Amor bar-rol tudtok valami infot,dolgozik e,lanyok,stb..
Amor bar-rol tudtok valami infot,dolgozik e,lanyok,stb..
Sziasztok! Friss élmény. Nika49. Jó pár éve voltam nála,jó élmény volt! Gondoltam felkeresem újra. Írtam neki,válaszolt is. Megbeszéltük,hogy csütörtökön 8kor találkozunk. Szerdán még ő érdeklődött,hogy akkor megyek csütörtökön. Válaszoltam hogy igen. Írtam neki reggel hogy indulok,nem válaszolt,de azért elindultam. Gondoltam majd csak ir míg odaérek. Semmi válasz,vártam 1/2 9-ig,semmi. Majd eljöttem. Nem értem,mindig az a rinya itt hölgyek részéről,hogy mennyi az átverős ember aki beigéri de nem megy el és nem is jelzi. Na hát itt az ellen példa! Értem én ha nem jó neki,meggondolta magát stb. De akkor írjon annyit,hogy bocs mégsem! Mert nagyon nem korrekt más idejével,benzinével szórakozni! Talán olvasod,szégyeld magad Mónika! Remélem majd a karma azért működik!
Hála Istennek azért vannak jó példák is,pl Lilli Kanizsáról,Szimi Fakosról,Diay Batyk vagy Zsani Egerszeg.
.
Szevasztok. Debrecenben milyen noket ajanlatok? Vasarnaptol elugrom a furdore kikapcsolodni egy kicsit es ki probalnam nehany holgy tarsasagat. Anitanal mar voltam o gyonyoru no csak nehez elerni. Szep napot nektek.
Szia!
Én voltam Majánál igen szokszor. Igényes csajszi, lakas új tiszta, normális környék, szakszerű masszázs. Egy negativumot tudok mondani hogy végig van rajta valami ruhanemű. Ezen kívül csak ajánlani tudom.
Hali
Kitti 24 kishölgyről valami info?
Köszönöm ha veszed a fáradtságot és írsz választ!
Akkor most úgy néz ki, Hétfőig várnotok kell! :D
Nem, sajnos most sincs…
Sanszos, hogy rég bezárt
Most is van!
Csak akkor hirdet mikor ténylegesen elérhető.
Dose anyone know where Lisa went ?
Az hol található? Érdekel
Sziasztok,
MajaMasszázs 36-ról van valakinek valami infója?
Fanni 22-nél én is voltam, aranyos, kedves csaj. Formás cicikkel, nekem bejött.
Üdv
Járt itt újabban valaki a Gésa Pagoda nevű masszázs szalonban ?
Privátban is jöhet a válasz és előre kösz !
50 + kategóriában ajánlanátok?
Volt. Gyakran van ezen az oldalon olyan, hogyha valakiről szó van, mire rákeresel már nyoma sincs.
Mivel van, teszteld! Aztán kérdezz!
Üdvözletem!
Antonia (39) nevezetű lányt/hölgyet simerült már valakinek elérnie?
Néha fent van, akkor hívom is és ki is csöng, de beszélgetésig még nem jutott el a dolog.
Ha valakinek van valami infója ezzel kapcsolatban, megköszönöm.
Fanni 22nel voltal, ugyan nem most. Visszatero a varosunkba.
fiatal torekeny kiscsaj, lehet tolni. Franciaja nekem gyenge es fantaziatlan. A sexbe sem ele bele magat nagyon.
egynek jo, mert amugy aranyos kedves es nem nyafog.
valaki volt esetleg nikolett 29nel?
es
masszazs michelle 28nal? Szexin csinalja es beleeli magat vagy csak siman kiveri es helo?
samantha 31? Atom nagy mellei vannak, arcra milyen? Szolgaltatas?
Koszi
S ha Ő nincs jelenleg akkor ki lenne még az odaadó típus?