Úgy látom rá kaptál a jóra :) Nincs mit!
Úgy látom rá kaptál a jóra :) Nincs mit!
A mai nap dolgom volt Nyíregyen igy lebeszéltem a Zsófi 34 hogy meglátogatom. Ajtónyitás, ölelés, két kellemes puszival üdvözölt! Szobába be, első kérdés zuhanyzás? Persze mondtam, közbe emlitette van egy új lány is ott kérdeztem ki az, mondta Amira 24 aproba hirdet, ma pont láttam a hírdetését mondtam, behivta bemutatta, nagyon kedves aranyos lány volt, mikor elköszönt az Amira megfordult megláttam a szép kis popsiját még megkívántam :) de visszatérve a Zsófira, a fürdőből visszajövet leültem az ágyra odajött bele ült az ölembe erotikusan vonaglott közbe csokolgatta a nyakam a fülem, á, á, á, teljesen felizgatott! Tudja mivel lehet pillanatok alatt felkeményiteni a férfi embert! Őrületes az a nő amit tud az ágyban, francia kegyetken joooo, nem nyafog, olyan kisugárzása van, hogy leirhatattlan! Lovaglásba nagyon ott van, amikor lovagolt néztem az arcát, olyan érzéki megnyilvánulásokat láttam az arcán hogy teljesen átadtam. magam én is a hekyzetnek és ugy lett végem ahogy meglovagolt a Zsófi! Komolyan mondom ez a NŐ egy csoda! Köszönöm Gabonak aki folyamatosan irta nekem, hogy ki ne hagyd a Zsofit probáld hívni, újra elérni! Nagy élmény ez a Nő :) Más :Később hivtam az Amira 24 hogy csak nem hagy a vadász ösztön, beszéltem is a lánnyal de ma már nem fogadott vendéget pedig kiváncsi lettem volna rá milyen is lehet a szolgáltatása, de ami késik nem mullik :D
Sziasztok! Nyíregyháza környékén keresek olyan Dominát, aki segítene az S/M játékok élvezetes kínjait átélni. Aki türelmes, de szigorú. Még ha átutazóba is jönne egy igazi Úrnő, az is jó lenne. Az a lényeg, hogy fantáziadús legyen, perverz és keménykezű.
Öngól és nem is kicsi :P
Sziasztok lányok! Olyan lányt keresek vagy lányokat akik szeretik a vad szeretkezést.Szeretném kipróbálni hármasba.Üdv Sanyi
Sziasztok! Lora 19-ről van valakinek infó?:)
most látom ezt a lanás témát. nem sokat néztem ide az utóbbi időben. ahogy lányoknál sem voltam mostanában,de annyi felé nem is megyek,mert hiába hirdetnek itt néha 70 meg 100 fölött,egyszerűen érdektelenek...meg már némelyik amit elkérne arra kis rövid időre...áá, én annyit ezért már nem adok. vannak itt önmagukat sokra tartó nők,de nekem semmit se jelentenek.
most nem voltam nála,de jó tapasztalatot tudok mondani róla. mindig kedvesen,ölelve,puszival fogadott,kellemes érzést adva. aki helyette máshoz megy, megteheti, ezzel nem azt mondom,hogy senki más nem jó, de ha nála nem volt,sajnálhatja.
neki a vendég,az vendég,nincs privát hitegetés,ha valaki mégis próbálkozik,helyette lesz tiltás. és talán jobb így. csak akkor azért,amiért...és semmi más.
mielőtt valaki bele okoskodna,nem vagyok sem menedzsere,(neki erre nincs is szüksége) sem más ismerőse. szigorúan csak,mint vendég ismerem!! az életkorával sem trükköz,annyi,ami ki van írva. és olyan,ahogy a képen van. jönnek majd gondolom,az irigy,lekezelő jelek,kb. hirdetőktől, álvendégektől :), de hiába....attól neki rosszabb nem lesz.
és ő nem írogat vendégeknek,hogy menjenek hozzá....mint régebben egy szőke,magát nagyra tartó,kis semmilyen fadarab (24 éves) csaj,az egyforma,kb. nyaraló albumba való képeivel. na de ez már érdektelen.
Te nagy lana fán. Tök unalmas már a lana iránti picsogásod itt állandóan. Ha szerelmes vagy belé akkor mond meg neki Nyilván nem kellesz neki ezért próbálsz nála így be vágódni de ez szánalmas. Lana lana lana. Nagyon unalmas már.
Anna23
Lakás igényes, nagyon szép tiszta! Fürdő szintén, minden van ami szükséges.
Már nagyon kíváncsi voltam az arcára, mert a képei nagyon tetszettek.
Nem csalódtam, sőt! Nagyon szép lány! A képei teljesen fedik a valóságot.
Gyors zuhi aztán bekísért a szobába. Kölcsönös simogatással kezdtünk.
Aztán NF, ami nagyon finom, érzéki volt! Egyik legjobb amit valaha kaptam!
Utána én kezdtem kényeztetni Őt.Végigcsókoltam, simogattam a gyönyörű testét!
Nagyon jó illatú, selymes a bőre. Minden porcikáját imádtam!
Több pózt próbáltunk, mindegyik szuper volt.
Anna teljesen a kedvemben járt.Úgy éreztem magam , mintha a párommal szeretkeznék!
A befejezés is jól sikerült. A végén még odabujt hozzám, beszélgettünk egy keveset.
