Szia!
A Szerkesztőség hétvégén nem dolgozik, általában. Szerintem várj hétfőig és válaszolnak. :)
Szia!
A Szerkesztőség hétvégén nem dolgozik, általában. Szerintem várj hétfőig és válaszolnak. :)
Tisztelt Szerkeztőség!
Ma küldtem maguknak emailt,de én az email címemre nem kaptam maguktól semmi választ,mert azt írták ide az üzenetekhez hogy már többet is küldtek,de én egyet sem kaptam meg!
Nem értem akkor milyen email címre küldtek el a válaszokat?
Kérem erre az emailcímre válaszoljanak:lacikam69@citromail.hu
Köszönöm a választ, tudom már fárasztó lehetek..Akkor a kinehagyd85@gmail.com címről történt reget kérném törölni!
Tisztelt Cím!
Igen, tud erről hirdetni. Amikor az egyeztetés lezárult, erről emailben is értesítettük.
VL
_Vicki volnék. Nemrégiben gondom akadt a hírdetés feladással, és érdeklődni szeretnék, hogy ezen az accounton, amin most be vagyok jelentkezve, tudok-e még hírdetést feladni (kinehagyd@freemail.hu,702734870)
, mert a másikat csak azért kellett csinálnom, mert ezzel gondom akadt, holott már elég régóta ezen a címen hírdetek, és az adat egyeztetés is megtörtént már...Szval még egyszer a kérdés: a fenti email címen tudok továbbra is hirdetni? Ha igen, akkor a másikat (kinehagyd85@gmail.com), kérném törölni!
Segítségüket és türelmüket előre is köszönöm!
Tisztelt Vidékilány.
Nemrégiben regisztráltam önöknél,és adtam fel hirdetést,de valamiért folyamatosan elutasításra kerül.Írtam önöknek ez ügyben pár levelet,de még sajnos nem kaptam választ.Nagyon szépen kérném önöket hogy írják le emailben hogy mi a gond,mert így nem tudom orvosolni.
Tisztelettel és köszönettel,Flóra(+36302630527)
Kedves kriszti!
Már több levelet váltottunk Önnel a mai nap folyamán, azokban minden benne volt.
VL
Én a vidéki lányokra adtam fel a hirdetésem egy napja és letiltoták nem tudom hogy miért.
A képek valósak fényképezőn készültek és ithol.
Kérem erre az email címre reagáljanak:krisztike.5519@citromail.hu
Kedves csak én!
Igen van, időszak és mennyiség függvényében van százalékos díjkedvezmény.
Ez ügyben ha lehet, emailben egyeztessünk ezentúl.
VL
Tisztelt VL. szerkesztőség!
Megkaptam az új számlaszámot. Köszönöm. A következő havit erre fogom fizetni.
De szeretném megkérdezni, hogy ha egyszerre több hónapot fizetek be van e valamilyen kedvezmény. Gondolok itt 2-3 havidíj befizetésére. Válaszukat előre is nagyon köszönöm.
üdv: Erika
Én sem ragaszkodom a nyilvánossághoz, elküldtem az adatokat, nagyon köszönöm: Mónika
Kedves Mónika!
Ha Ön nem ragaszkodik a nyilvánossághoz, akkor folytassuk ezt emailben.
VL
Tisztelt Vanda19!
Önnek az elmúlt hetekben több, a létrehozott regisztrációiban megadott email címére is írtunk, de sajnos egyik levelünkre sem válaszolt.
VL
Tisztelt Szerkeztőség!
Meg szeretném kérdezni hogy nekem miért nem válaszolnak??
Tisztelt szerkesztőség!
Sajnos már regeltem ú felhasználóként, új e-mail címmel, vzitu@citromail.hu-val. Az előző e-mailbe sajnos nem tudok belépni, törlődött adatok miatt. Kérem az újra küldjék el, hogy most mit kell tennem. Köszönöm előre is a további segítségüket. Mónika
Kedves Mónika!
A megoldás ennél egyszerűbb abban az esetben, ha megváltozott az email címe: belépve oldalunkra a bal oldali menüben meg tudja adni az új email címét! Ez a szabályos megoldás.
Ha új regisztrációt hoz létre magának, azzal csak tovább bonyolítja az egyeztetést. A többi információt a megoldásról már elküldtük Önnek emailben.
VL
Tisztelt szerkesztőség!
Ezúton is kérném hírdetésem törlését. Új e-mail címmel szeretnék regisztrálni a már ismert számomon. Ez az első kísérletem, de Önök visszaírtak, hogy a e-mail címem már volt használatban és tiltottak. Már megírtam Önöknek az új e-mail címemet és a régi telefonszámomat. Szeretnék felkerülni a hírdetők közé, úgy érzem én már mindent megtettem. Remélem, hogy közös munkánk mihamarabb sikeres lesz. Előre is köszönöm: Mónika
Kedves Erika!
A hirdetések aktiválásának idejére vonatkozó tájékoztatást megtalálja a hirdetési feltételekben, és röviden a GYIK-ben is.
VL
Kedves Vicki!
Valószínűleg eltévesztette, melyik regisztrációról van szó, mert nem valószínű, hogy pont annak a törlését kéri, ami szabályos, és amiről hirdetést tud feladni...
Ha mégis, kérjük, jelezze, és természetesen kitiltjuk!
VL
Kedves kinga baba!
A hirdetések aktiválásának idejére vonatkozó tájékoztatást megtalálja a hirdetési feltételekben, és röviden a GYIK-ben is.
VL