Lehet Pécsen valahol ázsiai lányt találni?
Lehet Pécsen valahol ázsiai lányt találni?
Sziasztok! Megosztanám veletek a tapasztalataimat Aliz 19 -ről: Telefonban nagynon kedves, cuki, gondoltam is hogy milyen jó lesz. Bár ne vette volna fel! Miután megváratott kb 10 percet, de a telefont felvette(kb ennyi a pozitvum hogy cuki a telefonba), végül bejutottam a lakásba. A lakás 1szobás, nem túl lepukkant inkább csak a fürdő. A lakás egy koszfészek, a szoba full világos, semmi sötétítő, ágyon se lepedő, se semmi. Kaptam egy törölközőt, amit szerintem valaki már használt. A csaj nem lenne rossz, de elég igénytelen volt mikor ott jártam. Izzadt, testszagú, büdös pinaszagú, haja fullzsír. Szóval igénytelen önmagára és a környezetére egyaránt, inkább az út szélére való mint lakásba.
Rebecca nagyon rendben van,csinos,kedves,nagyon jó keze van minden van csak szex,nincs...De egyszer megéri kipróbálni..
én privátban kaptam vélemény renikéröl és nem éppen dicséretet. nekem az a véleményem hogy ilyen szép lánynak tisztesséesen kéne csinálni (ha már ezt valasztotta) és nem lennének ilyen gondok. a vendégek általában a forumban tájékozodnak mindenkiröl és ki szokot derülni minden jó és rossz is.(persze vannak lejáratások is) azt meg ugy is kiérezni a szövegböl.
Sejla Laraként tért vissza.
Sziasztok renike vagyok nemértem az embereket azért mert mikor itvannak mind azt mongya ijen jo ojan jo de ahogy elhagya a házam hüjeségeket irkál miért? Miért nemlehet ezt itt hejben elmondani ha valami nemjo!!🤢🤢🤢🤢 bocsánat a hejesirásért de most látam mit ir ki egy vendég aki it volt nálam .töb tiznél is a vendég akit nap mint nap fogadok és még soha nem irtak ki ijen negativ dolgokat... uristen nemtudom hogy kivolt az de azt tudnod kel hogy nem a feleséged vagyok csak egy lány a sok közül aki megprobálja azt nyujtani amit othon sajna nemkapol meg..és finomabban ezt nemtudom kifejezni..
Szia
Ez most mii
Eddig egyik vendégemnek sem volt semi problémája velem pedig van nagyon sok vendégem a nap 24 órájában..
A munkámat pedig normálisan elvégzem..
Csak neked van problémád ezt a szerkeztőség nem veszi figyelembe hogy csak a hirdetők csinálhatják ezt vagy az irigyek... Moderálásra szeretném küldeni az előzzö ki írást.....
Hanna 26
a képek egyeznek a valósággal, tetkómentes szép bőr, kéró rendben,
kedves, BF okés, akarja és tudja is!
aktus 5/5
francia 5/5
megyek még hozzá
Renike19-et messziről érdemes elkerülni. Külső 10/9, de itt vége is. Ügyetlen, drága, olyan mintha egy fadarabot tennének az ember mellé. Annyira merev, még hajtogatni sem lehet.
Ivett (29) - Ő régi versenyző, de egy ideig másfelé rendelt. A pár évvel ezelőtti hozzáállás semmiben nem változott. Rózsák átlagosak, csók alapban, BF maximális, korrekt belvárosi rendelő. Baromi csinos, de kebelszexet senki ne várjon tőle. Vicces, de ő emlékeztetett, hogy már jártam nála, ami több év távlatában elég meglepő. :) Némi színészkedés érezhető volt, de nem vitte túlzásba, sőt, volt hogy úgy éreztem, határozottan élvezte a játékot.
Részemről ajánlott.
A kort viszont érdemes lenne passzítani, majd' 3 éve volt 28, ez azért nem csak nekem tűnik fel.
Hello Vandus supi kis édes lány .)Nekem nagyon bejönn,
kedves szép formás,huncut fény szemében:) Tudja mitől döglik az ember,
jó játszik a hangszeren :) nekem be jött.
