Sziasztok. Győrben rendel Lily 25. Aki teheti látogassa meg, tiszta hely, tiszta csaj, tud masszirozni, a franciája példaértékű, lehet vele beszélgetni, nem agyhalott, nem nézi az órát. Nekem bejött. Még megyek.
Sziasztok. Győrben rendel Lily 25. Aki teheti látogassa meg, tiszta hely, tiszta csaj, tud masszirozni, a franciája példaértékű, lehet vele beszélgetni, nem agyhalott, nem nézi az órát. Nekem bejött. Még megyek.
Rzsolesz!
Cher 37 nél már jártam.Nagyon nem erőlteti túl magát a dolgon,de ha azt vesszük figyelembe hogy szép vékony magas nő,aki ráadásul megteszi amit mondott a telefonba akkor annyira nem is állunk rosszul,elég jók az esélyeink egy igéretes , és tartalmas kalandnak.
Nóri (25) - dettó. Nekem mondjuk a francia 4/5, aktus 5/5 - de nem vagyunk egyformák. Bf-en még van némi csiszolnivaló, és a színészkedést sem kell túlzásba vinni.
De amúgy tündéri lány, elmondása szerint jól érezte itt magát, és még visszajön - úgy legyen, részemről ajánlott! :)
ps, kik a kedvenceid?
Dalma 36, Linda 31, Izabella
Sziasztok! Szandy 20-ról valakinek vmi tapasztalat? Köszi!
Sziasztok!
Volt már valaki Korina 20-nál?
Érdemes meglátogatni?
Véleményetekre lennék kíváncsi.
Köszönöm.
Ma egy kellemes és élvezetes órát töltöttem el Kitti26 társaságában. Köszönöm! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Már nincs szex... 😂💪
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Tegnap voltam Shena30 -nal masszazsa valami csodalatos.
Igaz nehezen tudtam elérni,párszor probalkoztam nála.
Merem ajánlani mindenkinek nagyon közvetlen csaj ,beszédes meg humora is van ami ritka.
Nem utolso sorba tenyleg élvezte amit csinalt! Szerintem nem csalodtok ha fel keresitek!
Hat akkor lehet esetleg engem mas fogadott csak az o neve alatt vagy nem tudom de alapjaba veve nagyon ritkan irok mind itt mint mas oldalakon negativ beszamolot de ez tenyleg egy oltarian rossz elmeny volt :S
Hétvégén a Dóri 40 a kiszemeltem :)
Sziasztok...vki ma csatlakozna Natali meglátogatásához?
Sziasztok. Az este meglátogattam Bea 26 nevü versenyzőt. Képek valósak a lakás nagyon jól berendezett tiszta. Nagyon kedes lány lehet vele beszélhetni, nem siettet órát nem nézi (mondjuk lehet azért mert én voltam az utolsó vejdége) barátnő filling nagyon ott van. Finom illatos mindenhol. Fracia és az akció is nagyon bejött.Biztos meglátogatom majd még.
Sziasztok!
Van valami info Szandi 25 éves pécsi masszőzről?
Nem írja, hogy szexmentes... vajon ettől még az? :)
Köszönöm!
Polly22-vel nekem egészen más volt a tapasztalatom.
Még a Ha.ós strasszén lévő szalonba fogadott, jelenleg Rita19 és Zoé23 rendel.
Tapasztalatom: Lakás tiszta, leányzó gyönyörű, kedves robot bébi, csók visszafogott, rózsacsokor átlagos, időt nézi. Szép arc, formás keményhúsú test, franciát gyengén lágyan csinálja, inkább csak nyalogatja, cickói kemények gyönyörűek, punci szép formás nem leveles. Élvezést gyengén imitálja. Korát tekintve bizony fáziseltolásba van.
Sziasztok, valaki tudna a vasútállomáshoz közel Debrecenben leányzót?
Jók ezek a beszámolók, de nem lehetne ezeket az idegesítő, rosszemlékű angol nyelvű bon mot-okat kihagyni az elejéről? Amúgy ment a felfelé hüvelykujj mindegyikre!
Sziasztok. Karináról esetleg valakinek infója van? Igen szemrevaló már régóta tervezem a látogatását. Köszönöm előre!!! :)
Reagálnék egy hirdetésre intő példaként , konkrétan erre :
"Gina — Szervusz Édes! Ha kedveled a nőiesen telt idomokat, szeretettel várlak egy fergeteges kikapcsolódásra. Én megyek hozzád vagy autóban legénybúcsút és lányokat, nöket is vállalok. elöre idöpont egyeztetéskor fél, egy vagy akár több órára is. Gyere próbáld ki hatalmas melleimet, és forró ajkamat. Kérlek számkijelzéssel hívj. Amennyiben nem érsz el, ne add fel, hidd el kár lenne Engem kihagyni. — +36 70 275-***moderálva***Pécs"
Megbeszélt találkozón megjelent igaz , de kissé igénytelen ruházatban (már ennek intő jelnek kellet volna lennie számomra , de ha kanos az ember nem ez a legfontosabb ugye) felmentünk lakásomra és vetkőzés . Csak a képen van borotválva , ami a második csalódásom volt és jött a harmadik és a negyedik . Nekiált orálisan kényeztetni utána a hátára feküdt (elfáradt az első 5 perc után gondoltam nem semmi teljesímény) , aztán látom hogy valami fehéres trutyi kezd kifolyni belőle (erre az volt a magyarázata hogy ennyire begerjedt tőlem) közben azt kezdi el mondani nekem hogy a megbeszélt ***moderálva*** azt mondja nem mert én vagyok az első - nekem itt elegem is lett belőle , ezek után mondtam neki hogy öltözzön és menjen . Megsértödött vagy nem tudom , de hülye sem vagyok ***moderálva*** és a "szeretettel várlak egy fergeteges kikapcsolódásra" egy nagy vicc .
Szerintem vigyázzatok vele .
A kolléga úr egészen új színt visz a fórumba egyedi stílusú, didaktikus beszámolóival. Már az előző kettő is figyelem-felkeltő volt számomra, ám - mivel az általa értékelt hölgyekkel személyes találkozásom nem volt - nem tudtam megítélni, hogy írásaiban mennyire domináltak a szubjektív elemek. A Szofi (40)-ről írt értekezését viszont - saját, közelmúltbeli - élményeimmel összevetve megállapítottam, hogy nagyon helytálló, reális, korrekt és építő jellegű. Egy remek, megbecsülendő szolgáltatóról kaptunk értékes, kedvcsinálónak is beillő beszámolót. Köszönet érte!