Valaki kérdezte tőlem privát üzenetben hogy mennyire hiteles a beszámolóm Csilla 45-ről. Nagyon hiteles, és abból amit kaptam a tizedét sem írtam le. De egy dolgot figyelmébe ajánlanék mindenkinek. A való élet is olyan, nemcsak amikor az ember elmegy egy profihoz örömet keresni, hogy minden egyes nő teljesen mást hoz ki egy férfiből, van aki semmit, és van aki mindent. Azaz az, hogy milyen élményben van része az embernek amikor jó dolgokra vágyik, mindg két emberen múlik. De annyit azért mondhatok, aki szereti nagy kerek popsit, a brutális szenvedélyt, a valakivel vele születetten szexuális tehetséget, az nem fog csalódni Csilla 45-ben, bár legközelebb nem tudom mikor jön Debrecenbe megint. Aki vékony lányokra bukik, az ne őt keresse. De aki nem, az ne hagyja ki. Nagyon ne. Az egyéb részleteket nem érdmes ragozni, nem fogok tocsogni a szaftos részletekben Azt mindenki kérje úgy, és csinálja úgy ahogy neki jól esik. Aki ápolt, normális, szenvedélyes, az nem mindennapi élménnyel fog távozni Csilla 45-től. Én sem ma kezdtem a csajozást, tudom mit beszélek.