Hello Urak!
Soffy felkeresésén gondolkodom...Valakinek tapasztalat? Kösz
Hello Urak!
Soffy felkeresésén gondolkodom...Valakinek tapasztalat? Kösz
De az is lehet, hogy azért volt csak beszélgetés mert fel sem állt szerencsétlennek. Bár megjegyzem, olyan ne ossza nekem az észt akinek még azért is kurvához kell menni, hogy beszélgessen egy nővel!
Egyébként mindig fizetsz a szexért, akár barátnőd van, akár feleséged, csak a hivatásosak olcsóbbak!
Karola 23-Izabella 23:Nagyon nem Ajánlott! jah ez egy személy két hirdetéssel ,, meg még nem tom hány néven hirdet még, nem csak itt.
sry akinek nem egyértelmű a Brigiről irtam.
szia igazad van,tényleg nagyon letudnak egy lányt nyomni a földig...teljesen jogtalanul,és ugy,hogy nem is ismerik...csak unalomból,szórakozásból,irgységből???..én már szót emeltem,egy valaki mellett,,ugy hívták Vanessza21..azota sincs itt ..őt is félre tette egy barom,igazságtalanul! meg azokat is akik hozzá jártak..Győr legaranyosabb,legnormálisabb szolgáltatóját tette félre egy faszkalap.....én sem hirdető vagyok...sziasztok.....
Sajnos a mai anyagias világban nagyon sok minden a pénzről szól, de legalábbis körülötte forog.
Nőcsábász egy barátnőnek vagy egy feleségnek is fizetsz/fizetünk nap, mint nap, de neked ez biztos nem tűnt még fel!
Valamiért csak erre az oldalra tévedtél, sőt még egy lányhoz is eljutottál, akkor meg miről beszélsz!?
Véleményem szerint sok ember használja ezt és más hozzá hasonló weboldalokat, férfiak és nők, természetesen mind különböző okokból, de mint máshol az életben, itt sem lehet általánosítani.
Félre értesz ! Nem a parfűmtől volt jó illata. Ápolt volt friss és üde. Smink parfüm nélkül volt eszméletlen illata.
Nekem is küldheted☺
Sziasztok!Tatabányán Dina a legjobb csaj kedves igényes.A többi hirdető lutri.Persze előfordul pár normális csajszi is.
Üdv mindenkinek!
Egy "élmény" beszámoló következik:Holly(34) és Kendra akiknél voltam.Hát nem az amire számítottam.Előre megbeszéltük 1órát a rózsaszálak számát és h mit szeretnék én.Időre oda értem mire közli velem h csak 30perce van de ugyanannyiért kapok egy félórás 3as felállást a barátnőjével.Én ökör belementem.Első körben kis francia mindkettejüktől,miközben egyszer csak egyikük elkezdi a telefont nyomkodni és kérdezi a barátnőjét h most mit irjon erre.Köpni nyelni nem tudtam másik csinálja tovább azért a franciát.Arról nem beszélve h elkezd siettetni:Siess mert jön mindjárt egy másik vendég (ekkor eltelt 2perc a 30percből),hadd lássam a g**t végre .Mondom mi van??A másik hölgyemény azért befejezte a franciát tisztességgel.Kis mosakodás jöhet a második felvonás,erre ott vár a szobában egyedül barátnője a másik szobában nyomkodja a telefont.
Az édes hármasból 5perc múlva édes kettes lett...ajtó nyitva teljesen miközben belekezdünk a második felvonásba a szomszéd szobában hallom az édeshármas pihenő tagját ahogy épp telefonál.Mondom ez most mi akkor?mondanom sem kell második menetre esély se volt el is ment a kedv.1es számú hölgyemény Kendra azért korrekt volt felajánlotta h legközelebb kapok grátiszt és olcsóbban mondtam inkább adjon vissza rózsaszálakat.Belement nem annyi amennyit én gondoltam de félig meddig korrekt volt azért megmasszirozott majd eljöttem.