Sziasztok ! 🤗
Nagyon köszönöm a pozitív beszámolót 🙏
Én is jól érzem magam Veletek ! 👏👍
Egyébként mindenhez két ember kell...vagy három...😜 😉🔞
Várlak vissza benneteket akár a héten is 😘🤗
Millió puszik 😘💋
Luca
Élmények, és kérdések:
Akivel nekem dolgom voltvolt: Ági 19 (kedves jól néz ki) Lotti (régi motoros, de minőségi), MILf kategóriában Alexa nagyon jó, Szöszi nevű lány kinézetre jó, hozzáállása már nem annyira, de kinek hogy....
Sok lányt szeretnék még megismerni, de vélemény kellene:
Zoé 23
Kim 29 (fotokon nagyon jó, és semmi tapasztalat róla?)
Fanni 24
Nina 19
Csilla36
Dianácska( több néven hirdet?, komolytalan?)
Viktória23
Klaudia22
Zsuzsi20
elég az is hogy kit kerüljek messzire........
LAU 41? :) Többször voltam nála,Győrben csak hozzá járok. PPÉMIUM kategória,toronymagasan veri a mezőnyt. Egyébként felesleges fényezni,amúgy is káprázatosan csillog,portfóliója magáért beszél,fotói azonosak a valósággal.. :)
Helo! Sindy Sixx-nél volt már valaki? Ha igen,vélemény? Köszi.
*** Kérjük a reklám mellőzését! (Mia, Sziszi, Bambusz masszázsház) ***
Szokás szerint a rendszer töröl hozzászólásokat, ezen már meg sem lepődök, a véleményünk akkoris a lent leírt, és a valósággal megegyezik, és nem reklám, csak pozitív értékelése annak amit tapasztaltunk.
Sziasztok,
Mi már kétszer jártunk Lucánál (35), most újra itt van.
Első alkalommal nem volt ötletünk, amit kezdeményezően megoldott, a második alkalommal már konkrét elképzeléssel érkeztünk amihez örömmel csatlakozott. Az idő hamar elmegy, ha jól érezzük magunkat, sőt egy picit túl is léptük az időkeretünket, de ez egyáltalán nem okozott gondot.
A helyszin is igényes, nyugodt, kellemes, amit a képekeken láttunk azt kaptuk, élkőben még dögösebb.
Kedves, odaadó, és teljes energiával veti bele magát a dolgokba.
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
Ma meglátogattam Barbi 21 nevü hölgyet, bár ne tettem volna. Kritikán aluli a hozzáállása.Telefonba megbeszéltekhez képest semmihez sem tartotta magát a helyszinem már semmi sem volt az alapban .Egy órára mentem .Az első aktus elég hamar lezajlott (ami alatt 3 telefont lebonyolitott) mivel már nagyon kivoltam éhezve. Ezután megkérdezte hogy mit akarok még. Mondtam neki hogy egy kis masszir jól esne a második menet elött erre közölte hogy nála a második menet csak kézzel megy ,hát nem kaptam szikrát mivel ezt a telefonba nem közölte .Nagy nehezen elkezdte a hátamat maszirozni majd kb 3 perc mulva közölte hogy fáj már a keze és forduljak meg. Elegett tettem kérésének megfordultam és elkezdte ráncibálni a nemesebb szervemet, hát nem esett valami jól sőt még olykor fájt is.5 perc kinlodás után kérdőre vont, hogy meddig kell még csinálnia vagy egyáltalán el tudok e menni másodszor. Ekkor telt be végleg a pohár és mondtam neki hogy akkor most itt a vége és az egy óra helyett kb 25 perc mulva távoztam. Barbi 20 és Alexa 22 néven is hirdet a hölgy.
Aki megakarja magát kimélni az ilyen élménytől az kerülje nyagyivbe . Lehuzás az egész.
***moderálva*** VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szóval Barbi (21)-nél járt már valaki ?
Ugyan van 1-2 vélemény 1-2 Barbi nevű hölgyről, Én konkrétan RÁ gondolok :
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
***moderálva***
Sziasztok Mia29, Gia37 , Lara 27ről valakinek valami infó?
Sajnos csak egy napot tartózkodom majd Debrecenben, de köszönöm az infót, így már napokkal előtte elkezdek telefonálgatni az időpont kapcsolatban.