Tisztelt picurka!
Belső üzenetben válaszoltunk.
Tisztelt picurka!
Belső üzenetben válaszoltunk.
Sziasztok aktiváljátok már a hirdetésem köszi
Tisztelt picurka!
Belső üzenetben válaszoltunk!
Tisztelt ADMIN!
kérlek benneteket a félre értések elkerülése végett irjátok ki a kaposvári forumban bújóscica néven szereplő
forumozó összes nevét , mivel a neveivel folyamatosan zűrzvart kellt és mások személyiségjogait sérti.
IP cim alapján utánna tudtaok nézni.
köszi
Tisztelt tigris!
Így vissza olvasva a fórumot, Ön sem ártatlan :)
Ha szükségét érezzük, akkor publikussá fogunk tenni más regisztrációs beceneveket annál, aki megérdemli (mint ahogyan eddig is tettük másoknál).
Tisztelt Szerkesztőség!
Új lányként hirdetek az oldalon. Ma regisztráltam, töltöttem fel fotót, de csak azt a visszajelzést kapom, hogy "Jóváhagyásra várakozik". A fotógaranciához szükséges képet sem engedi feltölteni. Csak utalás után lesz aktív az oldalam? Elvileg ez ma vagy a bank szerint legkésőbb holnap megtörténik. Üdvözlettel: Emi
Tisztelt Emi!
Belső üzenetben válaszoltunk
Tisztelt Szerkesztőség!
Remélem, nem hiába másoltam, amit.
A döntés az Önöké. Vannak oldalak, ahol ennek a töredékéért tiltás.
Többet nem tudok segíteni. A döntés az Önöké.
Maradok továbbra is tisztelettel!
Kefe, a takarító (Vöröskereszt:))
Kedves Admin!
Miért nem kapom meg a nekem szánt véleményeket?
Vendégeim panaszolták, hogy küldtek rólam véleményt, de még az oldalamon most sem látszik!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Ninettke
Tisztelt Kefegép!
köszönjük. Meg fogjuk tenni a szükséges lépéseket
Tisztelt IpacsT!
A vélemények egy részét jóváhagytuk.
Én köszönöm.
Tisztelt Elvira!
Éppen azért csak egy részét engedélyeztük, amit Ön is leírt. Látjuk, hogy ki írja a véleményeket ;)
Tisztelt Szerkesztőség!
Tegnap befejeztem a fórumon minden hozzászólást.A kaposvári "szőke csaj" néven író "hölgy" mégsem képes abba hagyni a lejárató kampányt.
Ott folytatja,ahol tegnap befejezte.
Kérem tegyenek valmit,hogy ne folytathassa ezt tovább!Én irányában nem fogok semmilyen megnyilvánulást tenni,ezért kérem tegyenek önök!
Köszönettel:Kinga
Tisztelt szerkesztőség!
Köszönjük szépen a z új chatet. De, nyugtassák meg a chat használóit, hogy ez nem a végleges verzió!
Látszatra szép, meg minden, de még annyira sem korszerű mint az előző.
Kicsi a chat ablak, állandóan tekergetni kell ha látni akarjuk, hogy ki van bent stb. Áttetsző a szoba lapja a háttér, és átüt alóla az alattalévő oldal, már már zavaró.
Az üzenőfalon, nincs szín különbség, egybemosódnak az írások. Ha megakarok szólítani valakit, akkor eddig elég volt ha rákkattintottam a nevére és azt bemásolta a mezőbe, most ez sincs, be kell pötyögni. A régi chat ismert 3 db szmájlit, a mostani egyetsem. :( A linkeket nem lehet megnyitni mint eddig, új ablakot kell nyitni és ki kell másolni. Tiszta macerás lett az egész és ezálltal élvezhetetlen. :(
Tisztelt gyöngyszem!
Ez még egy béta verzió, ami tegnap kikerült frissítésként. Még lesznek benne módosítások, csak a régit már annyira le szerettük volna cserélni, mivel sok volt vele a nyűg...
Az ablak méretére máris tudok Önnek mondani egy megoldást: A chat felső részét ragadja meg az egérrel és húzza felfelé ;)
A keret áttetszősége sajnos ilyen fog maradni, de a konkrét chat résznek fekete teljesen a háttere, az nem áttetsző. Vagy mire értette, hogy zavaró az áttetszőség?
Pl, most itt olvasom önöket, lent rákkattintok a chatra, azt megnyitja, de ez az oldal amin most vagyunk, ez lesz alatta és átüt, áttetsző az a fekete háttér. A fórumon lévő betük, vagy ha éppen az ember a nyitóoldalról lép be, akkor meg a képek igen zavaróak a felület alatt. Tehát nem egy új ablakot nyit, hanem ráteszi az adott oldalra.
Most megnézem mégegyszer, hogy ne írjak hülyeséget. De bizony a fekete rész is áttetsző.
Szerintem ez monitorfüggő. Az enyémen fekete és nem áttetsző. srác megjön, megnézzük a macbookján,
lehet h nála máshogy néz ki, sőt biztos.
A link inkább, ami nem jó így, egyszerűbb volt rákattintani, de mint minden újat, szokni kell.. :)
Sziasztok léccike hagjátok jóvá a hirdetésem mert 1napja várok rá :/