Sziasztok! Anna 22 ről, illetve Jázmin 21-ről rövid vélemény?
Sziasztok! Anna 22 ről, illetve Jázmin 21-ről rövid vélemény?
Azért az elég szegénységi bizonyítvány,hogy a fórumban már kérdezni sem lehet! A Tegnapi írásom egy nyomorult indok nélkül elpárolgott! Értem én,hogy már kérdezni sem lehet,de akkor írják már meg,mi volt a probléma. Mit lehet tenni a fórumon? A pozitív élmények leírásán kívül???
Szia! Debrecenben az Emőke18 nagyon nagy csók bajnok. És nem utolsó sorban minden más egyéb téren is nagyon szuper véleményem szerint. Nekem az egyik személyes kedvencem, és pont amiatt az isteni csókjai miatt. :-)
Tudtok valakit ajanlani akit az isten szep szeles csipovel aldott meg es a hasa nem nagy.
Nikolrol mit tudtok? (41)
Dóra20. Csakhogy maradjunk a témánál. :-) Véleményem szerint egy kedves és aranyos lány, aki igazából nem ebbe a "szakmába" való. Telefonos egyeztetés után nem az várt amit megbeszéltünk. De a női mivolta annyira elbűvölt, hogy nem foglalkoztam a hiányíérzetemmel vele, és a szolgáltatással kapcsolatban. Így igazából csak egy kölcsönös francia kerekedett ki a találkozóból, ami elég kellemes volt. :-) Erre nem lehet panaszom, viszont én is azt gondolom, hogy nem leszek visszajárós vendég nála. Egyszeri alkalomnak elment, de nem hagyott bennem maradandó élményeket sajnos. A magánéletében viszont egyszer kívánom neki, hogy megtalálja a boldogságát. Mint nő, társa valakinek, nagyon értékes lehet. :-)
Dóra 20 - Időpont egyeztetés könnyen ment. Helénával egy helyen található. Egy nagyon szép arcú, közel tökéletes testű lány nyított ajtót. Mondtam neki, hogy megyek zuhanyozni, monda az jó, mert az nála kötelező. Ez pozítv volt, mert szeretem azokat a lányokat, akik adnak a higiéniára. Nem volt igazán kommunikatív, próbáltam beszélgetést kezdeményezni, de csak tőmondatokban válaszolt. Francia előtt nagyon alaposan lefertőtlenített, már vártam mikor kerül elő a Domestos. Erre nem került sor, viszont épp élvezem a viszonylag kellemes franciáját, amikor lenézek és látom, hogy egy papírtörlővel fogja az ezredest :) Na kérdezem lovagolni szeretsz, azt mondja szeret, de most az fájna neki, nem baj, akkor legyen egy hagyományos misszionárius pozisön. Jó alaposan bekent síkosítóval, majd kezdjük a mókát. Próbáltam akrobatikus képességeimmel elkápráztatni, de csak a falat bámulta. Szerintem minden egyes miliméternyi repedést ismer azon a falon. Legvégül hátulról ismerkedtem meg vele. Na innen viszont a kilátás jobb mint a Kékestetőről. Action végeztével épp öltözöm, amikor látom, hogy ő meg nekiállt szerényt törölgetni. Kis kényszeres tisztaságmániát diagnosztizáltam nála, ami egyébként nem baj. Verdict: Nem hiszem, hogy szólóban visszamegyek hozzá, de Helénával együtt is vállalnak dolgokat, egy ilyenre lehet azért kíváncsi lennék. Lehet kicsit negatívnak hat a beszámoló, de szerintem ő is azon lányok eggyike, akihez érdemes legalább egyszer elmenni, mert lehet tényleg valakihez máshogy áll hozzá, lehet csak én nem jöttem be neki.
Értékelem az ajánlatodat. Szerencsére (sajnos ??) semmi nem esett le neked, abból amit írtam.
Szerintem inkább zárjuk rövidre ezt a vitát, mielőtt az adminok szólnak ránk. A lényeg, hogy Mukunya01-nak bejön Zoé34, TomAgozmozdonynak nem. Ettől még még lehet felnőtt férfiként viselkedni, és tiszteletben tartani, hogy mindenkinek más jön be, és más tapasztal, és nem kell egymás torkának esni.
