Üdv mindenkinek! Dina, Honey párost érdemes elkerülni!
Üdv mindenkinek! Dina, Honey párost érdemes elkerülni!
Néha érdemes kérdezni a fórumon infot az éppen kinézett hölgyről , higgyétek el néha sok rózsaszál vendég zsebébe marad , nem feleslegesen oda adott ajándékozásról szóljon a történet !! De ez az én véleményem ......
Uh de kár, hogy Lily (25) elhagyta Pécset. :(((( Úgy látszik, hogy akkor komolyan gondolta a költözést, mikor nem is olyan régen megemlítette itt a fórumon, hogy tervezi. Így most Győrbe kell mennie annak, aki még szeretne vele együtt lenni. :(
Anett 19
A lánglovagoktól nem messze rendel, kocsival mentem a parkolás egyszerű és ingyenes.
Anett egyezik a képen lévő lánnyal. Szép hosszú derékig érő haj,gyönyörű feszes popsi ,kicsi mellek,szolizott bőr.
A lakásról csak annyit hogy kicsi de a célra tökéletesen megfelel.
Bemutatkozás után progi egyeztetés hogy mit szeretnék. Pópót nem vállal de ha szimpatikus vagy neki akkor az alapba
bekerül a csók.
A franciája nekem kifejezetten tetszett ha hagytam volna hogy tovább csinálja hamar szájba lövöm így kértem is a gumit.
Az action nagyon jó volt, isteni feszes kis feneke van. Rendesen pakolható hátulról,talán még élvezi is. Az idő leteltével sem akart kidobni sőt….
Az ajándék átlagos, nekem megérte.
Rendben orulok hogy megosztottad a velemenyed.. puszi vigyazz magadra.😊
Sziasztok!
Első alkalommal találtok meg Debrecenben ezen a hétvégén!! Várlak titeket egy felejthetetlen hancúrra, amibe akár barátnőm is csatlakozik hozzánk ;))) Pusziiiii
Megi 40 szuper milf.
De
Sajnalom tenyleg biztos haragszol,de miert?.. vagy bant valami mond es megbeszeljuk. 🤗😉 en nem haragszok rad.
Kedves Immortal! 😂 Örülök hogy nincs jobb dolgod mint velem foglalkozni. Ne aggosj teged is szeretlek. 🤗
Letti-ről valakinek tapasztalat? :)
*** Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését! (Lizi18, Bianca21) ***
Most már Melisza lett!
Kedves kanossrác!
Elnézését kérem a késői válaszomért, csupán a fejlesztőkkel kellett egyeztetnünk.
Mivel tudjuk sokan várják és régebben is szívesen használták, így már 2016 decemberében szerettük volna elindítani a chatet. A célunk, hogy mind asztali gépről, telefonról és tabletről is tökéletesen működjön, ez viszont fejlesztők részére is elég komoly kihívás.
Szerencsére már nagyon a végső stádiumban van a fejlesztés, pár apróbb finomítás van hátra, ami után élesben is elérhető lesz.
Nekünk a fejlesztők a 2017. március 31-et jelezték egy olyan dátumnak, amikor elindulhat éles körülmények között is.
Erre a pár napra szíves türelmét kérjük!
Sziasztok!
Csak két nagyon szubjektív gyorsbeszámoló, az elmúlt napokból:
Lola 36 - Masszázs + kézi levezetés előadásra vettem jegyet. Alapvetően mindennel meg voltam elégedve. Lola magas, nagydumás csaj. Értelmesen lehetett vele beszélgetni.Tetszett az előadás is.
Jessyka 21 - Új helyen a Jósavárosban. Régóta terveztem meglátogatni, mert nagyon-nagyon bejött nekem a képek alapján. Többször hívtam régebben , de mivel nagyon elfoglalt vagyok mostanában, nem tudtam hozzá alkalmas időpontot egyeztetni. Aztán a héten nézem a hírdetését, hogy már reggel 8-tól elérhető. Az időpont jó volt, de sokáig vaciláltam, hogy hívjam-e, mert éppen nem voltam jó passzaban, de úgy döntöttem egy próbát megér. Elsőre felvette és fél óra mulva már nála voltam. A csaj nagyon jól néz ki élőben is! Kedves, nagyon barátságos. Fél órás alap programra neveztem be. Mindennel maximálisan meg voltam elégedve. Viszonylag hamar végeztem és felajánlotta, hogy maradjak még, ami azért ritka és jóleső gesztus. Visszamegyek még hozzá.
Anett 19
Vidám, beszédes, közvetlen, vékony, de formás lány.
A franciskát nagyon jól csinálja!
Könnyen elérhető, jó parkolás, korrekt rózsaszál.
Nekem bejött. :)
Máris elgépeltem, szúval nagyon gyenge szolgáltató.
Lola 20 jó nagyon gyenge szplgáltató. Magával a lánnyal még nem lenne gond, de amit nyújt, az a minimumot sem üti meg. A simogatás az rángatás, a franciska gyenge, az akció pedig vicc kategória. A hely is eglég sz@r, nem túl tiszta, finoman szólva. A rózsaszál is sok, főleg ezért.
Kedves Zs! Nagyon aranyos vagy... 😊 igen torokul azt jelenti amit irtál Szeretlek. de viszon kinaiul nem tudok,mert az egy matrica es csak ugy oda tettem a fotomra es a kinai szoveg is rajta volt.. 😊 kicsit feldobta a fekete fehér dolgokat némi szinessel..😊 De mar reggel kaptam az uzenetet le is vettek egy idore. Mert valakinek nem tetszett. Erre azt tudom mondani mert biztos vagyok benne hogy hirdeto raádasul ujjoncok is hogy Meg Akkor is Ha nem szeretitek a masik bemzetiseget tartsátok magatokban a faj gyuloletet. Mert ez bem vezet jora. CSAK HArAGOSOKRA FOGTOK TALALNI. 😊 Ami ugye nem jo. Es ha nem tetszik a fotom akkor nem kell nezegetni. Ennyi. Szeretem hogy annyira ra ernek a hirdetok hogy masnak a hirdetesevel foglalkoznak ennyire unalmas lenne a sajat életetek?.😂😂😂😂😂😂😂😂
Valóban szép a kis hölgy. Lábgörbeségről szó sincs.
szia pözsoooooo
bükön én vagyok az egyik lány,
elmondanád h mi volt olyan kriminális?
Igen ez tényleg az, dee így tudnak variálni