Hívtam vagy 💯 szor de nem veszi fel. :(
Hívtam vagy 💯 szor de nem veszi fel. :(
Én csak elsőrendű beszámolókat hallottam róla. Nekem nem volt szerencsém hozzá, sajnos kifutottam az időből annak idején. Viszont annyit elmondhatok, hogy már a telefonban egy egész más dimenzióba kerültem. Mind a hangja, mind a hangsúlya egészen eltérő a megszokottól. Már maga a beszélgetés feldobott és azonnal kedvet csinált.
Üdv,
a jelenleg zalaegerszegen dolgozó Lindáról valami tapasztalat valakinek van? Köszi.
T.
Transzi mikor lesz Komáromban?
Sziasztok! nyíregyházán örömlányok melyik uton találhatóak?
Kedves vendégeim!
Tájékoztatlak Benneteket, hogy június 15-én pénteken nem dolgozom.
Puszi ,
Lara
Néhány legutóbbi látogatásom röviden!
Bella42
Ami azt illeti mikor beléptem szebb és csinosabb nőre számítottam, de hát a szépség múlandó, 20 évesen biztos szebb volt...és hát mivel nem igazán jött be testre sem annyira de viszont tele voltam azért maradtam.
az idegen nyelv ismerete jó csak elég kellemetlen dolog hogy közben a rágószervét is használta. Így hamar a lényegre tértünk. több pozitúra után kértem hogy intézzen el kézzel de mivel nem volt meg az a bizonyos kémia elidőztünk vele de nem maradt el a happy end. Mindenesetre nekem egyszer elég volt.
Szofi41
Mikor beléptem egy szép arcú nagyon csinos nő fogadott... 10 évet simán tagadhatna. Barátnő feeling is megvolt. Ápolt közvetlen személyiség.
Még megyek vissza.
Seherezádé21
Mindenki szuperlatívuszokban írt róla a fórumon. Én sajnos nem tehetem, és megvan az oka.
Az okés hogy szép és nagyon csinos lány de állandóan kenőanyag kell neki, pont mikor elmennék. Utána persze hogy ráadást kell kérni amiért persze szól hogy extra time amikor majdnem végem megint szól csak hogy ne engedjem el magam eléggé és feszélyez ezzel. Persze hogy a kedvem is elmegy ilyenkor. Az is lehet hogy csak egyszerűen nem vagyok neki szimpatikus.
Nekem 1x is elég volt. Kár érte mert ismétlem szemrevaló izgató csajsziról van szó.
Na végreeeeeeeeeee......... :D Zsófi elérve és megyek issssss amikorra le van beszélve. . :D
Szia. Nem szokott hirdetni már, és nehezen is elérhető, de ha szerencse fia vagy akkor néha sikerülni szokott. :)
Üdv!
Valakinek van esetleg tapasztalata Ginger Black (20) leányzóval kapcsolatban? Milyen a masszázs? Van nála happy finish? Látom , hogy szex mentes , de remélem azért vmi pluszt (kézi vagy francia csak vállal). Testre nagyon jónak tűnik. Látom friss hirdető , de ha valaki kipróbálta volna már akkor megköszönöm a beszamolóját. Üdv
Szia staffi,
Érdeklődni szeretnék, hogy Daniella hirdetése merre található, mert már jóideje nem látni és ha elérhető meglátogatnám.
Köszi előre is.
Akkor ma vagy holnap frissisd fel a Daniellás emlékeidet :D
Lana26 a legjobb és legkedvesebb és mindenki felett álló lány nem Győrben, hanem az egész országban! (Számomra mindenképpen!) Aki fikazni próbálja az nyilván nem valós, csak és kizárólag a lejáratás a célja.
Elfogult amit írtam, de ez csakis neki köszönhető, hogy elfogulttá váltam vele kapcsolatban.
Kedves vendégeim! Tájékoztatlak benneteket, hogy a héten leghamarabb csütörtökön leszek elérhető, addig nem dolgozom. Köszönöm megértéseteket előre is! Üdv Szofi Nyíregyházáról.
Bianka20, vagy Vanda21-ről valaki tud infóval privátban??? Köszönöm!! Várom!!
Sziasztok kan társak !! Mendyről és Judie ről vki tudna infot adni ??
*** moderálva *** meglátogattam Maya 23at. Nem az első eset volt. Nekem bejön a csajszi a szórakozottsága ellenére. Engem jól le szokott rendezni. Bf maximális.
Nihán 23: most Maya 24 Debrecenben. Én Nyíregyházán voltam nála. Bejutni nem volt egyszerű,de megérte. Magas nagyon csinos finom illatos csaj. Izgatásra nagyon jól reagált. Full barátnő feeling. Daniellás emlékeim már halványulnak, de szerintem a Nihán jobb volt. Igazi tündöklő csillaga lehetne a városnak ha visszatérne. Ha Debrecenben jarok jiztbizt meg fogom látogatni.
Nati23: nekem is mozgatta a fantáziám amíg meg nem látogattam. Azóta nem. Elég nagy darab, illatosnak egyáltalán nem mondanám, bf nincs. Idő nagyon szűken mérve. Nekem rossz élmény volt. A rózsát nem éri meg.
Helló!
Klau (25) Nyíregyháza.
Azt szeretném kérdezni,hogy tényleg ilyen szép mellei vannak élőbe is? Van valakinek tapasztalata vele?
Udv:
Trash