Beccanal jart vki? Velemeny?
Az a gáz, hogy túltolod Bélám! Mindkét irányba. Volt egy szar élményed Ramival, azóta ekézed szerencsétlent torzsáig, amikor csak lehet, és nem veszed észre, hogy szembehugyozol a széllel. Most lett pár vidám perced Dórával, és akkora hypeot kanyarítasz köré, ami már kontraproduktív. És az sem különösebben építi az imázsodat, hogy 2014-ben - ami már korántsem az internet hőskora - nem sikerül eltalálni egy sima optionbuttont, hogy 'hirdető', vagy 'vendég'.
Tudjuk, neked bejött Dóra. Majd akkor írj, ha ez változik. Nagyfiúk vagyunk tudunk keresni itt a fórumon. Én sem írok Danielláról fresh reportot havonta, minden látogatásom után, mert minek is kéne.
Látom értetted hogy ez neked szol! meg hogy Dora 20 próbálod itt sztárolni .. xd
Tibeti szerzetes!
Én is egy ugyan olyan véleményt írtam mint bárki más... probléma?!
TomAgozmozdony!
Neked még anyit, hogy amit írtál és amiről megnyilvánultál ez téged jellemez és ez maga a felszín SEKÉLYES barátom :D
Én úgy vagyok vele 1 hirdető 1 infó,,ugyan minek írjam na már megint voltam nála ,szt felesleges reklámozni..Másik dolog mindenkinek más jön be, nekem ami jó az lehet hogy másnak nem!
Szép estét! Urak,Szami (18) Szeretnék ahölgyről infót! Privátban is jöhet! Köszönöm szépen a segítséget!
Sziasztok!
Olyan lanyt keresnek akit valal popo sexet es nem horror arba dolgozik, de azert az ar nem megy a szolgaltatas rovasara.
Nagyon megkoszonnem a segitseget!
Vanessa valóban teljesen más hajjal látható élőben mint a képein(nekem szerencsére jobban bejön a fényes fekete haj mint a szőke! :D ) . Bár elég csendes és visszafogott stílusú de szép arcú lány. Az odaadással nincs gond és nem nyafog valamint a többször váltott pózok sincsenek ellenére . Mivel nagyon jó alakja van és a cicik is formásak (eredeti!) számomra a többször is felkereshető kategóriát simán megüti! Ami még vonzó ,h nincs szüksége síkosítóra mert megy nála magától is az izgalom hatására a kellemes csúszás! 😊
Hii.
Még egy hölgy érdekelne.
Sindy sixxxx
A képek alapján veszettnek tünik,az életben is joo,vagy csak a képeken?
Sziasztok.
Járt már valaki Lisa 36 nál.?
Hetek óta szemezek vele,de valami vissza tart.
Köszönöm a válaszokat itt is, és sokak privát üzenetét, melyben leírták a saját élményüket Dórával kapcsolatban.
üdv és derűs napokat
... ízlések és pofonok, és vannak olyan férfiak, akik kislányos vagy szerelmes viselkedéssel jelzik a másiknak, ha annak más tetszik, mint neki ...
Én csak azért nem értem ezt a hozzászólást Mukunya01 részéről, mivel pont ő írt a Szombathely-fórumon arról (aug.07.), hogy számtalan esetben történt vele olyan, hogy más fogadta, és minden alkalommal lelépett, az ő szavaival élve ő sem teljesítette ezzel férfiúi kötelességét. És ezt utána a szemére veti másnak. ehhez kell pofa igazán.
Attól, hogy Zoé34 a nagy kedvence - mellesleg itt nyíregyházán is a fórumhozzászólások alalpján többek kedvence - , attől még nem biztos, hogy más is úgy fogja értékelni, mint ő. Valakinek ez tetszik, valakinek amaz.
Én úgy gondolom, hogy TomAgozmozdony a maga szubjektív tapasztalata alapján megírta az élményét, de egyáltalán nem lehúzó volt. A fórum azért van, hogy ez is, és az is leírásra kerüljön. 5 pozítiv mellett bőven elfér egy olyan is, akinek nem jött be. Ezért még nem kell a másik torkának esni...
üdv és derűs napokat