Pedig van amikor látod a hirdetését akkor próbálkozz. Nálam minden esetben felveszi a telefont. Érdemes.
Pedig van amikor látod a hirdetését akkor próbálkozz. Nálam minden esetben felveszi a telefont. Érdemes.
Urak! Anita (29) -ről tud valaki infót adni? Két hét múlva mennék a városba egy hétre, és hát nagyon bejön a képeken :) Minden infót megköszönök.
Anita a képek alapján,még renbe is van. De a modora egyenesen csapnivaló! Jól néz ki,de szinte mindig melegítőbe fogad. Másba még én nem láttam. Lekezelően viselkedik,egy nagyképű pesti liba. Megfogni,vagy tapizni nem engedi magát csak maga az aktus,de minnél előbb aztán mehetsz is. És a kedvessége is egy nulla. A társával a Rékával jobban jársz,vagy minden más csajjal itt Veszprémbe. De ezt döntsd el te magad. Az Odett például kimondott kedvesség,és nagyon jól néz ki,és van még több csaj is ha éppen válogatni akarsz. Anita szerntem teljesen negatív.
Egyetértek az elöttem író véleményével!
Teljesen igaza van!
Kár, pedig helyes lány!
Köszönöm a választ,hát,ebben az esetben nem fogom meglátodtani. De az ajánlott lányokkal beszélni fogok és a kedvesség fog dönteni. Köszönöm a gyors választ!
Sziasztok!
Kit ajánlanátok randira itt Veszprémben? Fontos, hogy kedves legyen és ne csak egy kufircról szóljon az egész.
Jonjo !
Maryanntt és Lílyt tudom ajánlani!
Alexáról valakinek mostanság valami élmény vagy infó? És még Irina is érdekelne de viszont ött nem érem el telefonon. Vagy olyan hölgy aki közel lakik a buszpálya udvarhoz és tényleg korrekt és kedves . Köszi előre is. :)
Irinánál érdemes próbálkozni szerintem nagyon jó, Stromfeld utcában rendel.
Szia, Maryann-t én is ajánlom. A másik hölgynél még nem jártam.
Irina csinos és nagyon kedves lány, a képek valódiak. Szép arca van és formás méretes mellei. Mindent megtesz a vendégért. Jól éreztem vele az eltöltött időt.Mindenkinek ajánlom.
Én Irinát vagy 20x-szor probáltam hívni még egyszer se értem el.Valaki tudja milyen időpontban lehet el csípni? köszi :)
Loránál már járt valaki,létezik egyáltalán ,soha nem veszi a telefont
Hívd kitartóan,akkor felveszi de tíz óra előtt ne próbálkozz. Nekem is véletlenül sikerült,oda is kerültem hozzá,de az egy óra megbeszélt helyett csak félórát vállalt mert szegénykém még nem is tudott ebédelni miattam. De elnéztem neki mert nagyon aranyos és kedves csini a csajszi. Csak hétvégén rendel,hacsak nincs iskolaszünet.
Sziasztok S.O.S Irináról és melodíról valaki beszámolót tudna adni elég fontos lenne köszi elre is
Tiffanynál járt már valaki?
Ki az akit *r/Érték arányba legjobban ajánlanátok, Például voltam egy hölgynél, ***moderálva***kért egy órára nemtudom ez sok e, vagy ilyenek az árak(a csaj nem votl a legfullosabb)
Szia Grid2! Lehet hogy csak fantázia a hölgy... :)
Nem csak vicceltem... Irina létezik. 1 aranyos kedves hölgy....:)
Sziasztok!
Volt már masszázson valaki Katánál? milyen a hölgy? egy képe van csak kint....
írjatok, megéri menni hozzá...