A Priv.üziknél nagyon bedurciztál, pedig nem velem kell a Q*vákon összekapni..! Osztani szorozni kell az infókat, a többi csak sallang, még az is amit átélsz együtt velük.
A Priv.üziknél nagyon bedurciztál, pedig nem velem kell a Q*vákon összekapni..! Osztani szorozni kell az infókat, a többi csak sallang, még az is amit átélsz együtt velük.
Ha szimpi vagy neki szerencséd van!Olyan lessz mint a filmjeiben de ha nem akkor csak olyan lagymatag!Amugy tiszta ápolt korrekt pici lány!
Teljesen rendben a Nő. A képein ő van, egyedül talán a popsin van minimális retus. Arcra is zsivány, kedves nyitott szexi kis dög. Cicik is jók. Nagyon jól mozog a brére, a frencsájsz csillagos jeles. Nagyon szép közben az ajka, úgy értem amikor csinálja. A lakás is ok, tiszta, csendes, közel a belvároshoz. Nincs nagyüzem sem.
Idegesnek látszom ?😂😂
Miért lettél ennyire ideges? ..mert ha ettől, akkor ez elég groteszk..
Írtam privit okoska!Van még mit tanulni!Mielött hülyeségeket irkálsz!😉😂
ÉN IS JÁRTAM A HÖLGYNÉL NEM IS EGYSZER MINDIG A MAXIMÁLISAT NYÚJTOTTA ÉS BIZTOS MEGLÁTOGATOM MÁSKOR IS
A képein ő van. Én csak kétszer voltam nála, a nő testileg full rendbe van, arcát is lehet látni. A kezdés ismerkedős finomkodó, nehéz kizökkenteni a nyugalomból. Nekem nem sikerült. Fr*nciát csinálja rendesen, technikát váltogatja, de nagyon nem ráizgulós fajta. Állítólag szimpatikus voltam neki, próbáltam nyalni is, a punci szép, a nulla reakció miatt, elfogyott a lelkesedésem. Pucsított korrektül, nézte, hogy a gumi stabíl legyen, vagy 2-3 percet toltam, hallkan nyögdécselt ugyan, de ha ennyire zsér a lelkesedés erre, akkor az lelohaszt. Az is lehet, hogy én nem tudtam feldobni. A végén azért szájjal szépen lassan megcsinált.
Amikor látom ezeket a zűrzavaros hirdetéseket,akkor sajnálom igazán hogy Zsuzsa és Kriszta abbahagyta.
Ez engem is nagyon érdekelne. Videót már láttam róla és elég jó.De esetleg aki járt már nála és tapasztalata mi lenne a lányról?
Szia Tilda 36 nagyon kedves és aranyos
Bársony 27 Debreceni lányról tud valaki valamit? Vagy akik jártak nála mik a tapasztalatai?
Ez az erőlködés felesleges, nevet változtattni eggyik naprol a másikra mi akkor is tudjuk nem Bianka 21 vagy :D Cherry... Cherry..... saját fotóval inkább, ugy sokkal hitelesebb lenne.. ...
Szia. Ugye nem gondolod rólam, hogy a levegőbe beszélek? ...ha valamiben nem vagyok biztos, akkor azt mondom, hogy "nem tudom"..! Az idő is ide erősít, amit jeleztél. Tavaly szeptember-október magasságában ismertem meg "jobban"! Egyértelmű, hogy nem írom ki, de elmondta, hogy hol, mit és miért!! 😎 És azt is, hogy kivel! Hoppá!😁 Azt pedig nevezhetjük rendes melónak.
Sziasztok!
Új vagyok még itt, pár napot vidéken töltök kiket ajánlanátok srácok? Fiatal lány kedvelő vagyok, szeretem ha beszédes is.
Elnézést makktársak.
Még nem voltam ilyen masszázsházban, meg semmi hasonlóban igazából.
Esetleg valaki valami rövid tapasztalatot megosztana velem?
Akár privát is szívesen fogadom, aztán ha rábeszéltek megosztom veletek természetesen én is a tapasztalataimat!
Előre is köszönöm!
Valeri ajánlott hölgy, nagyon kedves, korrekt, figyelmes és profi. A lakása is abszolút rendben van, ingyenes parkoló is akad a környéken.
Akkor nem volt neki nekem elhiheted jobban tudom mint te!Most van csak vagy egy éve!A szerelem nagy dolgokra képes!
Ja! Most már Nyíregyháza lesz az aktív hirdetés nélküli de még elérhető volt hirdetők bázisa. Ugye nem kell neveket sorolni..(!?)😁
Akkor is volt normál melója, amikor elérhető volt! Amikor kikerült a napisz*rra, kb azóta lett szétízélve minden. Valami biztos történt a háttérben, de azt hitelesen biztos, hogy nem lehet közösségi szájtokon összeszecskázni. Sajnos.