Nagyon nem ajánlom öket már már röhejes volt inkább az egész.5perc se volt édeshármas és annak a minősége se volt nagyeresztés.Kerülendő szolgáltatók!
Olyan jó, hogy vannak ilyen emberek, mint ez a Nőcsábász942. Én alapvetően örülök, hogy írt. Pelpezsdült itt a fórumon az élet, és még egy jót is mosolyogtam. Ámbár más örömeknek jobban örülök, ami szokott is lenni, és nem csak olyan örömre gondolok, amit pénzért lehet venni, ámbár a pénzért vett öröm sem elhanyagolható :)
Iza nevű hirdetőről egy két gondolat: voltam nála 1x,meggyőzőek a képei. Sajnos. Ilyen egy fapi.a még egy a Földön nincsen. Komolyan mondom,hogy azért fizettem már,hogy hagyja abba. Unott, abszolút nulla teljesítményű famuff. Ne hagyatkozzatok a látottakra,inkább vegyetek azon a *** moderálva *** márkát,az állítólag majd visszajön :-)
Alma kertvárosban, na Ő az igazán jó szolgáltató, legalábbis én még sosem csalódtam. Top 5-ben van itt Pécsett.
Alice! Újra nála jártam és ismét fergeteges volt! Messze a legjobb! Köszönöm neked édes Alice! Maradj még meg nekünk nagyon sokáig :)
Hali.
Van beszámolóm, de nem írom le, mert törlik. ;)
Én márciusban voltam nála utoljára,azóta számomra is elérhetetlen sajnos... Higyjétek el, érdemes meglátogatni, nekem az egyik legjobb szexuális élményem a Kellyxxx-Kamilla duóval volt annó. Imádtam,de szolóban is nagyon ügyes mindkettő.
Most kicsit álmos és fáradt vagyok, ezért csak EGY paradoxont - a legnagyobbat - szeretnék kiemelni.
Idézlek: "...mert egy igazi férfi egy nőnek sosem fizet a szexért hanem a nő őszántából tölt el velle egy órát..."
Barátom, az ugye eljutott a fejegységed legmélyére, hogy eredetileg azért mentél el hozzá, hogy fizess és szexelj vele?
Nem szoktam ismeretlenül ilyeneket írni, de sajnos te is olyan hülye vagy, mint amilyennek kinézel!
Itt a baj nem kevés :D,, hogy miért csinálják ez a lányok amit csinálnak? hát a p*nzért... A talpig férfi meg mondta a tutit, xd.. Én a helyedben nem égetném magam ilyen kiírásokkal
Selejt hát az te vagy, nem ált fel és ennyi .. akkor beszélgessünk , :) neked tudod hol a helyed a kutya f*szán!
Én is jártam ilyen hasonló jó illatú lánynál Fehérváron, mindig meg kellett előre kérnem, mellőzze a parfűmöt magáról, mert órák múlva is érezni lehetett az intenzív illatot!És akkor még nős voltam!
Ha nincs kerslet, nincs kínálat! Egyébként Hévízen nincs nagy kínálat megszokott hölgyekből,max 2-3, a vándorló hölgyekről pedig nehéz információt kapni!Belefutottam már rosszba-jóba egyaránt!Akkor meg is írtam, míg aktuális volt!Vica és Lola számomra viszont megunhatatlan,egy idő után már hiányoznak!
Meghallgattuk a talpig férfit! Köszönjük!
A talpig férfi elment a menyecskéhez, kifizette a menyecskét, holott 'egy igazi férfi sosem fizet a szexért'. Te persze beszélgetni mentél a lánykához, beszélgetésért fizetni már 'talpig férfi', dugni nem.
Összefoglalom: Nagy nehezen elemelkedtél az összes sekélyes kisebbségi komplexumodtól, és összehoztál egy mókásrandit. A helyszínen tele lett a gatya, és azt sem tudtad, hol vagy, de a fejedben szépen kompenzáltál, azzal, hogy milyen jót beszélgettek. Csak hogy tudd, hol a helyed!