Már miért lenne gáz? A lányka ezen a néven fut, amióta regisztrált, és csak ezen a héten jött Nyír1-re.
Nem a névválasztás, ami miatt esetleg szkeptikusnak lehet lenni. Ha itt lesz még a jövő héten, én futok vele egy kört.
Már miért lenne gáz? A lányka ezen a néven fut, amióta regisztrált, és csak ezen a héten jött Nyír1-re.
Nem a névválasztás, ami miatt esetleg szkeptikusnak lehet lenni. Ha itt lesz még a jövő héten, én futok vele egy kört.
Noémi23-ról tapasztalatom. Előzőleg Lola18-ként versenyzett de negatív véleményt kapott és alig egy hét múlva nevet váltott Noémi21-re, majd később Noémi23-ra, két hirdetése is van fenn jelenleg ezen a néven. Mindegyik hirdetésén több arccal vállalt fotói vannak ami nagyon megtetszett és felvettem vele a kapcsolatot. Telefonon érdeklődve kellemes hang és korekt tájékoztatás. Másnap felkerestem és párpercen belül tudott fogadni a Domokos L strasszé szalonba. Utcai ruhában fogadott, újból egyeztettük a forgató könyvet, félórára neveztem be. Csokor átadását követően kivitte regisztrálni és húzva az időt késve jött vissza. A lány számos arccal vállalt fotóihoz kevésbé hasonlított ( lehet más fogadott) de nem zavart mer aki fogadott sokkal szebb, korban talán még fiatalabb hibátlan test, gyönyörű lány volt. Ami kicsit zavart hogy beszéd hibás volt ami miatt más kezelte a telefont. Forgató könyv szerinti kezdést követően az első pózváltásnál le szállt megnézve a telefonon mennyi az idő, és beszédhibásan közölte még tíz perc van hátra. Alig kezdtük el a folytatást kopogtak az ajtón felöltözött utcai ruhába és kiment. Idő húzást követően vissza jövet közölte még három perc van hátra. Határozottan rászóltam ne a száját jártassa végezze a munkáját még félidőnél sem járunk. Ezt követően hagytam magam gyorsan ki csontozni mielőtt újból bekopogással megzavarnának. Le érve a bejárat elé megnéztem a telefonon mikor engedett be és összesen tizennyolc perc telt el a félórából. Több száz hozzászólásomat figyelembe véve ( bár a számláló több mint egy éve áll) nagyon kevés lány volt akit nem ajánlottam inkább rábíztam a minősítést az olvasóra. Nos Noémi23-at nem ajánlom, kár érte mert aki fogadott nagyon szép formás leányzó volt. Talán más ***moderálva*** még lehet belőle jó szolgáltató.
Milyen csaj a Petra42 az apróból? Nem csekkolta le még senki? Régebben lehet voltam nála,de nem emlékszem. Hoppá.
Ajánlott csaj nevét bitorólja Rami 21! Ez igy ciki.Gázzzzz.
Jó csaj nem cserél nevet.!!!!
Vagy inkább Holdfény az éjszakában. :-)
Szép Napot!
Gondoltam ebben a szomorú időben egy vidámabb beszámoló:
Nikolett 28: Helyszín az ótósmeki és a malompark között félúton. Könnyed eggyeztetés után megérkeztem a tetthelyre. Amikor kinyitotta az ajtót meglepődtem. Tényleg az a lány fogadott, aki a képeken van. A kor, testalkat, minden stimmelt. Nem az a vékony szupermodell alkat, de nekem az ilyen teltebb, mosolygós, kerek arcú lányok jobban bejönnek. Kis mosolygás, pár szó, majd ajándékozás következett. (Átlagos ajándékigény).
