eszembe jutott
eszembe jutott
Nenszy nevü hirdetőröl tud valaki valamit ???
Szia!
Tudom semmi közöm hozzá, de ha ez az elvárásod miért ilyen hölgyek között keresed a "NŐT"? Ezek a hölgyek nem képzett masszőzök. Nem ez a szakmájuk. :) Ez olyan, mintha anyámtól elvárnám, hogy csinálja meg az ország tortáját. Tud sütni, de nem ez a szakmája, tehát én elvárhatom úgyse lesz tökéletes.
Ez nagyon jóra sikeredett😊
Hát igen, az érem két oldala.
Egy frissen regisztrált irományát olvasva van némi fentartásunk, főleg ha nagy az ömlengés. Volt már erre példa, ebben a részlegben is. Volt olyan, aki írt még szépeket, majd eltűnt, akinek a beszámolóját csak átlapozzuk. Viszont egy frissiben regisztrált írogató ha támadást kap, akkor jön a kérdés a részéről: most miért írjak véleményt? Szintén volt itt arra példa, hogy elkönyveltünk valakit önreklámozónak, majd meglepődtünk.
Újonc - hiteltelen. Pozitívat ír? Önreklám. Negatívat ír? Konkurens lejáratókampány. Nehéz ügy. Kinek a szavára adjunk?
A negatív élmények gyakran váltanak ki olyan indulatot, hogy leírjuk a rossz élményt. Na itt jön elő megint az ördögi kör, hogy utána már a hölgyek is nehezen fognak mosolyogva ajtót nyitni. A következő ügyfél már nem érzi magát fontosnak, megint jön egy negatív jelzés. És innentől mindenkinek el van b***va a napja, szó szerint. Szóval igen, lehet nagyon rossz napja egy hirdetőnek is.
Jönnek a valós és vélt sérelmek, a sárdobálás, bosszú, düh, harag, stb...
Pozitív beszámoló? A jó szolgáltatóhoz nehéz bejutni, és ha pechünk van, a fejébe száll az illetőnek a dícséret. Remélem kevés ilyen van, de már voltam ilyen esetben, és csak lestem ki a fejemből, hogy ez mi volt. Vertem volna ki, az olcsóbb.. Pedig annyian dícsérték. És a telefonban tényleg aranyos volt. A világ összes legye nem tévedhet. Vagy az a gond, hogy zsiráf vagyok? Ha meg a hölgy tényleg annyira jó, akkor meg minél több pozitív beszámoló után már egymással kell harcolnunk a kegyeiért. Főleg, ha csak pár napig elérhető.
Ezek után mit írjunk? Csak az egyedi, saját tapasztalatokat tudjuk szemlélteni. Japán, francia, vagy német autó? Vitatkozhatunk...
Ez már beszéd! :D
Igen, ezt már sokszor hallottam... Ő volt az egyetlen kiszemeltem, masszázs kategóriában amúgy sem túl bőséges a választék. Pláne hétvégén!
Így jártam...
Én voltam nála még februárban.Röviden: nem ajánlom!
Felhívtam telefonon, kedves volt, gondoltam egy próbát megér. Az ***moderálva***. utcában dolgozik Uránvárosban. Ez egy négyemletes panel. Ott voltam nála, a kapuból hívtam, le kellett, hogy jöjjön értem. Alacsony, vékony ci**ny nő, a képeken ő van az biztos. Próbált kedves lenni, de erőltetett volt. 44 éves, az életkora annyira nem kamu (43 van a hirdetésben). A lakás teljesen átlagos. ***moderálva*** kért fél óráért, de ebben a francia gumival van. Hát a sexben egy nulla. Elkezdtük, szól a telója, felveszi, miközben én simogatom (!). Gumiban szopás nulla, utána azt akarta, hogy verjem rá a farkam, de mondtam a-a, ha már itt vagyok megdugom. Nem volt igazán aktív, az volt az ember érzése, hogy túl akar hamar esni a dolgon. hihetetlen zavaró volt, hogy mivel Németországban dolgozott folyamatosan német szavakat kever a beszédébe. Amúgy még jó is lehetne benne, de nem ezzel a mentalitással. Nemhogy ***moderálva***, ez a szex 2-őt se ért meg.
Üdvözletem Uraim!
Frissen regisztrálva csak szeretnék beköszönni, és valahol elkezdeni, de sajnos most csak kérdéssel tudok jelentkezni. Ugyanakkor remélem, hogy pár írással majd valamelyest értékes tagja lehetek a helyi csapatnak.
Nos, Vale érdekelne, a képek alapján szinte hihetetlen, hogy létezik :)
Illetve érdekelne, hogy melyik lány fogadna a barátnőjével együtt?
Akár itt, akár alternatív módon is - előre is köszönöm!
GL
Mondjuk egy 2 perces hívás ami nem emelt díjas csak nem dönt anyagilag romokba (főleg hogy a randin is van kiadás ennél jóval több)
Arról nem beszélve hogy lehet ilyen rövid idő alatt is kiderülne hogy milyen...pl ha flegmázik már eleve elvész az érdeklődés (legalábbis én így vagyok), meg több dolgot megtud telon az ember...
Sziasztok.
Alisa mit tudtok rola.
Köszike
Nem haragszom, de ha lenne bátorságod, telefonon hívnád fel a szolgáltatót még érdeklődés szintjén is. Ha ennyit nem vagy képes megtenni, nyilván nem komolyak a szándékaid. Ráadásul a rózsaszálak számát nem szokás leírni, vagyis a kedvesem soha nem írja le, és az ismerősei sem. Te is látod, hogy nem válaszolnak, nem véletlenül. Aki tényleg akar valamit az telefonál, rózsát és időpontot egyeztet, és kész - egy férfi így csinálja. A gyerekek meg csetelgetnek, üzeneteket írogatnak és hasonló dolgokat csinálnak, mert nem MERNEK.
