Sziasztok Mariann nevezetű 60+hölgynek valaki nem tudja a teloszámát Budapesten is hirdette magát .
Sziasztok Mariann nevezetű 60+hölgynek valaki nem tudja a teloszámát Budapesten is hirdette magát .
Üdv kedves kanossrác!Köszönöm szépen e kedves sorokat!Köszönöm,hogy meg látogattál!Reméljük majd valahol egyszer újra találkozunk!Üdv Bogi
Szia, és Balatonújlakon van vagy máshol ?
Üdv! Legújabb tapasztalataimat osztom meg veletek!
Bogi formás milf(44)
A telóban már nagyon fülbemászó hangja volt és ez imponált!
A belvárosban, könnyen megközelíthető helyen rendel!
Mikor beléptem és megláttam lenyűgözött az a kisugárzása ami még inkább kíváncsivá tett.
Mindennel elégedett voltam ami az együttlétünk során történt. Volt egy pozitúra amit nem szeret de engem nem okozott csalódást ennek ellenére sem.
Most rövid ideig van Debrecenben és nem állandó itteni hirdető
Inkább Nyíregyházán rendel elmondása szerint.
Üdv!
Esti programra kerestem hölgyet.Régebbi találka emlékeit felevenítve Armani-ra esett a választásom.Debrecen,főutca,egy tip top panzióban.Fogadtatás kedvesen és szexiben magassarkúban,ahogy illik.Szeretem,hogy beszédes,2 lábon a földön járó hölgy.Arca karakteres,alakja kifogástalan,látszik hogy figyel magára.Én elégedetten távoztam.🤗
Kedvességet viszonozza,figyelmességet pedig nagyon meg tudja hálálni.😉
Üdvözöllek!
Magyar uriemberek jelentkezését várom!
Hívj bátran:)
Armani (41) - Debrecen
Szia!
Köszönöm a választ.
Igen, csak akkor még Melánia néven futott. Kb 1-1,5 évvel ezelőtt voltam nála. ajánlom, kedves, közvetlen volt, képeinek megfelel (nagyon vékony)
Én Mercédeszt ajánlom az r betűs oldalról. Ő igazi barátnő feeling-et ad, próbáltam. Nadin VIP szolgáltatót is korrektnek írják.
Sziasztok!
Virág 19 Muraszemenye? Próbálta valaki?
Köszönöm
Az jó, de hirdetés nincs :)?
Sziasztok!
Az anya-lánya (56) párosról, illetve Helena (53)-ról tud valaki valamit? Utóbbi hölgy a piros oldalon Csenge (56)-ként fut, régebben jó értékeléseket írtak róla, de az utóbbi 3 évben csak negatív! Valakinek innen van személyes tapasztalata? Köszönöm!
Hát ha összetéveszti, hogy a f*sznak melyik végén kell lennie, akkor meg is érdemli, hogy elzavarják. Sz*pjon, ne sz*passon!
Nem vitatom, hogy vannak olyanok akik írás kényszerben szenvednek! :D
A száznevű - most éppen Vanda - visszatért.....Meneküljetek!
Én láttam a bakta előtti parkolóba egy kamionos csaj kereket cserélt. megáltam segítettem neki meg köszönte. és több helyen közmunkások szedték a szemetet, úgy hogy vannak munkásnők az utak mentén.
Sziasztok , főleg Nyíregyháza vagy Debrecen környékén keresek “ tejes “ hölgyet .Ha magadra ismersz irj .email ; inmotep@windowslive.com
Sziasztok!
Nóri 46-nál volt már valaki? Tapasztalat a hölgyről? Válaszotokat előre is köszönöm!
Azt integetőst meg a magasabbat + a Tortyogói prostit a mai napon igazoltatták és megvárták velük a buszt a rendőrök 🤣
Két rendőr ül az autóban, ezek meg egymás mellett a buszmegben mint a jó gyerekek és várják a buszt 🤣
szia Makktárs
ez a hirdető a lánglovagokkal szemben két azonos számú és 1-el kisebb emeletszámon rendelt?
Ha igen, akkor az szinte biztos hogy zsákbamacska, ott többen vannak, és aki éppen sorra kerül az fogad :)
Korábban is megjártam, egy szőke bombanőre számítottam, és ahelyett egy gyenge nő volt ott...
Kolléga jól fogalmazott, nem csak azt a nőt kell elkerülni, hanem az egész társaságot, mivel nem az van ott mai a fotókon....
Péntekre Fonyódon vagy a környékén keresnénk szállást!