Gróf segíts!!! Nem bírom!!! Írjál nekem légyszi hirdetési szöveget, amit az értelmiségi analfabéta is megért, mert üresen hagyom, csak a német marad. Ők értik azt a két sort, kellemesen hívnak, udvariasan és okosan kérdeznek. Úgy látszik, elfelejtettem magyarul. Ott van, hogy rejtett számost nem veszek fel, tolja vmi állat többször egymás után. Másik: "Milyen extráid vannak?"
Vannak türelmes napjaim, a mai nem az. Te, ha az állítólagos értelmiségi nem vágja, akkor mit várjak a tanyasi Józsi bácsitól, aki nem is hallott még a masszázsról?! Szerintem direkt hergelnek, bár ez a következő normális érdeklődőig sikerül, vagy max 5 perc. Sok értetlent, szívatóst hallottam már. Kérdezi "értelmiségi", hogy mit keresek ezen az oldalon, ha nincs szex?!!! (Nem az első ilyen, szinte rendszeres. Szálka vagyok valakiknek a szemében nagyon, de már csak azért is maradok!)
Lehet, hogy vele nincs szex, attól még mással lehet, de honnan tudjam, bejövünk-e egymásnak? EXTRA!!! Minek néznek ezek engem? A Pl-en meg profi masszőrt keresnek Veszprémben, de megállás nélkül. NINCS EXTRA! Masszázs van vazze!