Aki esetleg volt Briginél, ne fojtson magába egy véleményezést :)
Aki esetleg volt Briginél, ne fojtson magába egy véleményezést :)
Sziasztok!
Szreretnék érdeklődni, hogy Kleó 25 ről van bárkinek használható (életszerű) tapasztalata, infója?
Nekem nagyon bejön, de eddig nem láttam Nyíregyen.
Valódiak a képek és ha igen, milyen szolgáltató?
Előre is köszi
Szép napot a MK-nak
Egyetértek. Nekem fenn van a heti étlapon 'b' menüben, ha az 'a' nem jön össze, reflektálok.
Igen. Már nem hirdet.
Jó ideje nem látható a hírdetése, a szolgáltatás alapján azon sem csodálkoznék ha elfogytak a vendégek...
Sziasztok!
Szeretnék egy jó csúszka masszázsra elmenni. Ha van olyan hölgy aki vállal ilyet, kérem írjon rám!
Köszönöm!
Sziasztok. Régebben hirdetett egy Angelina nevü Nyírmadai csaj. Valaki tud rolla valamit?
... megjegyzés: én annyira nem írnám le azért. A *** moderálva ***, ahol nyíregyházi lányokkal kapcsolatban csak pár értékelés van, ami önreklámszagú, és akkor jön 3 napon belül kettő értékelés is. Amiből az egyik csupán csak ezért regisztrált, a másik 2 év alatt semmi értékelést nem készített, vén rókának mondja magát, és mégis most vet csak billentyűzetre valamit.
Szóval gyanús nagyon a dolog. Ettől még akár igaz is lehetne az ott leirtak... szóval ott van bennem, hogy le kellene tesztelni, hogy tényleg úgy van-e.
üdv és derűs napokat
Én is kinéztem magamnak, de másfelé elég rosszakat lehet róla olvasni és volt is egy ilyen megérzésem a fotók alapján, hogy nem igazán akarja ő ezt csinálni
Tud valaki valami infot Melani 23 rol,hogy milyen szolgáltató?
Kellemes Húsvétot. és sok locsolót a Drága Hölgyeknek!
Kelemes husveti unepeket mindenkinek !!!
Sziasztok!
Nemsokára "kecskeméti" leszek egy időre.
Igazán jó masszőzt keresek plusz szolgáltatásokkal.
Tapasztalatokat ajánlatokat szívesen fogadok itt és privát üzenetben is.
Előre is köszönöm.
nm!
Akarsz is mondani valamit,vagy csak sötétben tapogatozól?
Totál nem érdekelsz.
Sűrűbben járnak benne a "szerelvények" mint a londoni metróban... XD
A második beszámoló a hölgyről, de az első aminek nincs str1g0 szaga. Kösz!
Nem kár érte, az utóbbi időben nagyon leeresztett.. :D
Ancsa 37
Könnyű egyeztetés, ingyenes egyszeű parkolás.
A lakás jó állapotú, tiszta, modern.
A hölgy szerintem több mint 37, inkább 45 körül lehet.
Az elszámolás nem korrekt.. full service-t kértem, persze a beígért csók,szájba élvezés stb semmi nem teljesült... a visszajáró fogalmát nem ismeri...
Döglöttmacska szagu nuni, ami valami testápolóval keverve adta meg az alapszagot a hangulatnak.
Az akció közben végig kényeskedik, ezt nem szabad, azt nem szabad, ne fogdoss, ne érj a hajamhoz, ne érj ide ne érj oda.
10perc után beleuntam és otthagytam a francba, senkinek nem ajánlom, kerüljétek, lehúzós!
tóciban crystal a legjobb de most nem lesz egy darabig