Honey29 kár ,hogy csak a mai nap. .. :(
Honey29 kár ,hogy csak a mai nap. .. :(
A héten megérkezett Laura 37 nevű hölgy,akit csak ajánlani tudok,érdemes őt meglátogatni,elkalandozni Vele.
Ne hagyjátok ki!
'ezért felhivtam a Maja 23 és meglátogattam. .......'
És persze nem kellett volna. :D
Én sem túl rég voltam nála, szóval csak kicsit maradtam le a beszámolóval. A kiscsaj amúgy szupercukiság (tényleg, külsőre, meg kis cserfes is), csak szexelni ne akarjon vele senki, mert azt ő nem szeret, sehogyan. Persze hajtogatni szűk tartományban lehet ide-oda, de erre 2018-ban már vannak élethűbb szexbabák. :D
Barbi 21-ről és Jessyka 22-ről tud valaki infot?
Nemrég meglátogattam Jessy (22)-t. Jó élmény volt. Kedves, széparcú lány. Alakra nekem nagyon bejön, a cickók csodásak. Egy jó franciával nyitottunk. Nagyon élveztem. A továbbiakban is minden jól alakult, ezt nem részletezném csak annyit, hogy ő közben végig kedves és szolgálatkész volt. :) Biztosan visszamegyek még.
Engem át*tak, foglaltam időpontot csütörtökön, fél óra kocsikázás után megbeszélt időben hívtam, de nem vette fel, majd kicsit később felvette, és közölte, hogy talán később rá fog érni.
Én mém mindíg betartottam az igéretem, de már rengetegszer eljátszották ezt velem. Kezdem megunni.
Ujjé örvendjünk mert újra leszállt közénk az Istennő.Aki ismeri tudja kire gondolok aki meg irigyli az nyomkodhatja a lefele ujjacskát amin csak nevetni lehet.
Bingó! 👏
Én is be akartam jutni az Ivett-hez, teccett a portfólió és ő maga is, csak sajnos pár hete volt egy meghíúsult időpont foglalásom az Anna23-hoz, amit nem tudtam időben lemondani! A telefonokat kezelő diszpécser kisasszony pedig volt kedves elmenteni a számomat, így közölte velem, hogy nincs második esély ezért és nem is hagyta, hogy megmagyarázzam mi történt akkor.***moderálva***. A hangját felismertem és felismerném bármikor több száz között is. 🙄😊 Így sajnos nem tudtam az Ivettre felkéreszkedni..
Megvan az a videó ahol TeryBlack mondja a riportercsajnak, hogy "b@ssza meg magát?" Na ott nézd meg a másik "hölgyet" aki ott van vele. Kísérteties a hasonlóság.
Pedig ő izgatja itt talán már csak a fantáziám.Szabina 22: Ő van a képeken mégis valahogy kicsit jobbat vártam... A ***moderálva***, hozzáállás abszolut teljesen nulla,csendes ,tartozkodó. Franciája szintén nulla... hozzá sem megyek többet...
Így igaz, én is tapasztaltam!
Sziasztok, Alina(24) nevu hirdetorol valakinek infoja esetleg?
Egyebkent a most hirdeto Alinarol van valakinek infoja?
Hali. Szombat estém nem volt túl sikeres :( Először is menni akart a Nihánhoz mivel ő nagyon jo, de amikor ráértem volna abba az időpontba foglallt volt már, igy nem tudtam. menni de ami késik nem. mullik :) (Gábor Tomi jó neked te bejutottál hozzá ) Hívtam az Elizabet 25 teloba kedves hang, aranyos de nincs natur francia, pedig emlékszem amikor utoljára beszéltem vele akkor tisztán emlékszem, hogy nem mondta nincs Nf, de szíve joga eldönteni mit válall be, de róla se mondtam még le mivel ajánlották ne hagyjam ki :) Következő hivásom a Cintia volt, képei bejövősek de sajnos ott se volt jo az időpont, de megbeszéltük hamarosan egyeztetünk egy alkalmas napot ami mindkettőnknek megfelel, mivel nem akartam haza jönni csak ugy naturba ezért felhivtam a Maja 23 és meglátogattam. .......
Tudnátok olyan hölgyet ajánlani debrecenben akinek van piercing a nyelvében?
Én már csak hozzá jártam, legyen szerencséje megérdemli.
sziasztok!
Viktória 23 (masszázs)-nál járt már valaki? Megköszönném az infot!
Üdv
Alina kerülendő , lehúzós a csaj... Semmit nem lehet se mellet fogni se simagatni se puszilni . Az 1 órából 40 percet beszélget ,dohányzik meg az instagramon nézegelődik.És nagyon ***moderálva***.Ő az a nő akihez csak 1x megy az ember. Legalábbis én...
Sziasztok!
Hétvégi beszámoló Anna23-ról és Ivett22-ről. Mivel mindketten Debrecenben rendelnek és még egy helyszínen is, így a lakással kezdek: belvárosban könnyen elérhető, a közelben ingyenes parkoló, a 10emeletesben kevés mozgás, gyors kaputelefon kezelés, lakás nagyon rendben, tiszta és hangulatos. Fürdőben több tusfürdő, tiszta törülköző.
Na de a lányok.. Anna23-al sikerült pentek kora délutánra egy egészre időpontot egyeztetnem, gyönyörű ruciban fogadott uaz a lány mint a hirdeteseben is, imádni való csaj és nagyon felkészült franciabol is, mivel elég éhesen érkeztem sikerült is kivégeznie elég hamar, ami után kellemesen elbeszelgetunk, s itt jött az infó, hogy Ivett is ott rendel...
Szombaton hívtam a Ivett-t.. kicsit nehezebb volt elérni, de kora estére sikerült nála is időpontot egyeztetnem.. parkolás, csengetes, ajtonyitas.. és a lány gyonyoruuuuu.. nagyon nagyon.. gyors zuhany. szobába be.. s megérkezett kicsomagolva.. NF-el kezdtünk, utanna kicsi KF.. próbáltam kitartó lenni de ilyen hamar sztem sose lett még végem, egyszerűen bomba a csaj, lesi minden kívánságod, s nagyon odafigyel 🙂.