézés vagy hasonló dolgok !
Hali!
Lucáról érdekel valikit infó, esetleg Pedráról?
Igen, ő nekem is gyanút keltett, mert ezekkel a képekkel közel öt évvel ezelőtt valóban egy pécsi lány hirdetett. Én főleg őket szoktam figyelni, mert ottani lányokhoz megyek a legtöbbször.
Sziasztok valakinek Fruzsináról valami infoja van .
A sokak által dícsért Nóra 21 lett a kiszemeltem.
Már a telefonban sem volt túl bizalomgeresztő,nagyon bizalmatlan, szűkszavú volt, de meglátogattam, hisz annyian ajánlották.
A megbeszéltekből semmi sem volt igaz mikor ajtót nyitott. Kértem, hogy szép szexin öltözzön fel, erre egyszál semmibe fogadott...
Ajándékozás megtörtént, ár-érték arány nagyon nincs rendben, mert konkrétan semmit sem ért a mutatványa.
Indultam mosakodni, de viccesen megjegyeztem, hogy fürödtem mielőtt jöttem, így nem tart sokáig, erre ő: az őt nem érdekli, itt kötelező a fürdés!.
Eszembe se volt, hogy nem fürödjek, de itt már eléggé nyílt a bicska a zsebemben.
Franciska max 1 perc lehetett, azt is kinlódva csinálta.
Az akció max 4 perc lehetett, már én untam a kinlódását.
10perc után távoztam, ritka rossz élmény volt.
Egyébként átlagos külsejü (utcán nem fordulnék utána) kbeszédes, "egyszerű" lány.
10/3
Következő kiszemeltem: Anett 19, járt már nála valaki?
Sziasztok!
Brigitta 27-nél járt már valaki? Érdekelne, a véleményetek.
Az itt hirdető Sandra azt írja magáról, hogy teljesen új a szakmában, még nem dolgozott soha. A képei pedig nem úgy tünnek.
Lehet, hogy csak kölcsönözte őket? A képek alapján én egy régi pécsi hirdetőre tippelnék.
Múlt hónapban sikerült meglátogatnom már régóta kiszemelt lányt Kiarát(24)
Képein nem tükröződik teljesen az alkata. Kicsit csalódás volt. Nem volt túl bőbeszédű, de volt azért közös témánk. Hozzáállásra persze teljesen példaértékű lehetne a többi lány számára is. Popó és NFVSZ nincs. Arcra szerintem sok mindenkinek nem jönne be, nekem tetszett. Fogsora kicsit kusza de van rosszabb is sokkal. A vörös hajú lányok elég ritkák azért is látogattam meg. Árak átlagosak, helyszín könnyen megtalálható a szatmári környéke. Barátnő van, bizonyos Adél. Diszkrécióra 100%-ban figyelnek.
Egy fokkal még mindig jobb, mimt fordítva.... :D
Köszi amúgy !
A képei elég meggyőzőek. Én beszéltem vele mikor még 19 éves volt. Aztán pár nap múlva hirtelen 24 lett. Bennem ez valahogy mindig negatív érzést vált ki. Aztán ki tudja?
Sziasztok,
Almánál járt valaki? Külsőre abszolút az esetem!
Hannánál járt már valaki ?
Remélem ott is marad. ;)
Sziasztok! Mira 31 adyvárosban rendel. Valakinek infója róla?
Remélem Anitabellini egyszer jön Somogy megye környékére. Nagyon ki vagyok rá éhezve.
Én bevállaltam és nem bántam meg. Aranyos jófej csajszi, jól döngethető. Dugtunk többféle képpen, hátulról, szemből, lovagolva....közben vagy a seggét vagy a csöcseit markolásztam. Biztos visszamegyek!
Hétvégén leveszi a hirdetést Ő is mint más csajok is, majd hétfőn megtalálod!
Hol látod? Én nem találom! :/
Nekem van, én nagyon nem ajánlom!!! Voltam nála de nem távoztam kellemes élményel:(
Szia.
Köszi az információt. Pedig most a napokban készültem hozzá. A telefonban laza,vagány csajnak tünt. De hiszek neked és inkább nézek valaki mást.