Zuhanyzás, majd visszatérve a szobába már az ágyon várt. (nem kérdeztem rá, de úgy tűnt egyedül dolgozik, a diszkréció adott). Ha negatívat kellen mondanom az most jönne, mert sajnos az nf nem szerepel a repertoárban, természetesen ezt már teloban is mondta, így némi simi meg pajkosság után jött a köpenyes francia, ami igen kellemes volt így is (10/7). Ezután következett a lovaglás, majd hátulról is megcsodáltam a látványt, majd örömteli beteljesedés. Összességében egy igen jó élmény volt, de nem a kiemelkedő szx miatt (bár az sem volt rossz, sőt), hanem mert végig kedves volt és figyelmes bár az az érzésem hogy ez a hozzáállás nála kicsit szimpátriafüggő (beszélgetés alatt tett olyan utalásokat hogy nem mindig ilyen mosolygós) úgyhogy magamnak mindenképp ajánlom, meg más úriembereknek is.
Napocska=Bogárka szerintem! Nekem is feltünt.
Ismerös Napocska teste, de nem jövök rá ki!
??????????
Űdv.Gróf úr.Velem normállisan kultúrállt emberi hagon beszélt nem tudom hogy veled miért igy beszélt.
Van ám. Én anno Kitti nevű csajnál voltam fini volt.
Aki általában hirdet az Nikol néven egy fiatal csajszi.
Sajnos már nem él a hírdetése,pedig megnézném magamnak. Ahogy látom Debrecenben is odáig vannak érte. Nagyon kíváncsi vagyok.
Linett (24)
A képeken Ő van, Egyetem környékén rendel, első osztályú finom kiscsaj. Nekem bejött, 8/10
Nekem fura módon törölve lettek a hozzászólásaim nyáron, azóta nincs sok kedvem véleményezni ha max fél óráig olvasható
Pfuu gyerekek, ha egyszer Roxy24 Sopronból mifelénk járna, biztos szabad napot vennék ki.
Helló srácok. Nem igazán csajozok itt Nyíregyházán,sajnos a munkám máshova köt. Érdeklődnék a Misel-ről meg az Aysa 37- ről. Bár a Szandika 27 az Ibrányi csajszit is megdolgoznám. Amikor itthol voltam,meglátogattam Bea27 nevű leányzót. Hát valami eszméletlen dögös nagyon kedves csajszi. Ajánlom nyúgodt szívvel. Csak vaalamiért én a húsos csajokat részesítem előnyben. Ajánlom még Pati31-et Dorina 36-ot. Jó magömlést :-)
Kedves Látogatóink!
A topicot kihasználatlanság miatt lezártuk. Természetesen visszamenőlegesen olvashatóak maradnak a hozzászólások.
Amennyiben a hirdetőkről szeretnének véleményt nyilvánítani úgy azt a hirdetés adatlapján a vélemények részben tudják megtenni.
Nem az IZA az egyetlen, aki "felejthetetlen franciát" ígér, illetve a "ha engem meglátogatsz, nem fogsz csalódni" kezdetű dumákat elengedő hölgyek általában éppen azért emelik ki eme nagyszerű képességüket, mert pont ezt érzik a gyengéjüknek és valamivel be kell ugye csábítani a férfinépet. Olaszosabb stílusú hírdető hölgyekre különösen jellemző ez a "mindent megígérek csak gyere" duma.
Hölgyeim!
A legtöbb férfi igazából érdemben el sem olvassa amit írtok. Megnézzük a képeket és máris kialakul egy érzés, hogy akarunk-e menni vagy sem. Tök mindegy mit írtok le, az csak szöveg és átsiklunk fölötte. Egyszerűen így vagyunk összerakva. A férfiak általában vizuális ösztönlények. (Tisztelet a kivételnek!)
Nagyon igazad van. Bár úgy is törölni fogják.
Az utazgatós lánynak mindegy, hogy te hogy érzed magad nála.
Soha nem pályáztam átutazó szolgáltatásra.
A minőségnek nincs szüksége arra hogy utazgasson, ahoz, hogy vendége legyen. Nekik állandó klienskörük van, sőtt még azt sem biztos, hogy bírják. Viszont akinek kevés a vendége ( vajon miért ) az elindul haknizni és valszeg ér is el mérsékelt sikereket mint új vagy ritkán látott husi. Persze lehet ennél bonyolultabb az ügy, de nem hinném...