Igen, Ts Connie25 volt a párja, öt közös fotón szerepelt. Tavaj november 16-án regiztek.
Igen, Ts Connie25 volt a párja, öt közös fotón szerepelt. Tavaj november 16-án regiztek.
MA IS ELÉRHETŐ VAGYOK 😊 VÁROM MINDEN KEDVES ÚRIEMBER HÍVÁSÁT ....😊😊PUSZIM ZARA
Sziasztok!
Valaki tudja mi lett Fahéjjal vagy Levendulával volt pár neve mindre már nem emlékszem. Kb. 1 éve már nincs pedig ő annak idején jó volt nagyon. Legutóljára a Nympha Bárban volt Révfaluban.
Ott volt valaki? Tapasztalat?
Sziasztok! Alina 25 ről valakinek valami infója? Elég meggyőzőek a képei, de semmi infót nem találok róla.
Milyen jó hogy mindent pontosan vezetel, így mi is tudhatunk mindent. Kösz .....
Varom én is az infokat! Köszi
Nina23? Szandra23? Gina24? Alisa? Varom a friss informaciokat! Köszi
Eysan egy 0!!!!!!!! Teloban lehozza a csillagos eget!!! Mikor ott vagy akkor teljesen más minden parancsolgat ő mondja mit hogyan!!! Na ne!!!!!!!
Kedves Vendégeim!
Tájékoztatlak Titeket, hogy május 25-én pénteken nem dolgozom.
Puszi,
Lara
Sziasztok....Hajdúszoboszlón...hírdeti magát Lussyke néven az apró-részen egy helyes csajszli....ha volt már nála valaki dobjon már rám infot róla vagy írja már meg itt a tapasztalatait....thx
Következő hölgyekről van valakinek véleménye? Minden hölgy debreceni, ezt nem írom le külön.
Colett (22), Annabelle (27), Irinia (20), Alisa (28), Timi (20), Leoneta (19)
Ha valaki meglátogatta őket akkor szívesen látnék egy élménybeszámolót. Mennyire felel meg a valóság a képeknek? Stb. Stb.
Akivel mostanában szemezgetek az Nati 23, egy kis info jól jönne ha nem, akkor próba szerencse. ...... :)
Ó... :( Hosszú kihagyás után mostanában szerettem volna talizni veled.
Olyan kiábrándító, amikor hülyének nézik a vendéget.
Most itt van újra Natalie(32) és nyom egy olyan dumát a hírdetésében, hogy "Uraim! Először itt Debrecenben...."
Már nem egyszer volt itt, legutóbb pl. épp a borok bírájának terén lehetett felpróbálni. Tavaly meg ha jól emlékszem még egy olyan turnéja is volt itt Debrecenben, amikor egy travival közösen vállaltak be édeshármast.
Erre most próbálja magát újnak eldani itt. Én kérek elnézést! Pffff
Üdv mindenkinek! A minap meglátogattam Anett 38-at.Rég voltam már nála, de semmit sem változott. Ugyanolyan energikus és kíméletlen. Teste pazar, milf kedvelőknek egyesen ajánlott.Csak egy sima franciára léptem be hozzá, de felért egy aktussal.... csak ajánlani tudom. Szöszivel együtt már rég a szívembe lopták magukat, és véleményem szerint ők a leg megbízhatóbbak, korrektebbek. bisztosan meglátogatom még őket. :)
Haat, staffi kolléga felrakta a lécet, de teljesen jogos, én voltam a hülye, hogy nem kérdeztem rá előbb privátban. :)
Szemezgettem már Cintia (24)-el egy ideje, az étlap perfekt lefedi a gasztronómiai igényeimet. Ami miatt szkeptikus voltam, hogy máshol nem Cintia, és nem 24 éves, valamint hónapok óta 'ezen a héten' várja az érdeklődőket + az itteni duplikált hirdetése sem a bizalmat erősíti.
Ezeket félredobtam, lebeszéltük a randit, és még telefonban is minden passzentos volt, kedves, aranyos, segítőkész.
A találka viszont egyes alá. Barátnő feelingnek nyoma sincs. A csók inkább lehangoló, a francia monoton, unalmas. Sikerült zsinórban a második huszonéves fadarabot kifognom - persze lehet, hogy csak én nem jöttem be neki.
Na és akkor hát srácok, Kira 20 az aproba szokott hírdetni, csak hol fent van a hírdetése aztán leveszi, ***moderálva*** :) Arra felhivnám a figyelmet ,hogy nem arrol a Kira 20 beszélek aki arcal hirdet a nagyhirdetésbe !!!! Kor valós, arc nekem nagyon bejön, testre nagyon formás fenék, kis cicik fullosan csinos! Barátnőnek simán elfogadnám , bárhol meglehet vele jelenni! Hozzáállás: Cserfes, közvetlen semmi nyafogás közbe! ***moderálva*** Félórába NF, KF, végén franciával akartam befejezni kérdeztem ugy lehet? simán rávágta, hogy persze! Összeségébe egy dekoratív vagány csajszi aki remélem marad még itt nállunk mert, hogy én ujra megyek akkor hozzá az is biztos! Feldobta a napomat a hölgy teljesen!
Egy új kis csodás fénylőcsillag van nekünk nyíregyen, remélem sokáig marad itt most jöttem tőle rendbe van nagyon :D
Kedves,, (vagy inkább kedvetlen és az egész világra haragszik) TomAgozmozdony! Szerintem ebben az írásban több volt a rosszindulat mint a valóság! Minek maradtál, ha nem is tetszett igazán?!? Na és ha olyan rossz volt akkor miért nem jöttél inkább el?!?Volt már olyan lány akivel megvoltál elégedve?!? Miért nem maradsz otthon akkor a jól megszokott Amerika barátnőddel Kézivel!?! “Ő” biztos nem okozott volna csalódást! 😘
Győrben Várom szeretett régi és leendő új partnereimet!Ne habozz hívj,s gyűrjük a lepedőt!