Lilliánánál volt már valaki? kivel hol rendel? Vélemények róla?
Lilliánánál volt már valaki? kivel hol rendel? Vélemények róla?
Zsani 34-ről sok jót nem tudok elmondani, igaz rosszat se, mert meghíusult a találka. Szegényem, nem tudta tartani a korábban adott időpontját. Ami kicsit sem vicces, ha valaki nem a városban lakik, és ezért buszozik be, de biztos rendes, meg aranyos, csak legyen türelmetek kivárni a sort.
Dóra 21: mint ha lejárató hadjárat indult volna ellene,, hm hogy ennyi negatív írást a csajról.. érdekes én volta nála nem is 1xer bőven megfelel a szolgáltatása ,,de az is lehet hogy csak nekem jó pff ..
A múltkor én is meglátogattam Dóra(21) nevű hirdetőt.
Külsőre bombjó, a képek sem rosszak de élőben még tutibb.
***moderálva***. Az összképet csak a megjelenés javította.
Jubileumi 100 !!!!!
Ezt meg kell ünnepelni, lehet csemegézgetni !!!
(érti mindenki mire gondolok?!)
Köszi az infot!
Sziasztok!Esetleg volt valaki Alexa 22nél?Ha igen jöhet privibe is,köszönöm!
Ezért kell gyorsan nevet váltani.....
Köszönöm!
Helló Mindenkinek!
Ujabb kellemes meglepi...........! Seherezádé (21) Helyszin füredi mekitől egy lépésre,bejutás gyors egyszerü,a lány a képeknek megfelelő,arcra nekem nagyon bejött,a ***modeálva***,és az alapcsomagban minden benne van. A csók nem összeszorított foggal szájrapuszi,inkább esküvői,kommunikativ,kellemes társaság...........részemről ajánlott
Mindig szivesen visszavárlak kedves Tebron,még ha nagyon ritkán fordulok is meg itt a városodban, ;) Édes vagy,köszönöm a beszámolód,most leltem rá...:) sok puszi Orchidea :*
Lara 26 szalag efekt,, Orsika 21 1x meg volt test jó szolgáltatás gyenge! nyafi stb szóval egyik sem.. de egy félidöt lehet megér próbának ez vagy az,,
Na figyu! Elég rózsaszálat hagytam már f*zetős csajoknál.. szóval nem lelkizni járok,, megyek ha be jön a csaj és megrakom ,ha jó volt vagy nem,meg is írom,, a valódi masszázst meg negyedért meg kapom ..
Üdv! Mercedes 20-nál volt már valaki? Fórumban nem találtam róla nagyon semmit.
Óhajotokat meghallgatta a teremtő.
A Maya(23) ismét rendel. :-)
Mondjuk ez borítékolható volt.
Jenny,Vanda, illetve Szonja dominák közül volt már valaki, valamelyik hölgynél? Van valakinek tapasztalata? Előre is köszi szépen
Kamilla 23.
Egy filigrán szépség.
A masszázst tanulta.
Ez látszik is.
Sok erő van ebbe a pici lányban.
Köszönet,és hála érted Kamilla.
Végre egy olyan nő aki lelkiismeretes és szakszerű.
Hogy megszaporodtak Győrben a dominák. :) Valaki volt már valamelyik hölgynél,aki aktuálisan hírdet? Hálás lennék egy rövid beszámolóért. Köszi szépen
Imádni fogod isteni franciám, formás husikám!! Várlak édes Pécsen!!
Volt két hozzászolásom. Erdeklödnék miért nem jelent meg?