Kösz! Staffi :)..Akkor most már tudom,, tudjuk
Kösz! Staffi :)..Akkor most már tudom,, tudjuk
Egy lány - két hírdetés :)
Hali! Vanessza 21-ből van kettő is .?
Alexandra 23 hölggyel kapcsolatban szeretném megosztani a tapasztalatomat.
Szóval a hölgy fényképei szenzációsak - szépek - csinosak, de valóságban szerintem nem Ő van rajta.
Csinosnak csinos, de egy fonnyadt - löttyett mellű a leányzó.
Megbeszéltektől teljesen eltér mikor ott vagy.
Azt közölte teloban, hogy a francia az gumi nélküli, de mikor ott vagy akkor közli, hogy az plussz ***moderálva***.
Teljesen unottan csinál mindent és ráadásul igen " szagos " is ott lenn, lehetett érezni mikor hátulról csináltuk.
Szóval el is ment a kedvem a dologtól.
Egy szó mint száz senkinek nem ajánlom, de persze ez csak az Én tapasztalatom, lehet, hogy, ha más megy oda ,más lesz a véleménye, de akkor sem ajánlom senkinek.
Van benne igazság,bár azért az életkor mellett az is számít hogy mennyi ideje csinálja.Ugyanis ha egy fiatalabb hölgy(25-40) már több éve benne van a szakmában akkor biztos hogy szereti is amit csinál ebből kifojolag,pedig esélyes hogy jó választás lesz.
Sziasztok tudtok olyan lányokat ajánlani akik vállalják a popsit és nem ***moderálva***?
Regináról korábban én is írtam beszámolót, amikor Gina néven hirdetett. Azt is érdemes vissza olvasni. ;)
Staffi!
Lehet hogy másnap esetleg mással jobban alakulnak a dolgok,de ha mégsem és el lehetett volna kerülni ezt egy személyes tapasztalat átadással az duplán rossz.Meg hát végső soron a Téged ért sérelmekért ez nem jelent gyógyírt.
Nextone!
Nem minden hölgy végzi becsülettel,odaadással a vendéglátást.
És jogos az a kijelentésed hogy igenis nem kell ezek felett szemet hunyni,azért van a fórum hogy megosszuk egymással a tapasztalatokat.
Tudtommal nem vállal, hacsak azóta nem változott valami, bár kétlem. De ha felhívod szerintem készségesen elmond mindent.
Szia köszönöm szépen amit írtál rólam! Várlak szeretettel máskor is! Örülök hogy jól érezted magad! Puszi Lili
Sziasztok!
Yvett nevű hölgyről érdeklődnék, valaki volt már nála?
Az attól függ mit szeretsz!Nagyon jó masszázst,egy érett hölggyel akkor Melinda! Hétvégén Enikőt nem szabad kihagyni,de Jázminra sem volt panaszom!Teljesen Ő irányított,de nem bántam,mert jó volt!
Nagyon nem szeretek ilyent kérni, most mégis megteszem. Volt itt egy lány, aki még tavaly év végén is hirdetett, sajnos idén viszont már nem látni fent a hirdetését. Orsi (42) volt Ő, és az apróhirdetések között hirdetett. Azon kevés lányok egyike volt, akiknél tényleg jó is éreztem magam, egy tündérien kedves, aranyos lány volt. Ha valaki esetleg tudja, hogy mi van/lett Vele, megírhatná nekem (leginkább privátban, főleg ha olyan az infó). Sajnos Vele együtt kb. az összes kedvencem (három, talán négy ilyen lány volt) "eltűnt", és van, akiről tudom, hogy már nem is tér vissza... :((
Tapasztalataim szerint egy 40-es csaj sokkal többet nyújt. A fiataloknak ez csak egy munka! Persze lehet kívétel a fiataloknál is, de az nagyon ritka. Amúgy meg tudtam életkorban mire számítsak, pont ezért választottam Őt!
Egyébként voltam nála az ősszel,mikor itt volt,de nem jut eszembe az akkori neve,pedig még írtam is róla.Egy biztos,nem egy lángelme,széle-hossza egy!A sétáló utcai lakásban rendelt!
Biztos haknizik!
Nagyon hasznosnak, köszi az infókat akkor a héten lehet két legyet ütök egy csapásra! Még annyi hogy Regina is vállal anált extraként?
Sziasztok.
Ritkán irok, de most nem hagyhatom ki.
Elégem van az ilyen szolgáltatóktól, akit meg kell bocsájtani „mert rosz nap”ja volt. Nem kell! Rosz napod van - vegyél ki szabit!!
Kedves vagyok, ápolt vagyok és én rózsákat viszek nem csokit vagy szendvicset. Én szép rózsát viszek és ezért elvárom, hogy, igen is!, legyen hangulata a kedvemben járni a megbeszéltek szerint!!
Saját tapasztalat: lány nevét nem jegyeztem meg(kis mopsz kutyája van), Őzköz street, sokak számára ismerős. Kellemes félidőért előre csokor… 3-4 perc gyenge francia melltartó-bugyiban és azt mondja „lejárt az idő”. WTF?! Aktus? Befejezés? Próbálom meggyőzni, hogy a hívásom óta sem telt el 20 perc, nem hogy a lakásban eltöltött idő. Válasz: „ nekem mind1, pár óra múlva úgy is elhagyom a várost”. És mind ezek amellett, hogy a leányzó messze nem úgy nézett ki mint a képeken, többek közt súly szempontjából.
Hölgyeim,
fontos, hogy mi elégedetten távozzunk, ti meg rózsateli zsebekkel hagyjátok el a városunkat. Hogy amikor ránézek a képekre a hirdetésben akkor feddjék a valóságot, hogy a kg stimmeljen, hogy telefonba megbeszélteket mind2 oldal betartsa, a fél óra félóra legyen, az óra szintén.
Köszönöm a megértéseteket.
Nextone
Köszönömattila..Ha te igy érzed akkor biztos igazad van...örülök neki,hogy ilyen aranyosan kiirtad ide...