Ne irigykedjé'
Ne irigykedjé'
igen,ezért nem véletlen írtam,amit! és sok szinte semmilyen nő,most már pofátlan •••moderálva••• kér (kérni lehet) arra a rövid kis időre is. elszaladtak rendesen az•••moderálva•••,némelyeknél,csak éppen fele annyit se ér sok nő a képek alapján sem,mint amennyit kérne. minden áron meg nem megyek bárhová én sem. sokat akarnak,épp ezért semmit se kapnak...•••moderálva•••?? ugyan már...olyan nők,akikhez ennek•••moderálva••• sem mennék.
röheej...:) aki meg tényleg jó,na neki nem kell önmagát reklámozni! erről ennyi.
Lizáról nem írnék külön beszámolót, mert mindenben teljesen egyet értek Gróf Úrral.
Nagyon-nagyon ajánlott.
Az elején vagy a végén kell, amikor van rajtad ruha. :-))
••• Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését (Barbara) •••
Sziasztok tegnap jartam emilli 22 nel es nem jol vegeszte a munkajat senkinek nem ajalom ott ???
És nekem is bejön :)
Csá! Gumibugyi ..ahogy nézem a forumba írt hozászolásaidat, hát nem sok értelem van,írsz ehhez ahhoz,,stb. De még nem láttam hogy hoztál volna legalább 1 értelmes beszámolót valamelyik nőről..
Mindegy a lényeg nem jött be neked Anna pff ,,ízlések és pofonok".. Önreklám na neee..
Nekem is bejön :)
Sziasztok!
Valaki tudna nekem némi infót adni Lénuska27ről?
Nem csak a szolgáltató érdekel hanem a "körülmények" is.
•••moderálva•••
Köszönettel: bestfriend
Bocs de nem önreklám. Kinek hogy de nekem bejött.
... szerintem Annának nincs szüksége önreklámra, a csinos meg mindenkinek más jelent :) ...
TÉNYLEG KORREKT A CSAJ. INKÁBB ANOREXIÁS VÉKONY, MINT CSINOS. CUKI ARNYOS BELÁTOM, DE EZ ÍGY ÖNREKLÁMSZAGÚ.
Sziasztok! Alíz (31)-ről van valakinek infója? Esetleg bárki másról, hogy ki ajánlott/elkerülendő?
köszi előre is :)
Üdv mindenkinek
Ma meglátogattam Anna 29 et. Egy franciára nagyon kedves csaj csinos normális körülmények. Minden rendben volt eddig legjobb szolgáltató akivel voltam! Még tuti meglatogatom!!
sziasztok szonja 24 nél jártam kedveség 0 francia elmegy hozzáálás letudos kinázet csalos ducibb mint a képeken csak háturol engedi gumit fogja időnézös •••moderálva•••
Egyszer egy lány beállt velem a tükör elé az előszobában. Marha büszke voltam magamra. Azóta ha tehetem és tetszik a lány, máshol is megcsinálom. Megjön az önbizalmam.
Alexával(25) viszont vigyázzatok, külsőre nincs gond, de nem igazán szeret csinálni semmit..
Hmm nála én is voltam párszor anno, csupa jó emlék maradt róla. Vajon miért cserélte le a Katrina nevet?
Sziasztok, masszőzre lenne szükségem aki érti a dolgát, tehát nem tipi-tapi hanem normál massz, amit kellemesen vezet le. Voltam már pár lánynál, Sopronban még nem viszont mennék pont arra.
Néztem Mandát illetve Rebecca-t, melyiküket ajánljátok?
köszi MT-k :)
Látom vissza tért hozzánk Bella 25 aki anno még Katrina néven szolgáltatott itt a városban és sokunknak volt a kedvence. Sztem nem fogom kihagyni és egy jót nosztalgiázunk.