Péntekre Fonyódon vagy a környékén keresnénk szállást!
Péntekre Fonyódon vagy a környékén keresnénk szállást!
Péntekre keresnénk a környéken szállást!
Péntekre keresnénk a környéken szállást!
Sziasztok. Megyénk utjain vannak még dolgozó lányok?
Barbiról elórza a telo bocsi
Sziasztok
Aprós hirdetésben Mendy és Szabinácskáról esetleg van infótok ? köszi :)
Sziasztok ! Bármiről vélemény? Privátba is jöhet . Köszönöm !
Liza (26) hirdetővel van valakinek tapasztalata?
Alexa 30 es adrien 30 egy es ugyan az a szemely?
csak mert total hasonlo a ket csaj, a kepeik, a ruha rajtuk.
Nem lepodnek meg...
Léna (34) beszámoló
Messziről kerüljétek a hölgyeményt, legaljasabb hirdető akinél eddig valaha voltam.
Képek agyon retusálva, arca egyáltalán nem fedi a valóságot. 34 helyett, inkább 45 éves. Melleit nem foghatod meg, mert elmondása szerint fáj neki. Zuhanyozni nem zuhanyozhatsz hiába kéred (higénia 0) Több féle pózt sem enged, csak misszi, mivel sérve van és műtétre gyűjt. Puncija büdös, ápolatlan. Miután ezeket tapasztaltam ki is fordultam az ajtón. Inkább hanyagoljátok, ha nem szeretnétek hasonló rossz élménnyel távozni. Nyílván az 1 órás tiszteletdíját zsebre tette, hiába csak 15 percet voltam.
Valaki vágta már meg a Niki 20 hirdetőt?! Fotogarancia nincs igy necces, hogy az száll-e be a kocsiba aki a kéoeken van.... Egy info.. Jöhet privatba is.. Köszi 😉🙂
Sziasztok. Nadin VIP/Szimonetta iránt érdeklődnék... Járt már valaki nála és tényleg azokat vállalja amik ki vannak neki írva?
Sziasztok! Hosszú idő után,megnőcisedve igaz, de visszatértem. 😉 Akik jártak autós kalandba Nagykanizsa közelében jópár éve, azok biztosan ismernek. De többet nem írhatok. Bár az évek elteltek,az odaadásom nem változott.
Puszilok minden régi és új Vendégemet!
Augusztus 30 estétől szeptember 1 délutánig Pápán lennénk.
Van esetleg valakinek ott helyben valami szállás (szex búvóhely) lehetősége akkor írjon nekünk!
Előre is köszönjük!
Sziasztok!
Olyan hölgyet/hirdetőt keresnék elsősorban Budapest és környékén, aki rendelkezik (felesleges) anyatejjel és akár aktus nélkül engedné, hogy megkóstoljam, szopjam a melleit,stb...
Max 30/45 perc és akár több alkalomra.
Jártasságom van benne, de sajnos egy ideje már nem találkoztam ilyen hölgyel...( legalábbis itthon MO-n )
Tisztelet és diszkréció nyílván elvárt!
Ha tudsz ilyen hirdetőt vagy Te magad vagy az, akkor kérlek küldj privát üzenetet és egyeztetünk mindenről!
ui: A véleményed erről a fétisről és, hogy "haha ott a bolti tej", köszi, de hidegen hagy!
Sziasztok!
Olyan hölgyet/hirdetőt keresnék elsősorban Győr,Komárom vagy Budapest és környékén, aki rendelkezik (felesleges) anyatejjel és akár aktus nélkül engedné, hogy megkóstoljam, szopjam a melleit,stb...
Jártasságom van benne, de sajnos egy ideje már nem találkoztam ilyen hölgyel...( legalábbis itthon MO-n )
Ha tudsz ilyen hirdetőt vagy Te magad vagy az, akkor kérlek küldj privát üzenetet és egyeztetünk mindenről!
ui: A véleményed erről a fétisről és, hogy "haha ott a bolti tej", köszi, de hidegen hagy!
Sziasztok!
Olyan hölgyet/hirdetőt keresnék elsősorban Győr és környékén, aki rendelkezik (felesleges) anyatejjel és akár aktus nélkül engedné, hogy megkóstoljam, szopjam a melleit,stb...
Sok sikert a lanyokhoz
Sziasztok! Augusztus végén Pápán leszünk ha esetleg valakinek lesz igénye rám/ránk írjon nyugodtan!
Sziasztok! Augusztus végén Pápán leszünk ha esetleg valakinek lesz igénye rám/ránk írjon nyugodtan!