Lilla.27-29?
Lilla.27-29?
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését!!! ***
Hát ez vicc...Az új "lányunk" itt a városban aki fotógaranciát ígér pár napon belül,3órán keresztül 29 éves,aztán hirtelen(2óra) múlva 27?Megmagyaráznád,hogy a saját hirdetésed hogy írtad félre? (2évvel)
Sziasztok
Fannyka engem is érdekelne.Valaki valami infot.Itt vagy privibe.
Fannikáról valami infót fiúk légyszi osszatok meg. A képeken csinos, de a stílusára kiváncsi lennék. Azt hiszem nem rég még Fehérváron volt.
Tudtok Veszprémben ***moderálva*** pár órára??
Rebeka milyen?? Képek alapján csinos :)
Köszi az infót,sajnálom mert a képen jól néz ki,de akkor kihagyom.
Anita egy kis pesti öntelt, beképzelt műmajom.Kiértékeli a vendégeit és lekezelő.Ráadásul feszélyez,és szeret minnél előbb végezni,szabadulni a vendégtől. Nekem nem jött be mint szexpartner.
Nekem nem jött be a stílusa.
Sziasztok,
Anitáról tud valaki infót adni,köszi.
Klaudia mennyire ajánlott kategória? Vagy mennyire felel meg a képeknek???
Az új lányok csúszkamasszázsáról tudtok-e már valamit? Volt már valaki náluk? Érdekelne a tapasztalatotok, talán én is meg tudom látogatni őket hamarosan... Előre is köszi!
szia klaudia törödös rendes jóalakú
szia,
chatre nem jársz fel?
Őszintén sajnállak!! Nem gondoltál a rendőrségre, mint megoldásra. Nem kellene megvárni amíg egy őrült esetleg ennél is nagyobb bajt okoz.Javaslom őket, az ilyenre általában rámozdulna és elég jó eredménnyel. Mégegyszer és utoljára jobbulást kívánok Neked és én befejeztem ezt a témát...szia Ny.
Szia.A találkozón én jelentem volna meg a nyílt utcán,forgalmas helyen és semmiféle st..im nincs,mert ha lenne akkor most nem így festenék.Bosszúra sem készülök,mert semmi értelmét nem látom,én egy 58kgos lány vagyok nincs kungfu technikám,csak egy egyszerű nő vagyok.Jelenleg hatalmas fájdalmakkal. :-(
Kedves Chrystál!
Valamit nagyon félreértesz, vagy félre szeretnél érteni. Nagyon sajnálom ami Veled történt, és aki ilyet tesz egy lánnyal az állat. Igaz nem tudom pontosan mi történhetett, de úgy érzem, hogy erőszak áldozata lettél. Miért is írtam-amit már megbántam- mint régi regisztrált tagnak van egy hülye szokásom, ha valami felkelti az érdeklődésemet, akkor katt a regre és sokszor kiderül, hogy ki is írt. pld. önreklám, egyik lány a másikról stb. Gondolom ezt a funkciót nem ismerted, mert akkor nem fordulhatott vona elő, hogy a neved alatt egy másik lány, vagy kitudja ki az?? hirdetési lapja jelenik meg, aki történetesen Miskolcon dolgozik és aktív a hirdetése. Ennyi történt, mire Te Drága Chrystál azonnal találkozóra hívsz, ahol gondolom, a stricik kivont karddal várnának, mert valakit csak ki kellene fenekelni egy ilyen eset után:):)...Ilyen dolgokba nem megyek bele, főleg, hogy semmi közöm az egészhez. Ha elolvasod és meg szeretnéd érteni mit írtam, akkor talán sikerült segítenem. A szolgáltatásodról, Rólad, semmit nem írtam és egyébként meg kedvelem a jó masszőzöket, és gyakran vagyok vendégük...szia Gyors testi és főleg LELKI gyógyúlást kívánok, rossz helyen keresed azt amit szeretnél megtalálni, "Két sírt ásson aki bosszúra készül" mondják a kínaiak.Szia szép napot, remélem ennyi elég volt. Hajrá Diósgyőr!!!
Szia!Tesztoszterin szagú?Izomagyú?Voltál már Nálam?Ismersz egyáltal hogy ilyeneket mondasz rám?
Nem tudom hogy ismerjük e egymást,ezért kértem tőled egy személyes találkozót hogy lásd hogy elbánt velem valaki és én tudjam hogy nem Te voltál.Mosoda?Vicces,mégis támadsz! Ismersz?Miért nem adsz a kérdéseimre választ csak írogatsz?Mindenről ,csak válaszokat nekem nem.
Csak Neked:Hajrá Diósgyőr!Hajrá!
érdekes, hogy több mint egy éve van a kisasszony Veszprémben ha jól sacc de idáig nem volt ilyen ellenséges vele senki! Amióta megjöttek (tömegesen) az új hölgyek azóta van kitalálva.
Vajon kinek böki ennyire a csőrét? Ha baj lett volna vele már nem lenne itt!................
Lányok nem szoktak ilyen tesztoszteron szagú beírásokkal vitézkedni, sem izomagyúba átmenni. A koszos ingedet meg kínálgasd másnak, talán aki eddig hordta!!!
Szóval: már töröltétek a Diamond Masszázs reg.-nél található hibákat, amik a következők voltak(megismétlem talán megérted), ha kattintottál a Diamondra egy miskolci lány aktív fotós hírdetése jelent meg, és nem veszprémi hírdetés. Én ezt tettem szóvá!!! ...ennyi történt.Ha a strigó balfasz arról nem én tehetek, ha valaki bántott az pedig sajnálatos és megérdemli, hogy kapjon egy sallert...DE...az inges történetet meg felejtsd el, mert rossz helyre viszed a szennyesedet...talán egy mosodát kellen keresni... egyébként meg Hajrá Diósgyőr!!!