staffi,
hirtelen döntés volt...hiba, tudom.
staffi,
hirtelen döntés volt...hiba, tudom.
Ne is haragudj meg de.... miért nem érdeklődöl előbb? pl. . ,azt hittem vagyunk annyira jóban mi is..... hogy rám irj! Évek óta hirdet a hölgy lett volna info róla bőven :(
Orsika 22:
Napokban sikerült meglátogatnom Orsika 22 nevü leányt.
Tájékoztatás, egyeztetés csillagos ötös.
Helyszín: Jósavárosi piac mögötti sok emeletes sokadig emeletén. Lakás célnak megfelel. Rózsák előre elkérve.
Lány külső: szubjektív véleményem szerint kor nem valós, inkább közelíti a 30. Test felejtős, fogak ápolatlanok. Amire csak rózsák rendezése és ruha levétele után derül fény..
Elkísért zuhanyozni, közbe a folyosón találkozok a másik szőke hajú leányzóval és a vendége árnyékával. Felháborító.
Mellékesen a másik lány sokkal helyesebb és csinosabb..már amennyire volt lehetőségem megfigyelni pár másodperc töredéke alatt.
Zuhanyzó közepesen tiszta vagy közepesen koszos, nézőpont kérdése. Törölköző 1 a fürdőben és full nedves, nem friss, használt!! Valószinüleg, hogy az előttem fürdött másik lány vendége is azt használta. Felháborító!!
Szobába érve, felkínál más lehetőségeket “extra” néven, ami lerövidítené az előre leegyeztetett és rendezett időt felére. Mivel határozott nemet válaszolok, a lány teljesen komolyan megsértődik, figyelmeztet, hogy bár 1 óra van megbeszélve nem mindenkinek megadja a második kanyar lehetőségét stb. Itt már teljesen kiábrándító a dolog, de rózsa rendezve, maradni kell.
Francia 3/10, action 2/10. “Legyünk túl rajta, a második menettől is menjen el a kedved” filling. Ezt többször szóba is hozza, francia és action közben is. Stb stb..
Felöltözve és ajtóhoz érve végre vége érzésem van, elfelejtem és élünk tovább. Végre nyár és süt a napocska.
Itt lenne a “finito la comedia”..
...DE...
Kilépve az ajtón, találkozok a másik lány vendégével, aki pont előttem jöhetett ki az ajtón és várja a liftet... mind ketten értjük a helyzet kínosságát, de mosollyal kisérve szétválnak utjaink földszintre érve..
Biztosan soha többet.
Derüs izéket...
N.
Szia !Én tudok csak írd már meg,hogy Győben,Szegeden,Pécsett,vagy éppen Pesten szeretnél dugni Drága Gabika69!
Tisztelt Szerkesztőség!
Bocsánat,ha akadékoskodónak tűnnék,szükségem volna logikus tájékoztatásra az oldal működésével,pontosabban a fórum felépítésével kapcsolatban!Mint látható a bejegyzéseimből,próbálok aktív résztvevője lenni ennek a közösségnek,és tapasztalásaimmal azt szolgálni,amiért ez a fórum létrejött!Szerencsére ismét megadatott,hogy sikerült néhány kedves ,és sajnos unszínpatikus hölgyet is meglátogatnom az ország nyugati felében!Megosztanám élményeimet,de nem tudom eldönteni hol tegyem ezt,melyik topicban,hogy a kedves érkedlődőknek egyszerű legyen!Én mindig az aktuális város topicjában teszem ezt,de megtehetem a Pozitív,vagy éppen a Negatív tapasztalatok között is,csak akkor több helyen kell keresgélni!És ugyan ez a helyzet a kérdésekkel is,azoknak is kűlön topicjuk van,sokszor helységnév megjelölése nélkül,csak a név leírásával érdeklődnek,és így a válaszok is elmaradnak,az azonosítás lehetősége miatt!
Tessék már nekem leírni,miért jó ez a széttagoltság,miért nem lehet ezeket e tapasztolatokat,és kérdéseket az aktuális város popicja alatt megjelentetni,hogy egy helyen lehessen tájékozódni!Persze,ha fontos a honlapon eltöltött idő,akkor értem!
Egyébként,ha már "tollat" ragadtam,szeretném megköszönni azt a színvonalat,amit kialakítottak, hosszú éveken keresztül sikerült megtartani,és egy nívós honlapot üzemeltetni!
