Szia.Ő valoban rossz döntés volt én is igy jártam nála ahogy te.Nála a szex öt percig tart pedig nekem is tele volt és nem tudtam egy jot űriteni nála.
Szia.Ő valoban rossz döntés volt én is igy jártam nála ahogy te.Nála a szex öt percig tart pedig nekem is tele volt és nem tudtam egy jot űriteni nála.
Kedves Scarface82
Köszönöm
Szia Honey36 (vagy 39?!) Abszolút igazad van, és elnézésedet kérem, természetesen nem Rád gondoltam, de sajnos nem vagyok naprakész a hirdetésekből és nem vettem észre hogy többen is hirdetnek ezen a néven. Legközelebb jobban figyelek.
Hát ő … ha tetszik a tényleg kicsi lány feeling akkor hívd fel. Konkrétan mintha egy lány gyereket pumpálnál. Hozzá állása nekem nem jött be. Sokat beszél főleg hol mennyi kuncsaftja van. Aztán az akció előtt bejelenti nincs nála ***moderálva***. A franciája masszív másfél perc volt. Nyalhattam de úgy éreztem hogy elhúzza magát. Röviden ennyi.
Kérdezz a fórumozóktól privátba, azt nem moderálják a szerkesztők !
Nina 19
Nem vagyok egy fikázós fajta, de ő erősen elkerülendő kategória! 6-7 perc után sziszeg, hogy nem kényelmes, meddig húzom még, stb. Közöltem vele, hogy kifizettem előre a megbeszélt fél órát, akkor álljon már a dologhoz normálisan, amire a válasz az volt, hogy itt a legtöbben nem bírják pár percnél tovább, nehogy már fél óráig csináljuk. :) Mondanom sem kell, hogy elment az egésztől a kedvem. Többet tuti nem megyek hozzá.
Amanda 22 nevű leányzóról tudna valaki valamit?? :)
Ajálj valakit.Előre is Köszi.
Én szoktam kérdezni, de még azt.is kimoderálják.
Sziasztok!
Ma felhívtam Zsófi 21 nevű hírdetőt és Nikol 18 (Raszta) engedett ben. Csak jelzem mindenkinek. Természetesen elköttem mert nem őt hívtam. Köszönöm
Azt hiszik nekünk már minden jó!
Nincs önkritikájuk. Legtöbbjük már kinőtte ezt a szakmát (és ezt mindkét értelemben értem) !
Ez igy igaz ahogy irod hogy többször kimoderaljak nem is értem miért hiszen ezt mar többször olvastam én is.
Amugy mondok jobbat vagyis inkább rosszabbat.
Missyke20 nál jártam. Nádorvárosi részen közel egy éjjel nappalihoz talalhato a tisztelt lány. lány 20 évesen? ő inkább hölgy mar mint lány.
Semmi köze nincs szerintem a 20 évhez sok sok évet hozzá lehet adni.
Na és a képek valodiságát meg kell hogy emlitsem mert egyaltalan nem az van aki a képeken.
Nagyon nem szeretem az ilyen szituáciokat tehetetlennek éreztem magam épp ezert nem is maradtam nála de ök azért felajanlottak egy ott lévö holgy közul viki20 at.
És hogy maradjak. kizárt.
Aki nem akar csalodni az a környékre sem megy.
Rebi Pamela nem magyar csajok és ugy vettem észre hogy nincsebek is egyedul ha érthető hogy mire értem ezt.....
***moderálva*** vannak jo opcioim bár ugyanazok akiket régen is irtam
Ma voltam Hédi nevü szolgáltatonál. Kritikán aluli a hölgy a képei legalább 10 éve készülhettek. Nem ajánlott kategoria.A telefonba megeggyeztünk hogy egy órát szeretnék eltölteni nála, NFVSZ kértem töle elöször azt megcsinálta aztán mondta hogy meradjunk ennyibe mert Ö még nem ébredt fel és nem kész a dologra. Az elszámolás is inkorrekt volt mert a telefonba teljesen más árakat mondott mint a helyszinen.Hát Én biztosan elkerülöm nagyivbe a hölgyeményt.
Miért nincs normális nő???
Diáról vélemény?
Nem is erről van szó.
Bár erősen kétlem, hogy Ninettke megszólalt-e volna erkölcsrendészként (kérdésre kéréssel válaszolsz?) ha nem róla van szó.
Mellesleg a hölgyeknek (és ez megint csak az én véleményem) nem itt, hanem a hálószobában kell megvédeniük magukat a minőséggel, amit nyújtanak.
Ha egy lányt alaptalanul betáadnak , engem nem zavar ha megvédi magát . Jelen esetben sem , bár az elején szeintem a "görbe" csak egy ironikus kiszólás volt egy makktárstól , csak a vak nem látja hogy Ninettke bomba :) !
Senkit. De ez a látogatók fóruma. Ahol a véleményem szerint a hirdetőknek nem kellene megynilvánulni, hiszen nekik külön fórumuk van. Épp ezért minden hirdető HSZ-re egy mínuszt nyomok előbb, vag yutóbb, személyes jó, vagy negatív véleménytől függetlenül. Bocsi.
Sokadik negatív komment róla de mindig moderálják...
Sziasztok!
Kinéztem magam Kitty (18) -at és Rékát (26), de nem nagyon tudok dönteni, illete mindkettőt szívesen kirpbóálnám de az elnen a kérdésem hogy ha valakinek van bármelyikőjükkel friss tapasztalata azt megosztaná-e velem, akár privátban is jó, mert a héten Debrecenben járok és ki akarok próbálni valakit, és első körben ők jöttek be.