Nagyon kedves, közvetlen lány! Az egy óra úgy elszaladt, mintha pár perc lett volna.
Az első perctől az utolsóig nagyon élveztem.
Részemről nagyon ajánlott!
Sziasztok ! Spriccelni tudó lányokat keresek. Aki tud ilyet, kérem, hogy írjon akár privátban.
Ez még hiányzik a bakancslistámról !
Volt itt korábban polemizálás az irreális mell/derék/csípő adatokról. VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu . VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Ez megint nem a nukleáris fizika irányába való érdeklődést jelenti a hölgy részéről. És nagyon egyszerű a magyarázata:
Az egyszeri menyecske ugye melltartót úgy vásárol, hogy rá van írva 85c. Na ebből ő tudja, hogy a mellbősége 85. A bugyit viszont nem így árulják, szóval amikor feljön a questionbox, hogy mennyi a csípő/derék, akkor max elővesz egy colostokot, beáll a tükör elé, kihúzza a hasa előtt, és látszatra beírja a 28-35cm értéket. Mert arról még az életében nem hallott, hogy miért a 90/60/90 az 'etalon' - szóval röviden, ez lehet simán méréstechnikai hiba. :D
Nézd meg:
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Egy ~180 centis hölgynek a 70/65/70 - bár már kértem tőle magyarázatot, a fényképek alaján ránézésre 80/65/85 :D
ehhez képest
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
A 165 centis cseppjány 85-ös mellbőségel? :D És itt már az extrém darázsderék is bejátszik (85/27/27)
Szóval szimplán Hanlon borotvája az ilyen eset, de azért el lehet rajta gondolkodni. :)
Üdv!
Az apróban hirdető Lujzána illetve Klau nevű hölgyekkel van valakinek tapasztalata?
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Debrecenben a Tócos kert/Derék utca környékén tudok hirdetőket mondani nekem? Illetve ezen a kornyekwn olyan helyett ahol utcai lanyok vannak? Előre is koköszön a segítséget
Hello!
Tiffany-ról valaki? Olyan kamusnak tűnik...
Üdv makk társak :D
Letti 22 nél esetleg járt már valaki?
Mivel üzenetet nem lehet neki írni,igy itt érdeklődnék elöször járt-e már valaki nála?!
Szeretnék róla többet megtudni mielött felhívnám!
Érdemes-e rózsaszálakat fektetni a találkozásba!?
Üdv Szexyboy
Sziasztok
Vanda26-nál (a fehérneműs fotós) jártam nemrég. A helyszín a nagyállomás környéke. Pont úgy nézz ki mint a fotókon. Kicsit csendesebb típus, de nem volt unott.
Én egy kellemes fél órát tölttem nála. Nem volt semmi extra, de egyáltalán nem bántam meg.
Zira22-t látogattam meg végre. Nagyon kíváncsi voltam már az olajos masszázsára. A meki környékén található. Nála is a fotók abszolút hitelesek. Viszont itt már
nagyon jól el van adva az egész műsor. Egyrészt nagyon szép szerintem arcra, gyönyörű a szeme, végig nagyon beszédes, kedves és érdeklődő volt. A masszázs is elég
alapos és kemény volt. Az olajos test masszázs közben olyan kívánatos volt, hogy legszívesebben jólme***** volna. :)
Azonban itt még NF sincs sajnos, viszont abszolút elégedetten távoztam.
Tudnátok ajánlani nekem egy lelkes, kellően mély torkú lányt? Mostanában sokszor nyúltam mellé és szeretnék végre kellemes élményekkel gazdagodni...
Sziasztok. Kinga 21 nél jártam ma, igaz nincs lakás autóban voltunk. De a lány 100 %os. Fiatal kora ellenére nagyon ügyes, semmi nyafi, igazi barátnő filling.Semmi síkosítóra nincs szügsége. Ez nagyon tetszett😊Cserfes minden úgy történik ahogy szeretnéd. Biztos visszamegyek. Ajánlom mindenkinek.
Sziasztok!
Kira 20: (apróban hirdet): Igazából sosem nézem ezt a szekciót, ajánlásra mentem hozzá. A 100 méteres parkolóban pont 1 hely volt a lakás előtt (lehet csak véletlen :)) Áhhh Rock utca. Lakás célnak megfelel. Fogdás melltartóban és bugyiban. A rózsák átadása után mondja Kira, hogy 1 órát maradok nem szóltam. Gondoltam megnézem előtte, mert volt már olyan hogy máshoz 1 órára mentem és igazából elég lett volna a nőből 10 perc is. Na szóval Kira: Szép arc, feszes fiatal test, selymes puha ápolt bőr. Nem szeretnék regényt írni röviden: NF nagyon jo.. mint a filmekben kb olyan átéléssel csinálja. Akt: előről kezdtünk és hátulrol fejeztem be. Hátulrol jó a kilátás húúh feszes kerek popsi. Miután kipihentem az első akt utáni fáradalmaimat, még kértem egy NF-et mondom hátha bírom, nagyon "lágyan" csinálja, nem is birtam sokáig pár perc és kész voltam. Utánna könnyes búcsút vettünk és kiléptem a valóságba :D Köszönet Zsolokának az élményért :))) Ha lesz időm de nem lesz, akkor még visszatérek hozzá.
Nagyon szép lány én is kiváncsi lennék volt e nála valaki és milyen volt!?