Sziasztok megvaltozott a tel számom. Kerlek titeket akinek elvan mentve a szamom ne hivjon mert nem er el rajta! A hirdetesemben kintvan az uj :) puszi: Missy
Sziasztok megvaltozott a tel számom. Kerlek titeket akinek elvan mentve a szamom ne hivjon mert nem er el rajta! A hirdetesemben kintvan az uj :) puszi: Missy
... nem is tudom kinek higgyek. akinek nincs sok hozzászólása, vagy, aki gyakorta változtatja a nevét és étlapját, felhasználónevét, nehogy véletlenül rá leheseen keresni....
Ámbár akár minden igaz is lehet. Inkább elmélkedem, mint tapasztalatról irok most.
Igen elérhető lesz még de csak augusztustól ha jól emlékszem. Képei lehet stúdió képek de én is voltam nála és a valóságban sokkal jobban tetszett, szóval aki elmegy hozzá nem éri csalódás.
Sziasztok!Szindynél volt valaki?Gyönyörű a lány!!!!!
Voltam, még 2-3 évvel ezelőtt Bp-en, már akkor is ugyanezekkel a képekkel hirdetett, és már akkor is jóval lepukkantabb volt a képeinél.
Pontossan uber gaz !!!
hello ujra itt.
Van egy két érdekes meglátásom ami teljesen valós.
***moderálva***
Szolok elöre hogy ujra visszatért egy nem magyar banda" a városba.
Szamanta 28 régebben a Bart...k utcában nézett hulyenek és ugy látom most is ezt probalja megtenni sissyke 24 ugyanaz mint szamanta 28.
csak nem valos képekkel valahonnan lementett képekkel van . Szolok elöre ha esetleg valaki ebben gondolkodik ne nagyon lepodjon meg!
Ugyanezzel a csapattal" van viki22 (aki megjegyzem iszonyatosan nem kicsi)
Természetesen ugyanaz mint zsaklin33 szintén valahonnan lementett képekkel van itt a hirdetése.
Ugyhogy ne lepödjön meg senki ha itt a hirdetésekkel kissé ki van tolva" illetve nem magyar csapattagok is soförként funkcionálnak!
Erre nem is talalok szavakat . Übergáz de nagyon!
Remélem segitettem néhányotokat hogy nehogy-- kellemetlen--- csufos-- rut --kelepcébe belefussatok!
Ha sikerült bejutnod hozzá, akkor nem lep meg, hogy teljesen elégedetten távoztál tőle. Kb. három évvel ezelőtt többször próbálkoztam nála én is, egyszer fel is vette a telefont, az alapján kedves és kommunikatív lánynak tűnt nekem, viszont ekkor időpontot sajnos nem tudott volna adni. Szóval inkább feladtam és másfelé sodródtam. Igazából rosszat nem olvastam róla. Most éppen levette a hirdetését, gondolom még újra aktív lesz, mert eddig is eléggé időszakosan volt itt látható.
Viszont hasznos előtte rákeresni a kiszemelt lányra a fórumban, hátha megóvjuk magunkat némi kellemetlenségtől. Előfordult már velem olyan, hogy így hagytam ki valakit, mert elment tőle a kedvem . :(
Természetesen ezalatt nem a frissen regisztrált egy hozzászólásos, lejáratási szándékkal írt véleményekre gondolok, mert azokat nem szoktam komolyan venni.
Sziasztok! Lilly 30 a hölgy akit kiszemeltem....Vki járt már nála? Info....
... szerintem Kloé 29-t akartál írni ...
A soproni fórumban keress rá!
üdv és derűs napokat
Persze h mindent! Szoval: dögös szökét keresek! Valami ajánlat?
Ha már korábban azt is megírtam, hogy nehezen elérhető és volt is problémánk azidőpont összehozásával, akkor most úgy korrekt, ha a pozitív fejleményt is megírom.
Kellyxxx-nél jártam a napokban. Most sikerült elsőre időpontot egyeztetnünk és végül a tali is összejött. A hely korrekt, tiszta, bár nem a más hirdetésben látható légkondis lakás volt, de panasz nem lehet rá.
A képei studió képek és retusáltak, de a csajszi valóban szép, formás, sportos, feszes, kemény. Eszembe se jutott, hogy ne maradjak.
Nagyon barátságos, beszédes és nála valóban érezni, hogy odafigyel a vendégre. Tud kezdeményezni, de figyelembe veszi az igényeidet is. Amit csináltunk, abban mind nagyon ügyes volt. Én bátran ajánlom mindenkinek, tényleg az egyik legjobb. Kedvenc lett.
Sziasztok!
Januárban írtam beszámolót Bianka 20-ról, ami összességében pozitív volt, ajánlottam. Most látom, hogy a héten megjelent 2 db új hirdetés, Bianka 20 névvel. Akinek a kereső kidobja a hozzászólásomat, az lehet, hogy összetéveszti az ezen a héten megjelent hölgyekkel. A hirdetés pontos azonosítását ahogy elnézem semmi mással nem lehet megadni, csak a fénykép alatt lévő első megjelenés időpontjával, mert ez nem módosítható. Az összes többi adat, beleértve a nevet, életkort, telószámot változhat. Javaslom, hogy a beszámolóknál a név és életkor megadásával együtt adjuk meg az első megjelenés időpontját is. Így egyértelmű. Tehát az én beszámolóm Bianka 20-ról az alábbi hirdetésre vonatkozott:
2016.03.08. 09:20 első megjelenés
Nem is értem a Pedra 25 hirdetése miért is kétes hirdetés.
Ha már összeollózik valaki innen-onnan három képet,legalább ugyanaz a lány szerelne rajtuk.
Kedves Shena!
ebben a hozzásszólásodban sincs aktusról szó a magyarázkodásban. (Ez a sakk-matt helyzet, ugye?) :P
Megértésedet köszönöm és szép napot!
Üdv: Doc
Kedves Shena! Sehol és senki nem írta, hogy 68-ban születtél. Dinho válaszolt gobe49 kérdésére, hogy volt-e valaki Shenánál (Nálad), hogy igen, az adatlapodon a véleményeknél egy gobe1968 írt egy beszámolót. És még annyit is írt gobe49-nek, hogy gobe1968 ha 1968-ban született, akkor éppen 49 éves. És véletlenül pont egy gobe49 kérdezi. Na ehhez nem kell sok góbéság, hogy iskolázottság nélkül is összetegyük, hogy a párhuzamosak biz a végtelenben összeérnek...
A marketingfogásaidról én írtam, miszerint a képedre valóban ki volt írva, hogy május 31.-ig vagy elérhető, és biza június elején is futott a hirdetésed, ami furcsa, legalábbis nekem. Az meg másnak is furcsa volt, hogy a régebbi hirdetésed szövegében úgy volt, hogy csak törzsvendégeket fogadsz, aktusról szó sem volt...
Én emlékszem, hogy mikor és mit írtál... ;)
Hmm.... Kleo 29 képei alapján kifejezetten a látogatható kategória , le kellene csekkolni élőben is :)
Azt azért mutassatok már mrf hogy hol irja vagy írta valaha hogx 68 ba szulettem??Szabadság miatt volt kiírva hogy meddig vagyok ...és a törzsvedeg meg aktus ra volt ki írva de mindegy lattom iskola kell ehhez is!!!!marketing fogás:)))csak kéne emlékezz mikkor és mit írok ki!!
Amanda 31.