Tisztelt Hirdetőnk!
Ön azért kapta meg a kétes jelölőt, mivel nem a saját képét töltötte fel, mivel az az interneten több külföldi oldalon is megtalálható.
A telefonszámot Ön tudja javítani a hirdetésében.
Tisztelt Hirdetőnk!
Ön azért kapta meg a kétes jelölőt, mivel nem a saját képét töltötte fel, mivel az az interneten több külföldi oldalon is megtalálható.
A telefonszámot Ön tudja javítani a hirdetésében.
Kedves Mentor,
lécci nézz be a chatre időnként. Ritkán látlak.
Bejönnek ilyen (akihez Pataky kiakadása a youtube-on) lehet csak szólni.
Csak és ezért regel be Isten állatja, hogy befagyassza a chatet is, mert kilép szinte mindenki tőlük...
Régiek néha már.
Kössz! :)
kedves mentor niki2283 vagyok a saját fotómat szeretném fölrakni az ingyenes hirdetésre de mindig elutasitod kérlek segics valamijen szinten köszie.........
Tisztelt niki2283!
Azért került elutasításra, mivel folyamatosan más képeit töltötte fel a hirdetéshez, tehát nem a saját képeit használta
kedves mentor eddig is a saját fotóimat raktam ide föl most is azt szeretném ezek arcképes fotók ........
Tisztelt niki2283!
Amennyiben gondolja, meg tudjuk küldeni a linkeket, melyeken megtalálhatók a régebbi képei (igen sok külföldi oldal és nem csak egy országból :) ). A mostani, elképzelhető, hogy Önről készült, de ez nem volt mindig így.....
T. Szerk.! Adryka a fizetett apróhirdetésekben tel: +36 70 358 ****2.-3. fotója másolt. Az eredeti tulajdonosa Honey, Bp. XI. ker. tel. +36 70 566 ****................... no coment!!!!!!!
Kedves szerkesztőség,
érdeklődnék, ha valaki Debrecenben hozzám/rólam ír, miért is kell kimoderálni?
Alszom én még attól, majd Gróf válaszol. Neki talán még szabad. :)
Mármint engem...
Tisztelt Hexe :)
A debreceni fórum, ahogy neve is takarja, az ottani tapasztalatok-, vélemények megosztására szolgál...
Kérjük, hogy mindent a megfelelő helyre írjanak!
Értettem. :)
tisztelt szerkeszőség én szeretném magam tőrőlni végképpen és ebben kérek segitséget mivel hogy ugyan ezzel a telefonszámal szeretnék ugyanitt hirdetés feladni kérem segitségűket előre is kőszőnőm a válaszukat az email cimem az uj amivel regiztem *** moderálva ***
a régi *** moderálva *** és ezt szeretném tőrőlni végleg esetleg a maradék egyenlegem jováirását a masikra szeretném kérni kőszőnőm
Tisztelt jucus!
Belső üzenetben válaszoltunk
Sziasztok én szertnék *** moderálva *** hirdetésem de ezt nem lehet banki uton átutaltatni mivel az sokal gyorsabb lenne ?előre kőszőnőm válaszotokat ha igen milyen banknál vagy hova lehet ?
Tisztelt Hirdetőnk!
Belső üzenetben válaszoltunk
Tisztelt Szerkesztőség!
A Békés megyei Barbarának szólnátok, hogy tel. számot is írjon a hirdetése mellé!
Köszönöm.
Tisztelt Anthrax!
Köszönjük az észrevételét!
Mi alapján döntitek el, hogy ki a kétes hirdető?
Tisztelt kidember!
Amennyiben bizonyíthatóan nem a saját (pl. inernetről letöltött) képeket használ a hirdetésében, akkor karja meg a kétes jelölőt
Tisztelt Szerkesztöség!
Valaki az én képeimmel hirdet az önök oldalàn.
Szeretném töröltetni a hirdetést az oldalrol, amiket lelopott valaki a netröl és hamisan az én képeimet hasznàlja!
Sosem dolgoztam magyarorszàgon, a képeimet a http://www.skyline-girls.ch">https://www.skyline-girls.ch oldalrol loptàk le, ahol részben màr uj képeim vannak.
Ez a hamis hirdetés: Hi! I am Lorette. My phone number is: +36 70 237-****.
Köszönettel. Az igazi Lorette.