Valaki tud popo imádó hölgyet?
Valaki tud popo imádó hölgyet?
Legutobb a 06304333431 számon hirdetett
Én egyszer kértem infót üzenetben. Válaszolt is rövid időn belül. Sajnos akkor nem tudtam eljutni hozzá, és azóta is mindig olyankor tűnik fel, amikor nem vagyok a közelben...de ha legközelebb aktív lesz a hirdetése amikor arra járok, meg fogom próbálni.
Nem reagál ő semmire sem,csak a tiktokon eszetlenkedik.
Sziasztok! Az apróban hirdető Belláról van valakinek infója?
Sziasztok
Apróban hirdető Picike nevű "tüzes roma lánnyal" volt valakinek tapasztalata? Ha valóban megfelel a leírásának és tényleg egy izgalmas roma lány, az érdekel egy jó kiadós veretésre de ha a francia 80% szopinak álcázott kézimunka, a szex meg "eltűrés" meg az órás program 20 perc stb akkor azt inkább kihagyom
Böszörményi út, Füredi kapu környékén tudtok esetleg normális korrekt hölgyet? köszi
Sziasztok! Kiara (25)-tel kapcsolatban valakinek tapasztalat?
Sziasztok. Valaki priviben irja már le Amira/nelli 30 teloszamat. Sajnos én elkevertem
Sziasztok! Lexy-ről tudna valaki néhány szót írni,aki már volt a vendége? Ha kérhetem,ne csak a lájkjelekez használjuk uraim,akinek van tapasztalata,ossza meg legyen kedves pár szóban. Köszönöm
Molly 49-ről valaki tapasztalat?
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani valakit, aki profi csuszka masszásba a városba?? Ha rozsa infok vannak azt is szivesen fogadom
Így, igaz.... A beszámolók... Sokszor csalókak....
Egyébként manapság igen érdekesek az emberek,egy témáról minden nap másképp nyilatkoznak.
Hasonlóak a napraforgóhoz.
Férjhez ment,nem dolgozik már.
Na, olyan jó azóta sem volt senkivel. :)
Igen de ha hirtelen dugja a szájába vagy jelen esetben a fejét húzta rá akkor nem biztos, hogy azonnal le tudja reagálni. Ezen én is gondolkoztam, hogy nem egyértelműen fogalmaztam meg mit akarok mondani.
Az igaz, hogy már a telefonban tanúsított fura beszéd miatt meg kellett volna gondolni magam, de a sok pozitív értékelése nyugtatott..:/
Nagyrészt egyetértek azzal, amit mondasz! Csak annyi, hogy jó pár nőt kényszer szopattam már meg ilyen “balesetek” nélkül. Szóval de, ha akarja ki tudja védeni.
Krisztát se hagyd ki az alma utcán.