További sikeres működést kivánok!Üdvözletel,Kb.!
Helló. Nadi 22 Nyíregyházán ha valaki meglátogatta elmesélhetné! Húúú az a szép popó....
De szép kiscsaj ez a Liza25!
Jó estét!
Ez csak szöveg! na de mi a valóság meg milyen a műsor.. ez itt a lényeg
és a szöveg is ígéretesnek tűnik!!!
Hú, de szép kis csaj ez a Liza 25!
Pamela csodaszép !
Kedves vendégeim.
Már csak rövid ideig tudtok meglátogatni utána elbúcsúzom tőletek.
Hívj mihamarabb , ha még találkozni szeretnél velem.
Ivett 22: Visszajárós vendég voltam ,de mióta ingázik nagyon nehéz egyeztetnem. Viszont a múlt héten sikerült. Nagyon szép lány és tudja mi kell ahhoz , hogy itt az egyik legjobb lehessen. Emlékeim szerint nem ilyen kék a szeme eredeti színe(és nekem jobban is tetszik az erdeti) de ez semmit sem von le a produkcióból.
Nina 23:
Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam , sokadik próbálkozásra sikerült.
Lakás: Parkolás fizetős és kissé nehézkes.Lakást nem láttam belülről
Külső: Számomra nem derült ki milyen a hölgy külsőre mivel teljesen más lány fogadott , így nem történt semmi.
Hozzáállás: Hívtam és mondta , hogy egy óra múlva jó neki. Ok vártam az egy órát majd hívtam. Telefonban azt mondta mehetek és megadta a címet. Megérkeztem ,hívtam elsőre nem vette fel. Visszacsörög és mondja várnom kell 10-15 percet.Kérdezem miért , hiszen 5 perce mondta , hogy menjek. Gondoltam ok és vártam. 15 per múlva hív , hogy ott vagyok még? Mondom igen,ok akkor lejön értem. lejött egy lány aki természetesen nem az a lány volt akivel találkozni szerettem volna! Kérdezem ,hol a másik csaj , erre ő kiment egy ügyfélhez.Persze hazudott mint a vízfolyás! Kérdeztem , hogy kivel beszéltem , ő azt mondta h a másik csajjal . Eljöttem és hívtam a számot , de kinyomta a telefont!
Elégedettség és Ajánlás: Az a gond, hogy sokan játszanak az ember idejével.Nekem gondosan meg kell tervezni egy ilyen kiruccanást! Volt egy B -tervem ,de annyira sok időt várattak , hogy arra már esélyem sem volt , hogy meglátogassam! Vigyázzatok mert szerintem a képen látható (hölgy) szerintem nem fogad! ÁTVERÉS AZ EGÉSZ!
Anitabellini: Nem kell bemutatnom szerintem! Nekem még mindíg ő a kegvencem. Kicsit több a rózsaszál az átlaghoz mérten , viszont a szolgáltatás is átlagon felüli!
alina-val mi a helyzet? tudja valaki? felépültek már azok a cickók?:D
Sziasztok. Két beszámoló :)
Ivett 22 . Egy szó nagyon jól kifejezi őt, gyönyörű! Nagyon szép, nagyon csinos, gyönyörű a melle is és engedi is hogy foglalkozzanak vele! A hozzá állását jól tükrözi hogy komolyan gondolja a jövője megalapozását ebből. Teljesen barátnő feeling, kedves, mosolygós és készséges, nem tudtam olyat kérni tőle amiben nem lett volna benne.
Ninettke: Rég terveztem hogy meglátogatom őt, kár volt eddig várni. Ő is nagyon szép és csinos, nála már érezhető jobban a rutin, úgy feltüzeli az embert hogy csak bírja ki. :) Nagyon nagy élmény volt, biztos megyek még hozzá!
Mindkét lány megér minden fillért! :)
Üdv. Nagyon szépen köszönöm a kedves ajándékot, aki az ajtóm előtt hagyta a csokit, de így nem tudom ki volt :) és még ötletem sincs. Ha esetleg valaki magára ismer, hívjon már fel, hogy megköszönhessem neki telefonon is. :) Aranyos és kedves gesztus volt. Puszi Jázmin
Annabelle (27) nevu lanyt meglatogatta mar valaki? Nagyon szimpatikus a hirdetese!
Marcsi 45 milfről vélemény valakinek ?