Azért gondolj bele a helyzetükbe. Neked melyik tűnik komoly érdeklődőnek:
- aki telefonon egyeztet, mindent lefixál 30 mp alatt, ahogy kell
vagy
- aki írogat tök személytelenül, és sóher még egy percnyi telefonbeszélgetést is kifizetni
Tudom, hogy ezt személyes támadásnak veszed, de már leírtam korábban is, hogy hidd el: válogathanak a lányok, és ha az ingyen üzenetben érdeklődőt szembeállítja egy telefonos érdeklődővel, egyértelműen MINDIG a telefonos fog nyerni, aki képes felhívni, képes személyesen beszélni vele, és nem sajnálja azt a 20 Forintos percdíjat, ami nyilván nem pénz a mai világban.
Fontos: A visszajárósok más tészta, ne keverjük ide őket.
Bátorságom van , már ne is haragudj , csak az ***moderálva*** miért ne érdeklődhetnék ingyen ? Itt az üzenetek ugye ingyenesek . Lebonyolizás , időpont eggyeztetés persze hogy telon megy ,nem ez lessz az első .
Hát igen... Anikó ha elkap és a "szájára vesz" akkkor.....kivégez :) De úúúúgy, hogy a rövid távú memórizavar teljesen érthető.....
Nekem is volt hozzá szerencsém.
A napokban volt szerencsém Vivike(28)-hoz.
Nos, a képek fedik a valóságot. Valaki írta korábban hogy fenéktájon kicsit "erősebb" mint a képeken- hát lehet...
De aki a széles csípőre bukik annak ajánlott erősen.
Egyébiránt: környezet ok, a lány ápolt, kedves, kezdeményező de nem tolakodó, vsz. mt. extra, de a franciskát "alapban" úgy nyomja mint sokan mt-ként, szóval technikailag ok. Ingereket veszi, talán még élvezte is vagyis legalább jól eljátszotta. Rózsaszálak ár értékben okésak.
Kielégülten távoztam :) Megyek még hozzá.
Mert az üzenetet nem lehet komolyan venni. Személytelen az egész, ami a szándékot is jól mutatja. Már ne is haragudj, de készülsz valamire egy lánnyal (nem is akármire elviekben), és arra nem veszed a bátorságod, hogy felhívd? Ugye nem várod, hogy ezek után komolyan vegyenek a szolgáltatók. :)
Ha valamit akarsz, tárcsázol, felhívod, beszélsz vele - innentől kezdődik az, hogy tudsz időpontot foglalni. Így is van, hogy a telelfonon lefoglalt időpontok egy része kamu.
Szia !
Szerintem azért lehet, mert a komolyabban érdeklődők és az időpont foglalók 99%-a telefonon bonyolítja le az ilyesfajta dolgait. Nomeg könnyen lehet, hogy az üzeneteket nem az olvassa akit hirdetőként látsz :). Ha akarsz valakitől valamit, szerintem hívd fel. Egyszerűbb és hatékonyabb.
Sziasztok!
Több kiszemeltem közül Lia 35-höz sikerült eljutni. Jósavárosi környék, hamar odataláltam. Képeken nagyon jól néz ki, élőben is ott van. Úgy azért látszik kicsit a kor, de nem vészes. Amirával rendel(t) együtt. Most nem látom a hirdetését, pedig jó lenne.
Zuhi, majd az anyagiak rendezése. Sok minden nem volt nálam, de ahhoz a kevéshez sem nyúlt hozzá senki, míg zuhanyoztam. Ez azért plusz pont (sajnos, mert mindenhol alapnak kellene lennie).
Francia csak gumiban, de kellemes meglepetés volt. Olyan érzéki szólót nyomott, amit más gumi nélkül se tud. Nekem legalábbis nagyon bejött. Aztán beleült, hátulról, elölről, így is lett végem. Kutyust szerettem volna kipróbálni, de inkább maradtam a szemből lovaglós póznál, illetve a ciciknél. :) Nagyon bejött, még úgy is, hogy méretből adódóan van azért némi gravitáció. Viszont eredeti, semmi szilikon.
Felajánlotta hogy barátnőjével, Amirával együtt is lehetne, de annyi rózsa nem volt nálam. Ha csak kicsivel több lett volna, akkor bizony könnyen lépek egyről a kettőre.
Amira veszettül jól nézett ki, a képei is nagyon jók. (Bár őt hívtam volna előbb kettejük közül!)
Ha lesznek újra, bizony visszamegyek egy páros táncra. :)
Pontosan! Aki szép ahhoz lehet elmennek sokan 1x, de kevés visszajárósa lesz ha egy zsíros deszka kedvesebb nála.
Aki viszont kedves és korrekt annak bőven lesznek visszajárósai. Azt meg ugye nem is kell mondani miért jobb a megbízható visszajáró vendég mint a ki tudja honnan kimászott vadidegen.
Főleg amikor akad olyan aki esőkabát nélkül is kimegy az esőre veled...
A szépségre válaszolva, nekem egy hölgy külseje mellett fontos a kedvesség és az emberi oldal.
Persze a kedvességet ki is kell érdemelni.
Hiába szolgáltatásról beszélünk, akkor is .
Szerencsére van néhány ilyen is a városban.