Sziasztok....valakinek van valami infoja Kamilla 23 masszőz leányzóról??:)megköszönném:)jöhet prívibe is ......
Sziasztok....valakinek van valami infoja Kamilla 23 masszőz leányzóról??:)megköszönném:)jöhet prívibe is ......
Igazad van!!
Hello!
Tud valaki infot a pécsi apróban hirdető hölgyről, akinek a neve csak egy pont ?
a hirdetés szövege:
"Ha kikapcsolódásra vágysz, szeretnéd jól érezni magad, hívj a hét minden napján reggel 8-22 óráig. Helyem nincs, de kocsiban vagy nálad szívesen találkoznék veled. Kérlek számkijelzéssel hívj! Sms-re nem válaszolok! Kizárólag Pécs területén! " -
Köszi!
Melyik Viviennél????????????
A hosszúhetényi Szamial van valakinek tapasztalata?
Valaki nem tudja, hogy mi lett a Kira 18 nevű művésznővel aki a Szimike nevű lánnyal kooperált a vasváry pista utcán? Nyáron elég aktív volt azóta semmi hír :(
Köszönöm szépen az értékelést, a képek nem régiek hanem le lett szedve róla jó pár tetoválásom, nyilván mert nem szeretném, hogy felismerjenek (egyedi tetoválások) a plussz kilókkal vitatkoznék, de ki hogy látja:) mindenesetre örülök neki, hogy jól érezted magad, a mostani ház külseje miatt elnézést kérek, tudom kívülről csúnyácska de belül gyönyörű és szerintem ez a ház sokkal diszkrétebb mint a panel ahol a szomszéd folyton kukkolt:)))
Urak!
Viviennél volt már valaki?
Sziasztok.Rubi40ről van valakinek valami használható infoja?köszi
Igaz nem fogalmaztam egyértelműen, de Gróf ugyan csak jól asszociált mert arra az Anett nevű hölgyre gondoltam akit az előbb ecsetelt 😀
*** moderálva ***
Üdv!
Lola 36 eltünt valaki tud valamit róla. Azt tudom, hogy új címen rendel, de többet nem.
Kis kíváncsi. Neked volna gusztusod hozzá?
Szerintem ti nem ugyanarról az Anett(40)-ről beszélgettek. Wadelabtec szvsz a most hírdető Anett masszázsvilága (40)-re gondol, te meg nála nem voltál még Grófom, mert nem szereted a szex nélküli "csak maszatolást" - ahogy korábban fogalmaztál.
A Torockós Anett egy időnként átutazó versenyző, míg a masszázsvilág Anett egy helyi hölgy, aki a vénkertben rángatja azt, amit kell neki.
Ha tévedtem, akkor javítsatok ki.
Pálma masszázsnál nem jártál véletlen?
Kedves férfitársaim lenne egy kérdésem? az Emese néven hírdető hölgynél járt már valaki? Jó menő csaj lehet ha egy hírdetö oldalon 3 szor felteszi magát. Csak olyan alultáplált szegény. azért is izgatott fel. Imádom a csontos husit. elöre is köszi.
Én még panélban voltam nála,de akkor mondta hogy költözni fog. Azt ő is írja hogy nem vékony lány. A képekre én már nem adok,a tetkóit meg megvizsgáltam személyesen. Nekem bejön a csaj,de kinek hogy.
Amit még nem írtál Melody 20-ról.
A képek régebben készülhettek, azóta jópár tetkó felkerült rá, és még egy kis plusz is.
A kecó kertes ház, jól megközelíthető, viszont kivülről nem néz ki valami jól. Belül viszont ok.
Adrienn 26nál volt valaki?
ZSOFI (40)
Őszintén szólva feleslegesnek is tartom az újabban elégedett beszámolót Zsofiról 😀 mert eddig is szinte csakis jót hallottam, láttam róla
De azért megosztom
Telefonban rendkívül kedves, szépen elmagyarázza azt amit szükséges. (sajnos) arc nélküli hirdet, de ez ne tántorítson el senkit. A képeken látható vékony, feszes test, finom barna bőr, arca sem tudok mondani kevésbé tetszetőseket. Sok huszonéves lány megirigyelné.
Hely nem túl nagy, azonban a célnak tökéletesen megfelel, fürdőszoba is teljesen korrekt.
Sajnos idő hiányában "csak" egy gyors franciára futotta, Zsofi ezt a műfajt nyilván régóta gyakorolja mert baromi jól csinálta😀. Golyónyali, tetőtől talpig átvizsgálta a kis barátomat, alaposan ki is szívott, egy rossz momentumot nem tudnék mondani. Utána sem zavart el, kényelmes elkészültem es mentem a dolgomra, addig is nagyon szépen el tudtunk csevegni, ráadásul az elkért rózsácskák is korrektek voltak. Egy szó mint száz, csak ajánlani tudom, mint megannyi előttem szóló.
Szeretnék meglátogatni meg pár hölgyet aki a francia rejtelmeit igazán ismeri, szívesen fogadnék ötleteket, tapasztalatokat.
Másrészt Zsuzsit (20) szeretném meglatogatni de nem látom hirdetni, már nem praktizál? Meg a másik kiszemeltem Anett 40, masszőr, állítólag ő is elég technikás csak nem találtam rola sokminden, róla is szívesen olvasnék reszleteket. Előre is köszi!
Sziasztok.Szeretnék meglátogatni 2 csajt Gy9rben Dettike 32 illetve Becca.Volt már valakinek hizzájuk szerencséje?Érdemes elmennem hozzá? Köszi az infot